Tuana @ 20.04.2023 00:30
Ēdienu neieteiks, bet iesakot mūziku, mākslu.
Iesaku jautàjuma uzdevējam nākamo ? - ko Liene ieteiktu no Vīnes mūzikas un mākslas?:D Ja jau, ta jau!
Tu ko momentā būs bloks, mani nobloķēja un apdirsa pēc tā kā uzjautāju kas viņai ar aci.EsFeja @ 19.04.2023 22:17Gribas kaut ko uzjautāt viņai, bet nevienu jautājumu nevaru izdomāt kā noformulēt tā, lai nebūtu jālasa pretī dīvaini uzbraucieni.
Es pat katrā Valstī esmu atradusi pat bezmaksas muzejus, vai konkrētās dienās vai pavisam bezmaksas. Spānijā Dalī bija kādreiz bezmaksas kaut kādos konkrētos datumos. Sicīlijas mafijas muzejs kā saprotu vienmēr bezmaksas, nav paredzēts pavisam vājiem nerviem, bet mums ļoti patika un saņēmām vēl dāvanā plakātu. Palermo atrodās un tiešām interesants pavadījām kādas 2-3 stundas.Sarma1986 @ 19.04.2023 22:39Arī mazbudžeta cełojumā var apskatīt kādu muzeju vai galeriju un kaut vai kafiju iedzert, nopirkt kādu suvenīru utt. Muzeju biłetes 10-20 eiro, kādus pāris apmeklēt pat backpackers var.
Te pielej mūli un vazājas kā bomži lietū, trulie alkāni. Pirkumi - dermantīna jaka un apenes. Bērnam nekā un tai pašai graudiñietei diez vai kaut šokolādi atłausies nopirkt. Tagad pielej mūli vēl vairāk, ja jau q&a sākās.
P.S. Kāds sausais tonālais jāñem rokas bagāžā? Viñai spainī tas tonālais?
SantaClub @ 19.04.2023 22:02
Citā reizē.?
visus muzejus esot redzējusi, bet turpat blakus story, ka Vīnē pēdējo reizi bijusi pirms vairāk kā 20 gadiem 🤣tāda duraHelga Andersson @ 19.04.2023 22:52nu tāda mele - esot visu, kas Vīnes muzejos pieejams, jau redzējusi ? gan jau Taukmens neļāva tērēt dārgo naudiņu, kas aliņam paredzēta ?
TikiTaki @ 20.04.2023 07:45Nu re. Te tika apspriests tas orģiju skulptūra. Un Lieņuks vakarā pacentās un sarakstīja izglītojošu tekstu par to, kas tad tajā skulptūrā ir.
Man izskatās, ka Andris negrib uz tiem muzejiem. Lieņuks vnk grib vai negrib to pašu, ko zaķītis. Kā nekā soulmeiti.
Ehh Lieņuk, es domāju, ka sirdī Tu saproti, ka vīram ir po par Tevi. Gan jai arī kāds spilvens ir pieraudāts.
Hehehe Lienīte noteikti ka mēģināja izdīkt braucienu ar karieti, bet teftelis gan jau atbildēja - nākamreiz. :D Tas pats kas ar cepuri pa 7 eur. Nez, cik ilgi Liene izturēs tefteļa skopumu? Kā jau minēju, pagadītos kāds biezais, plekste pamestu Andri gaismas ātrumā, bet te jādzīvo ilūzijās par rich lifestyle, kamēr Andrim pietiktu ar kādu meiteni no laukiem,ģitāru un alu.shmannapanna @ 20.04.2023 08:19Sākumā bija tik pasakaini skaisti un wow, ka karietes ar zirgiem vadā, tagad jau piekrīt vīra kungam, ka tur tikai kučiera pakausi taču var redzēt, un nav vērts. Kaut kas liek domāt, ka pa vidu ir bijusi saruna, kurā karalienei ļoti ir gribējies pavizināties ar karieti un izbaudīt to, par ko visu laiku sajūsminās pa tv, bet kungs teicis, ka nav brīv ?