EmilijaArm @ 20.02.2025 18:44Lienītei šodien look's kā no 2006-2007.
un tiem arī katram pie sāna būs sava svetka vai ļuda, vai abas…akul12 @ 21.02.2025 16:36kivis ne tuvu nav nelikvīds, ja interesē nelikvīdi, tad jāiet apskatīt pie centrāltirgus.
Minelūše @ 21.02.2025 12:43
Tāpēc es nekādi nespēju saprast, kā sievietēm viņš var šķist pievilcīgs. Sitiet nost, bet nesaprotu. Nu nav viņš izskatīgs vīrietis, par raksturu vispār nerunājot. Tikai tāpēc, ka atpazīstams un prot dažas dziesmeles noblēt? Patiešām nezinu, kas tieši Kivī piesaista dāmas tik ļoti, ka būtu gatavas šo no Ļenkas savākt.
Adele4 @ 21.02.2025 14:29Un to Palladium koncerta ierakstu viņi abi jau sola nez cik reizes. Drīz būs, drīz būs! Bet kā nav, tā nav. Zīmē pa vakariem? Lenkis nespēj samontēt savus drebelīgos storijus?
ļoti labi noraksturoji. Man tikai vēl jāpievieno mazās, iegrimušās rukša ačteles. Karoč 🤮LilyLady @ 21.02.2025 12:10
Vai ne? Pretīgs viņš bijis vienmēr. Tas memmja ģīmis, mazais deguntelis un visam pāri bābiskais ņuņņas raksturs. Brrr.
man arī šis ir liela mistika 😦Minelūše @ 21.02.2025 12:43
Tāpēc es nekādi nespēju saprast, kā sievietēm viņš var šķist pievilcīgs. Sitiet nost, bet nesaprotu. Nu nav viņš izskatīgs vīrietis, par raksturu vispār nerunājot. Tikai tāpēc, ka atpazīstams un prot dažas dziesmeles noblēt? Patiešām nezinu, kas tieši Kivī piesaista dāmas tik ļoti, ka būtu gatavas šo no Ļenkas savākt.
Helga Andersson @ 22.02.2025 03:01man arī šis ir liela mistika ?
ronnie @ 21.02.2025 22:28
Man šķiet, ka šādos gadījumos vienkārši nostrādā atpazīstamības faktors, tas arī viss. Man personīgi arī ļoti daudzi pasaulē atpazīstami aktieri/dziedātāji liekas nesimpātiski un nespēju saprast to sajūsmu par viņu izskatu, seksapīlu. Nu, nez, kaut vai aktieris Jeremy Allen White, kurš nesen filmējās "Calvin Klein" reklāmā vienās apakšbiksēs un sievietes teju vai ģība aiz sajūsmas. Sitiet mani nost, bet man tas vīrietis šķiet absolūti nepievilcīgs un ticu, ka, ja viņš būtu kaut kāds parasts "McDonald's" strādnieks, neviena no tām sievietēm, kuras tagad sajūsmā elš un pūš, nepievērstu viņam ne mazāko uzmanību. Tas pats ar Kivi. Ja viņš būtu santehniķis Andža no Viļāniem, tad nevienai viņš neinteresētu, bet, tā kā šis ir MŪZIĶIS, tad atrodas tādas, kurām viņš sāk šķist pievilcīgs tīri viņa atpazīstamības un nodarbošanās dēļ.
MeltedCheese @ 22.02.2025 03:17Esmu pārliecināta, ka Kivis vnk pa kluso gribēja ar Ļenāru pamīcīties un viss, bet odze visu "nokārtoja" tā, ka atpakaļ ceļa Kivim vairs nebija. ?
lipsinluka @ 22.02.2025 08:35
Viņš māk ar muti braukt. Kā jau tipisks manipulators un melis. Sievietes mīla ar ausīm, līdz ar ko viņa izskats ir sekundārais. Neaizmirstiet gan, ka visas sievietes viņam ir vājākas par viņu, ar kurām viegli manipulēt un savaldzināt. Sieviete personība, sevis cienoša, stipra, nekad uz tāda veča pusi pat nepaskatīsies un neskatās. Tikai bēdu sagrautas, vājākas, jaunākas un naivas. Kādas arī ir bijušas visas viņa sievas.
Hermiine89 @ 22.02.2025 11:21Izskatās, ka Ļenkuce tomēr ir saņēmusies kaut kādai nebūt strādāšanai. Šādas rosības epizodas ir novērotas arī iepriekš, bet varbūt šoreiz, ja saņemsies neiekrist atpakaļ Mežezera valgos, pat izdosies kādu euro nopelnīt pašai.
MeltedCheese @ 22.02.2025 03:17Esmu pārliecināta, ka Kivis vnk pa kluso gribēja ar Ļenāru pamīcīties un viss, bet odze visu "nokārtoja" tā, ka atpakaļ ceļa Kivim vairs nebija. ?
es arī. Viņš plānoja tikai nokniebieties pāris reizes. Un būtu atpakaļ pie Madaras. Un Liene šajā ziņā nebija stulba, saprata, ka jārīkojas vai pazaudēs Kivi. Ne jau nejauši tās viņu bildes no bāra parādījās publiski. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka Leņka sarunāja kādu savu paziņu, lai nobildē.MeltedCheese @ 22.02.2025 03:17Esmu pārliecināta, ka Kivis vnk pa kluso gribēja ar Ļenāru pamīcīties un viss, bet odze visu "nokārtoja" tā, ka atpakaļ ceļa Kivim vairs nebija. ?
krixis3 @ 22.02.2025 15:04es arī. Viņš plānoja tikai nokniebieties pāris reizes. Un būtu atpakaļ pie Madaras. Un Liene šajā ziņā nebija stulba, saprata, ka jārīkojas vai pazaudēs Kivi. Ne jau nejauši tās viņu bildes no bāra parādījās publiski. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka Leņka sarunāja kādu savu paziņu, lai nobildē.