šunelis un amēbayay @ 25.03.2025 17:47
paciente, leņķis, kurtizāne, nu jau kņopiene
mīzaLiene, smirduLiene, pakula, poda birste
BURUNDUKS iignais @ 25.03.2025 18:39Kur tas taurenis, man nerāda. Es gan esmu nobloķēta, vispār neko nedarīju, un baac nobloķēja..
RoyalBlue @ 25.03.2025 18:56
Es arī neredzu FB, bet, ja tas ir instagram, tad esmu piefiksējusi, ka anonīmajā skatā storiji parādās ar laika nobīdi.
lipsinluka @ 25.03.2025 17:25
Jaunajā privātajā dzīvē arī raksts par viņu kā Buļa mīļāko.
Adele4 @ 25.03.2025 21:01Kivičs twitterī profilbildi nomainījis.
Drausmig pretīgs tips
Hermiine89 @ 25.03.2025 22:25Cik saprotu to filmu vepris nolēmis filmēt, jo pienācis brīdis, kad arī Keitija nevēlas ar šo tikties, jo jau gana liela, lai pati pieņemtu lēmumu un neļautos narcistiskā papucīša manipulācijām. Kviecis visā, protams, vaino Madaru, ne jau sevi un savu pasisto padauzu.
Hermiine89 @ 25.03.2025 22:25Cik saprotu to filmu vepris nolēmis filmēt, jo pienācis brīdis, kad arī Keitija nevēlas ar šo tikties, jo jau gana liela, lai pati pieņemtu lēmumu un neļautos narcistiskā papucīša manipulācijām. Kviecis visā, protams, vaino Madaru, ne jau sevi un savu pasisto padauzu.
Domāju, ka Ļenka pārdzīvo tikai tāpēc, ka nevarēs no Keituškas izspiest vairs nekādu info, kas notiek Madaras mājās. Visā visumā viņa kā parasti izdabā saimniekam, ja Kviecis par kaut ko dusmojās, šī pakalpīgi piebalso.Minelūše @ 25.03.2025 22:34
Ak tad tāpēc Keitija plikadīdai slikta palikusi? Jo vairs nebraukā pie mīļpapiņa? Tiem abiem acīs varētu būt vesels nacionālais parks, bet viņi tāpat meklētu skabargu Madarā.
Kaut arī neatceros precīzi, bet tad, kad Gobzems ielika to paziņojumu par šo "dokumentālo" filmu, tad šķiet tur bija minēts kaut kas par tefteļa draugu no jūras malas - Stendzinieku.Hermiine89 @ 25.03.2025 22:25Cik saprotu to filmu vepris nolēmis filmēt, jo pienācis brīdis, kad arī Keitija nevēlas ar šo tikties, jo jau gana liela, lai pati pieņemtu lēmumu un neļautos narcistiskā papucīša manipulācijām. Kviecis visā, protams, vaino Madaru, ne jau sevi un savu pasisto padauzu.
Kāda vēl tur situācijas uzlabošana? 🤦♀️ Kur Andris bija daaaudz, daaudz agrāk? Tagad vepris var tikai kost pirkstos līdz asinīm, jo ir jau par VĒLU!!!!lipsinluka @ 25.03.2025 23:00
Kviecis meklē vainīgo nepareizajā virzienā. Lielākā vaininiece viņam katru dienu ir blakus, kāpēc ir tā kā ir. Jo ātrāk viņš to sapratīs, jo lielāka iespējamība situāciju labot. Bet uzcepjot filmu par nozagtajiem tēviem, viņš pieliks treknu punktu jebkādai saskarsmei nākotnē. Izskatās, ka pucēt savas spalvas viņam ir svarīgāk, nevis uzņemties atbildību gan par nemaksātajiem alimentiem, gan nesmukumiem, ko par meitu mammu publiski gadiem saka. Neviena meita to necietīs un no šāda tēviņa sāks baidīties, pat neieredzēt, zinot, cik ļoti mammai ar to nodara pāri un zinot visu, kā ir bijis.