Incognito @ 25.04.2023 10:22Man laikam par daudz šī foruma, jo naktī man rādījās Ļenka sapnī - ļoti nikna, caur zobiem rūca, ka visus ienīstot. ? es pat ticu, ka viņa visus neieredz
kuranavliene @ 25.04.2023 10:42Tiešām meitenes,bloķējam kolektīvi Kalnos,,lai murgo pati ar sevi!?
Incognito @ 25.04.2023 10:22Man laikam par daudz šī foruma, jo naktī man rādījās Ļenka sapnī - ļoti nikna, caur zobiem rūca, ka visus ienīstot. ? es pat ticu, ka viņa visus neieredz
Agnessse @ 25.04.2023 10:29
Bet ko gan viņai ieredzēt...? Man patiešām dažreiz skatoties tāds žēlums - viņa it kā tur cenšas izspiest vai iztēloties no sevis kaut kādu talantu, bet reāli savos 40-cik tur gados neko neprot, ir bez profesijas, ģimene novērsusies, meitas - novērsušās, īstu hobiju nav, man šķiet, ka arī draugu viņai nav - ok, Graudiņa un vēl kaut kādas tur "sirds draudzenes no skolas laikiem" ar kurām reizi pusgadā apmainās ar kādu salkanu storiju. Tā īsti viņai ir tikai teftelis un Mia... (Un teftelis NOTEIKTI nebūs uz palikšanu. Mia - varbūt, jo nebūs jau kur likties, bet Mia, viņai pašai, šķiet pārāk neinteresē). Nekādā gadījumā neattaisnoju Lienes izdarības, bet brīžiem tiešām žēl.
Pikachio @ 25.04.2023 12:31Jāiet būs 16.06. satikt Lienīti?
Bet žēl 10 eiro.?
Agnessse @ 25.04.2023 12:42
Tieši nupat iečekoju biļetes. Kulta grupas atgriešanās - 10 eur. Vai ta menedžere nevarēja kaut ko labāku izsist, ja jau VISI tik ļoti mīl zskārus?
Man patiešām dažreiz skatoties tāds žēlums - viņa it kā tur cenšas izspiest vai iztēloties no sevis kaut kādu talantu, bet reāli savos 40-cik tur gados neko neprot, ir bez profesijas, ģimene novērsusies
LilyLady @ 25.04.2023 12:54
Beigās tāpat būs mīnusos. "Gaidītākais koncerts Liepājā." ? Kā tad! Sapņo vien, Kivič. It kā liepājniekiem trūktu tiešām labi mūziķi.
veselīga dzīvesveida influencere, bundzinieceHanah @ 25.04.2023 13:03
- lai nu kura no mums, rozā lezbēm, būtu bez profesijas, bet ne Ļenka. Mēs te neskaitāmas reizes esam centušās saskaitīt viņas profesijas un vienmēr kaut kas ir ticis aizmirsts, jo tās ir tik daudz!
Rakstniece, onkoloģe, pilote, dejotāja, tenisiste, redaktore, sabiedrisko attiecību speciāliste, grupas menedžere, viesmīle/bārmene (tipa norvēģijā), gleznotāja, māksliniece, batutu trenere, grafiskā dizainere (?). Un es ticu, ka ātrumā esmu vēl kādas 10 profesijas piemirsusi.
Aizkraukles Pārdevēja @ 25.04.2023 13:38veselīga dzīvesveida influencere, bundziniece
gan jau ka svētki pectam bija drope ar Graudiņiem,kamēr bērns klīst apkārt nezin kur :(Berry5 @ 25.04.2023 13:04Es domāju, ka viņa ir izteikti narcistiska. Man ir bijusi saskare ar galēji narcistisku personu. Ļoti līdzīga uzvedība kā Lienei. Interesē tikai pati+vīrietis. Bērns var klīst neēdis apkārt. Bērnam nav vieta viņas galvā. Tik ļoti pārņemta ar sevi. Tikai tad, ja ir kāda personīga interese. Tās pašas kristības. Ļoti klasiski. Pašai kleita, viss. Bērnam- tēvs skrien pirkt elementāras lietas jau tad kad jēvelk mugurā un nav. Pat tad viņa to nedarīja, bet Kivis. Viņai bērna kristības galvā bija tikai pati Liene. Kleita Miai bija tikai tapēc, ka Kivičus filmēja un vajadzēja sižetam tēmu kā staigā pa veikaliem. Pašas kristības arī nekādas. Bērnam svētki nebija.
Berry5 @ 25.04.2023 13:04Es domāju, ka viņa ir izteikti narcistiska. Man ir bijusi saskare ar galēji narcistisku personu. Ļoti līdzīga uzvedība kā Lienei. Interesē tikai pati+vīrietis. Bērns var klīst neēdis apkārt. Bērnam nav vieta viņas galvā. Tik ļoti pārņemta ar sevi. Tikai tad, ja ir kāda personīga interese. Tās pašas kristības. Ļoti klasiski. Pašai kleita, viss. Bērnam- tēvs skrien pirkt elementāras lietas jau tad kad jēvelk mugurā un nav. Pat tad viņa to nedarīja, bet Kivis. Viņai bērna kristības galvā bija tikai pati Liene. Kleita Miai bija tikai tapēc, ka Kivičus filmēja un vajadzēja sižetam tēmu kā staigā pa veikaliem. Pašas kristības arī nekādas. Bērnam svētki nebija.
arī sieviešu dienā toreiz bija video, kā deva Miai ziedus, Mia nobijās un paslēpās aiz krēsla ,bet Plekste nevis skrēja nomierināt bērnu ,bet sāka klaigāt - nu tad ziedi paliks MAN!LilyLady @ 25.04.2023 14:03
Tieši tā, Lienīte ir tipiska narcise - es, es, man, man. "ES dejoju no 7 gadu vecuma, ES nekad to un šito, ES vienmēr to un šito, MAN skolā vācu valodā bija 8, MAN tas un MAN šitas". Un viss viņai, protams, vislabākais un vispareizākais, viņa visgudrāka un visskaistākā.
Nupat Burkā arī bija rēcīgi: Kirkira kaut ko stāsta un Liene burtiski ielec pa vidu "a ES, a MAN".
Un, ja fanītes neraksta jūsmīgas vēstulītes, tad narcise tās raksta sev pati, to jau esam redzējušas neskaitāmas reizes. Ja kāds večuks, garām steberēdams, par pirmo pavasara puķi pasaka "Nice", mūsu "puķe" nešaubās, ka tas ir par viņu. Jo bez slavēšanas un tukšiem komplimentiem plekste nevar dzīvot.