Aizkraukles Pārdevēja @ 03.05.2025 15:41Nozagtais tēvs bļe ? Tak uzreiz skaidrs ,ka viņam vajadzīgas ir tikai meitas ,kas no Madaras, un tikai tāpēc ,lai varētu manipulēt un ieriebt konkrēti bijušajai! Neaizmirsīsim tos visus uzspēlētos ceļojumus. Kristofers pilnīgi pohuj!!!
krmmm @ 03.05.2025 16:31Iegūglēju K. vārdu un uzvārdu un izleca vairākas senas bildes, kur viņš kā mazs puisītis apskāvies ar tēvu utt., sirds apsāpējās. Tas ir drausmīgi, kā daži vecāku izstrādājumi ar kājām sabradā to dārgumu, kas viņiem ir uzticēts, radot traumētu, pamestu un nemīlētu dvēseli, kam visu dzīvi būs jācīnās ar šo deģenerātu radītajām traumām. Kaut nu K. izdotos izķepuroties un dzīvot normālu dzīvi par spīti visam.
emaz nebrīnīšos, ja “resnā, bezatbildīgā cūka” vēl pamanīsies vainot iepriekšējās sievas, ka tās nav gribējušas rūpēties par viņa dēlu. Pats gan atzina, ka ar Madaru Kristoferam bija labas attiecības.LilyLady @ 03.05.2025 17:03Šeit bija labs komentārs, ka kviecējs varēja izmantot savu tā saucamo popularitāti, lai sarīkotu labdarības koncertu dēla rehabilitācijai, bet, nē, protams, ka no izdzimteņa Kiviča to nesagaidītu, jo tad viņam nāktos atzīt, ka viņa dēlam ir problēmas, kā arī uzņemties atbildību un iesaistīties. Bet Kivičs ir mīzējs - tiklīdz ir problēmas: sieva saslimst ar vēzi, draudzenes vājdzirdība izrādās reāla, sieva neļauj dzerstīties, dēls iet bojā no atkarībām, tā kverplis notinas.
Es priecājos, ka tik īsā laikā saziedota nepieciešamā summa, un no sirds ceru, ka Kristoferam viss izdosies. Taču besī, ka resnā, bezatbildīgā cūka atkal no visa šī izies ar sausām kājām.?
Tonya @ 03.05.2025 17:32Tikmēr Liene: “KUKūŪ” ?
Waterlilly @ 03.05.2025 20:30Paga, to ‘Nozagtā tēva’ šedevru sponsorē AirBaltic..? Vai es ko pārpratu? Ja tā ir taisnība, es teiktu, ka ir jāceļ skaļš megatracis - kāda sū*a pēc alimentu un nodokļu nemaksātājam mums būtu vēl jāsponsorē melu propoganda no vēl viena avota ko uztur nodokļu maksātāji?!?
Viņu sauc Kristofers nevis Kristaps!!!!!!!magdalena333 @ 03.05.2025 17:03Madaras meitas viņam ir vajadzīgas tikai tāpēc, ka viņš kā narciss un sociopāts var sevi palielīt, tas ir viss, kas viņam interesē. Madara ir attīstījusi meiteņu talantus, ieguldijusies meitenēs gan finansiāli, gan emocionāli viņas atbalstījušas un tur ir redzami rezultāti. Kivičs grib pateicoties viņām spodrināt savas spalvas. Ne velti viņš ir izteicies, ka redz meitenēm talants no viņa. Kristaps cik saprotu pats ir attīstījis savu mūziķa talantu, diemžēl viņam nebija spēcīgs balsts, kas palīdzētu viņam noturēties uz pareizās dzīves takas. Ja Kristaps kļūtu atpazīstama mūziķis, tad ticiet man, Kivičs piebļautu pilnu internetu, ka tas ir viņa talantīgais mīļais dēls un viņš ir izsities pateicoties viņam (tak Madara arī pateicoties viņam vispār ir kaut kas?). Tagad Kristaps neglaimo viņam, un vēl risināt viņa atkarības un problēmas, ko jūs, tas ir pārāk daudz prasīts no šī nozagtā tēva. Viņš ir nožēlojams tēva izstrādājums, un es arī ceru, ka kāds uzņems filmu par viņu, atmaskots viņu, un beidzot būs pilnīgs #cancelkivic
yay @ 03.05.2025 20:44
No kurienes tāds info??