tad brīnās ka bāriņtiesa par viņiem interesi izrāda🙈sakuraszarins @ 18.04.2023 21:38Ļenka nevar nomierināties jau otru dienu pēc kārtas filmē un priecājas par zālītes veikalu.
Droši vien stenot un vaidot aizķērās kāja un nokrita un telefons čupā!😂😂😂kapibara @ 18.04.2023 21:26
Gan jau sašķaidīja kā parasti. ?
SantaClub @ 18.04.2023 13:40Dullā Ļena.
SantaClub @ 18.04.2023 15:06Kuilis tik sev apģērbu pērk un to pašu H&M.?
Klukstei nespīd tuvākajā laikā jaunas klozītes. Savas 3 apenes un lūpu spīdumus jau dabūja pie Vikas.
Ariete @ 18.04.2023 19:03Vīnē viss ir skaists. /Liene Kiviča
Gardenia @ 18.04.2023 21:47Starp citu kāda poda birstei ir manījusi saderīnāšanās gredzenu, es it kā nemanu. Nav sen jau lombardā??
sakuraszarins @ 18.04.2023 21:58
Pēc tam, ka pēc operas, būtu vēl uz maķīti aizgājuši un Taukmens pateiktu, ka Austrija ir baigi kruta dzīve.?
galvenais tas viss progresē🙈 nu kurš puslīdz adekvāts cilvēks ieliktu tādus storijus, tur pat viena normāla nav! Smieklīgi, ka to pat kivis vairs netur. Par tiem zīmolu veikaliem/muzejiem skaidrs kaut ko tādu īsti nav redzējuši! Kur ta viņi ir bijuši? USA Floridā tur kur viņi bija īsti nav, Spānijas laukos arī nebija, Norgē kur eksistēja arī nē un te pēkšņi ieraudzījā tādu daudzumu ar veikaliem kur tādas cenas un zīmoli😳 dižā ceļotāja😂 un galvenais vislabākie vecāki🙈 jautājums tik kam?sakuraszarins @ 18.04.2023 21:50
Šeit drīzāk ir jautājums : Kad Ļena ir bijusi adekvāta un runājusi kaut ko normālu?
SantaClub @ 18.04.2023 21:20Vai tad viņa tikko nebija pie friziera??
krixis3 @ 18.04.2023 22:26Es sapratu... Es beidzot sapratu, kas mani visvairāk Kaitina. Ne jau tie ntie.. Cik skaisti un ah Un eh un woow un kruti. Bet balss. Tieši tā balss mani reāli uzvelk??
šeit nu gan nepiekrītu. Skriet visu dienu pa muzejiem, baznīcām un pēc grafika ir mans lielākais ceļojumu murgs.MačuPikču @ 18.04.2023 16:34Atpakaļ jau viesnīcā? Tad nu gan. ?? man ceļojumos diena iesākās 06.00 no rīta, un viesnīcā parasti ieradāmies vēlu vakarā. Bet tad arī bija skrējieni pa muzejiem, baznīcām, apskates objektiem. Pa veikaliem vispār nebija laika. Aizbraukt uz Vīni, lai piesistu kuņģi viesnīcā, ieietu vienā baznīcā, pafilmēt no visiem rakursiem, tad ar autobusu pakratīties cauri pilsētai, pa veikaliem izstaigāt, pafilmēt KURPES un tālāk tusēt viesnīcas numurā. Njā…. SUPERĪGS ceļojums. Te nu bija, muzeji, pilis, dārzi…..ehhh
izskatās, ka tur cirks ir sācies. Nu ko. Graudiņiene gribēja slavu, var sākt baudīt. Briesmīgi tik, ka pati neredz, ka iet to ceļu, kurš ved uz grāviGardenia @ 18.04.2023 15:17Es to rakstu izlasīju un dabūju tādu pretīguma dušu? Ja vēl tanī burkas sērijā Graudiņi šķita sakarīgi, padomāju visādi var gadīties. Nu kas zina var būt tiešām Graudiņš cietējs un dāma trāpījusies kā Kivičiene. Tagad šis raksts izsauc vēmienu! Viņš tak pat īsti nezina cik gadu dēlam! Man likās, ka viņš minēja 16, bet tur 22!?Par to šķiršanos arī bija sava versija! Par alimentiem jau tapa skaidrs maksā pa tukšo vajag DNS! Kā tā vistu līga viņam tur kladzināja, sen jau to vajadzēja izdarīt pilnīgi pareizi. Vairs garumā vilkt nevar, mums mantojuma lietas jāsakārto? kādi mantojumi plikām žurkām ar tiesu izpildītāju kaklā. Tik pretīgi viņi palika, abi! Graudiņa vispār vajadzēja muti turēt, tā bija cita ģimene! Tāda pati kā Kumbuliene kura visu laiku piņņā un skaita cik Kambals sievām atstājis! Tikai aizmirst, ka viņas bija viņa bērnu mātes. Viņai neko. Ar Kivičene abas vispār iet kopā kā kalošu pāris.