toties normāli padzēra abi!Ariete @ 21.04.2023 07:36Aizbraukt ceļojumā un pat normāli nepaēst ??♀️ New level
qwe @ 21.04.2023 07:28Pēc ļenas nakts q&a tiešām skaidrs,ka ēduši viņi Vīnē nav, pastala pateica,ka ceļojumos ēšana viņu interesejot vismazāk un nevienu cafee nevarēja nosaukt un garšīgāko ēdienu ?bet ja būtu aizvesta pat uz kādu utu bodi, būtu taču iefilmejusi kko ?
Un tad Andri no bada glābj labie graudiņi ar sašliku ..komēdija par brīvu ...
pirmajā vakarā Vīnē,tak pat bija nofilmējusi kkadu autoostā pasniegtu zupu,kas jau vienreiz izskatījās ēsta ... Tā kā ja būtu cafee,tur taču būtu 15 story...Aizkraukles Pārdevēja @ 21.04.2023 07:39Kad aiziet uz Double Coffee vai Gan bei ,tad gan viss tiek safilmēts un atrādīts, kā arī bezmaksas brokastis viesnīcā. Un, lai viņa te nedirš.
Es, pat studentu laikos, piemēram, kad ceļoju uz Itāliju, budžetā ierēķināju restorānus, jo gribējās tak nobaudīt picu un pastu, kad nostaigājusies, aiziet uz bāru iedzert alu vai aperol. Kur tolks visu dienu vazāties nogurušam un tikai lupīt uz dārgām precēm un kā citi sēž kafūžos?
Viņu ceļojums bija cirks par brīvu. Lūdzu , ceļojiet vēl! :D
Cerams, ka Miai kādu dāvaniņu nopirka
Protams, ka nē, jo Kivim interesē tikai alkohols.Katzenfamilie @ 21.04.2023 07:48
Jaa, tagad tiesam skaidrs, ka taja Vines senakaja kafejnica vinji nav edusi, tikai iegajusi paskatities.
Katzenfamilie @ 21.04.2023 08:17Vinja storija raksta, ka esot sajukusi diena ar nakti, interesanti, kas to Miu ved sodien uz darzinju? Drosi vien neviens, abi ar Kivicu vel izgulj dzerumu, gan jau sodien atkal modisies ar saaukstesanos vai kartejo alergiju.
iespejams iepriekš saskaņots? Vismaz mūsu tā varēja,un viņi parasti nav baigi prasīgi līdz bērna 5g vecumamVissIrSlikti @ 21.04.2023 08:29Esmu pārsteigta, ka dārziņš neceļ trauksmi. Vismaz mana bērna dārziņā tikai 3 dienas drīkst kavēt ar vecāku zīmi, tālāk jau tikai ar ārsta zīmi.
😄😄😄👍Agnessse @ 21.04.2023 08:34
Jā stundas nobīde laika zonā ir tiešām drausmīga. Pilnīgi saprotams, ka diena ar nakti sajukusi. Labi, ka vēl ne pavasaris ar rudeni.
Ceļojums Lienes prātā: Esmu ceļojumu influencere, jābrauc atpūsties no Latvijas matu aiztikšanas bumerangiem. Parādīšu pelēkajām kotlešu cepējām Vīni un pati pabaudīšu rič laifstail.
Realitāte: skumja ekskursija uz vienu no pieejamākajiem galamērķiem. Satura kvalitāte - nulle. Atpūta - nulle. Apenes un lūpu spīdumi - 6.
Tās alerģijas un saaukstēšanās noteikti īpaši netiek saskaņotas :(Blablablabla @ 21.04.2023 08:58iespejams iepriekš saskaņots? Vismaz mūsu tā varēja,un viņi parasti nav baigi prasīgi līdz bērna 5g vecumam
VissIrSlikti @ 21.04.2023 08:29Esmu pārsteigta, ka dārziņš neceļ trauksmi. Vismaz mana bērna dārziņā tikai 3 dienas drīkst kavēt ar vecāku zīmi, tālāk jau tikai ar ārsta zīmi.
Blablablabla @ 21.04.2023 08:58iespejams iepriekš saskaņots? Vismaz mūsu tā varēja,un viņi parasti nav baigi prasīgi līdz bērna 5g vecumam
VissIrSlikti @ 21.04.2023 08:29Esmu pārsteigta, ka dārziņš neceļ trauksmi. Vismaz mana bērna dārziņā tikai 3 dienas drīkst kavēt ar vecāku zīmi, tālāk jau tikai ar ārsta zīmi.
Incognito @ 21.04.2023 00:09
Es domāju, ka Graudiņiem ir žēl tā bērna. Līga ĢB izteicās, ka vēlas adoptēt bērnu no bērnunama. Tākā mātišķuma ziņā viņa Ļenai iekabina, tāpēc mani nepārsteidz, ja viņi Mias vākšanu ir uzņēmušies kā labdarības projektu.
MeltedCheese @ 21.04.2023 07:55Protams, ka nē, jo Kivim interesē tikai alkohols.
Zapte @ 21.04.2023 10:42Šīsnedēļas "Rīgas Viļņos" Kivičiem ļoooooti neglaimojošs gabals ;)
Zapte @ 21.04.2023 10:42Šīsnedēļas "Rīgas Viļņos" Kivičiem ļoooooti neglaimojošs gabals ;)