Un kas ir vainīgs pie tā? Cik nav tādu ģimeņu kurās neatbalsta meitas vai dēla izvēli? Bet tādēļ tu esi cilvēks,un mēģini nogludināt asumus iekarot cieņu.Vai vismaz ar cieņu izturēties un neitrāli.Bet kas notika šeit?Vecāki nepieņēma meitas izvēli,Kivis momentā ieslēdza sūdu ventilatoru,apšļakstija kā vien Lienes ģimeni! Šiem vajadzēja sist plaukstiņas un klanīties Kiviča priekšā? Tagad Liene ir sava vīra atbildība,kurš viņu apprecēja.Un mēs redzam kādēļ Lienes tuvinieki tik ļoti bija pret šīm attiecībām,jo viņi zināja rezultātu,bet kaut ko izdarīt bija BEZSPĒCĪGI!visslabi @ 01.05.2023 13:28
Es domāju, ka tieši dēļ tā, ka lienei kontakts ar savu ģimeni it pilnībā trūcis, arī iet uz īso vēl vairāk. Ja būtu bijis kontakts un lienes māte atzītu Miu par mazmeitu, tad būtu vismaz komunikācija un virzītu uz pareizu dzīves virzienu. Būtu kaut nedaudz rezpekts. Es domāju, ka tas ka lienes māte pati atteicās no savas meitas, kad iepriekš turēja viņu grožos un palīdzēja kā var, ļoti iespaidoja lieni komplektā ar alkoholiķi kiviču. Bet ko tur daudz runāt, pašas lienes māte atteicās no savas meitas, kāda problēma lienei bija savas atstāt novārtā. Kāda māte, tāda meita. Tur viss ir slikti. Par Miu, jā - šī bērniņa ļoti žēl. Bet ar varu arī nevar atņemt, tāpat kā lieni uz psiheni aizvest, kaut ir jau tur pabijusi.
precīzi! Un kādi sūdi gāzās pār Lienes ģimeni,kad viņu aizveda ārstēties uz psihoneiroloģisko klīniku? Vai tai ģimenei tas ir vajadzīgs ? diez vai, katram sava dzīve jākārto ne jāglābj viena slima kuņa un par to jāsaņem sūdu spainis uz galvaskuranavliene @ 01.05.2023 14:20Un kas ir vainīgs pie tā? Cik nav tādu ģimeņu kurās neatbalsta meitas vai dēla izvēli? Bet tādēļ tu esi cilvēks,un mēģini nogludināt asumus iekarot cieņu.Vai vismaz ar cieņu izturēties un neitrāli.Bet kas notika šeit?Vecāki nepieņēma meitas izvēli,Kivis momentā ieslēdza sūdu ventilatoru,apšļakstija kā vien Lienes ģimeni! Šiem vajadzēja sist plaukstiņas un klanīties Kiviča priekšā? Tagad Liene ir sava vīra atbildība,kurš viņu apprecēja.Un mēs redzam kādēļ Lienes tuvinieki tik ļoti bija pret šīm attiecībām,jo viņi zināja rezultātu,bet kaut ko izdarīt bija BEZSPĒCĪGI!
Pikachio @ 01.05.2023 14:05Kā tad tādai supermātei, nav pilnīgi nevienas bildes ar meitu?
Man telefonā ir pat 12 vai 15 gadus vecas bildes ar meitu. Bet tādai mīlošai mātei,kurai ļaunais exvīrs atņēmis bērnus,nav nevienas pašas bildītes?
Bet labākais ir tas,ka viņai reāli ir tik daudz sirsniņfanes.
Vārdotāja @ 01.05.2023 09:06par tām saknēm es arī domāju.
Bet skatos uz to bildi- vai tiešām viņa arī savu meitu ģērbs kā pati sevi. Visur kkādi spīguļi, zīmējumi un kankari utt
Knabsab @ 01.05.2023 13:28Tas apsveikums Esterei ir pilnīgs viņas pāļa murgs. Pirmais teikums tik neloģisks - pirmais bērniņš kas piedzima dzmedību namā? Wtf? Tas bija vispārējo ever pirmais bērns kas tur dzima jeb tomēr viņas pirmais bērns.
Pilnīgi skaidrs, ka Liene Liepiņa ir bijusi dziļā pālī šo rakstot.
Par Rundāles pili vispār sviests nesaprotams. Viņai mamma savulaik ir stāstījusi pasakas bet tā dumā zoss nesaprot kas ir pasakas, jo visticamāk saviem bērniem nav nekad nevienu pasaku ne lasījusi, ne pati izdomājusi. Un tagad mammas bērnības pasaciņas atstāsta IG kā kaut kādu savas personīgās raganu piedzivojumu.
Viņa strauji degradējas un jūk prātā. Pretīgā pedofīlu aizstāve.
Vēl varēja pieminēt ka Jēkabpils slepkavam jau arī tiesa nav bijusi, varbūt sievietei "patika" utt utjp. Debīliķe blin
SantaClub @ 01.05.2023 17:41Es nevaru, ko tā dzeguze karaliskajai ģimenei pie*****.? Ragana, laikam, mēģinās karali sev pieburt.??♀️
Knabsab @ 01.05.2023 18:57Izņēmusi jau savu atbalstu pedofilam.
Vajag Kivichclub atpakaļ, kur tie viņas delīrija murgi tiktu publiskoti, lai saglabājas materiāls, Andžam pašam tas noderēs, kad gribēs tikt vaļā no savas psihās sievas