yay @ 15.06.2025 22:14Nu ja kviecis kā pārsteigums kāzās muižā.. ar savu karaļevu.. nu gatavais cirks! Tas ir kā ar sūdāinām galošām ienākt pilī :D Un ko klaunkuņa sēdēja mašīnā? A ko vina tur dara tās pāris stundas? Viņai hemoroīdi nemetas no sēdoša "darba"? Un ko meitēns tikmēr dara? Tiktoks un powerbanka?
Hermiine89 @ 15.06.2025 15:53Es ceru, ka viņš pasaukts prikola pēc.Ne jau nopietni kāds taisa šādu pārsteigumu.
Rozāforums @ 16.06.2025 15:48
no twitter :D
Rozāforums @ 16.06.2025 15:48
no twitter :D
Greetaa @ 16.06.2025 16:44
Es nevaru saprast, kāda ir Kiviča patiesā pārliecība. Twitter tagad liek tādus postus, ka atbalstītu šleseru, kaut gan kādreiz atbalstīja Ukrainu, vismaz teorijā. Tajā pašā laikā pasen Daugavpilī un pavisam nesen Imantas tirgū dziedāja dziesmas krievu valodā, kas ir pilnīgs wtf. Laikam kā vējš pūš, tā liecas. Pats komentāros par krieviski runājošo Šleseru pie pieminekļa saka, ka tas uz katra sirdsapziņas - acīmredzot, Kivičam pašam tādas nav, ka vienubrīd intervijās par iespējamo krievijas iebrukumu Baltijā satrauktais Andris pēc brīža uzdzied agresora valodā, lai izklaidētu vietējo šlesera elektorātu. Gļēvi
Es nevaru saprast, kāda ir Kiviča patiesā pārliecība. Twitter tagad liek tādus postus, ka atbalstītu šleseru, kaut gan kādreiz atbalstīja Ukrainu, vismaz teorijā. Tajā pašā laikā pasen Daugavpilī un pavisam nesen Imantas tirgū dziedāja dziesmas krievu valodā, kas ir pilnīgs wtf. Laikam kā vējš pūš, tā liecas. Pats komentāros par krieviski runājošo Šleseru pie pieminekļa saka, ka tas uz katra sirdsapziņas - acīmredzot, Kivičam pašam tādas nav, ka vienubrīd intervijās par iespējamo krievijas iebrukumu Baltijā satrauktais Andris pēc brīža uzdzied agresora valodā, lai izklaidētu vietējo šlesera elektorātu. Gļēvi
RoyalBlue @ 16.06.2025 18:33
Pivičs tagad toč lieksies līdzi Aināram, kaut vai tāpēc, ka drugāns Stendža no Aināra saraksta ir ievēlēts Rīgas domē ???
Skaud vecā, krunkainā lezbe! 😛😁Incognito @ 16.06.2025 20:26Un Ļen, pietiek, mēs jau sapratām, ka katru dienu ēd smalkās jūras veltes. Nav katru reizi ar karoti to garneli no papīra šķīvja jāizceļ ?
MeltedCheese @ 16.06.2025 20:47Skaud vecā, krunkainā lezbe! ??
Incognito @ 16.06.2025 20:26Un Ļen, pietiek, mēs jau sapratām, ka katru dienu ēd smalkās jūras veltes. Nav katru reizi ar karoti to garneli no papīra šķīvja jāizceļ ?
Incognito @ 16.06.2025 20:26Un Ļen, pietiek, mēs jau sapratām, ka katru dienu ēd smalkās jūras veltes. Nav katru reizi ar karoti to garneli no papīra šķīvja jāizceļ ?