Var atļauties tikai kā muzejā palūrēt veikala vitrīnas. Tas bija jautri kā viņi zīmolus nodirsa izskatās,,ka pirmo reizi dzīvē redzējuši. Kivis pie rolex vitrīnas salīdzina savu grabuli ar rolexsu un novērtē, ka viņam smukāks😂 un poda birste šausminās par cenām. Pieradusi jau pie lētiem grabuļiem un izdiedelēta pa velti saderināšanās gredzena. Noteikti arī pateiktu, ka viņas grabuļi labāki par īstiem briljantiem😃LuckyStrike @ 18.04.2023 20:06Rokstāram tādā vecumā vajadzētu varēt atļauties kādu autentisku brendu..
Kāda efektīga blondīne varētu šim arī privātas vēstulītes sadzejot..kuranavliene @ 18.04.2023 20:21Meitenes,kāds zin Kiviča tel.numuru? Sauksim uz pārtiku,un pleksti paazēt!
Marfa @ 18.04.2023 15:58es tiesam nesaprotu, kads ir vinu brauciena merkis? But viens otram? Tas nozime aizbegt no visiem? Tikpat labi vareja ar Imantas autobusu pabraukaties turp atpakal. jega bija 3 apenem un spidumiem, varbut padalisies aar savu draudzeni Ligu un vinas meitam.
Ariete @ 18.04.2023 19:46Cik orgasmi Ļenkai no Vīnes šodien?
Pārsvarā tos storijus var skatīties, ātri patinot. Dažus noskatījos. Man ir radies iespaids, ka Ļenka vēljoprojām dzīvo kaut kādā iedomu pasaulītē - siekalojās, apgrābsta brendu preces, kuras nepirks. Var redzēt, ka viņa ir primitīva būtne, kas alkst ''rich lifestyle'' , kamēr Andrim pietiktu ar vienkāršumu - lievenīši, ģitāra, meitenes, alus. Tur labi nebeigsies. Būtu Lienei iespēja, viņa neastkatīdamās aizskrietu pie kāda biezā. Un, kas tas par ceļojumu, vazāties pa veikaliem, neko nepirkt, vienkārši klejot pa ielām? Sapratu, ka pusdienu pauze bija viesnīcas numuriņā, tā teikt, ar roltonu :D Tā var spriest, jo tiek atrādīts katrs sīkums no šī ceļojuma. Ak, nabaga bezsmadzeņu Liene... :D nemaz nav žēl . Grib būt baigā sabiedrības dāma, ''rich lifestyle' ,ceļojums ir siekalošanās gar skatlogiem. Tad jau labāk būtu aizbraukuši uz kādu skaistu vietu kalnos pie dabas.Greetaa @ 18.04.2023 20:31Bet reāli ko viņi visu dienu darīja? Redzēja muzejus no ārpuses, nevienā pat neiegāja iekšā. Visu pārējo laiku cilāja veikalā kurpes un bildēja skatlogus. Nu kurš brauc ceļojumā, lai darītu kaut ko tādu ? Tie veikali tak ir visur, būtu kaut kafiju ar Zahertorti nobaudījuši kādā Vīnes kafē.
SantaClub @ 18.04.2023 21:20Vai tad viņa tikko nebija pie friziera??
SantaClub @ 18.04.2023 20:58Lienei laikam beidzot telefons izlādējās. ? Vai nu beloveds atņēma.
EsFeja @ 18.04.2023 20:03Nu, ja es iedzertu katru reizi, kad Liene pasaka storijā "cik skaisti", man liekas, ka es pat nebūtu līdz pusei storiju tikusi, kad būtu jau piedzērusies.
kuranavliene @ 18.04.2023 20:21Meitenes,kāds zin Kiviča tel.numuru? Sauksim uz pārtiku,un pleksti paazēt!
TikiTaki @ 18.04.2023 21:25Skatoties Lienes storijus, var uzspēlēt iedzeršanas spēli, kā amerikāņu seriālos rāda. Katru reizi, kad Liene pasaka "Skaisti", jāizrauj šotiņš. Es tik domāju, ka pēc nepilnām 15 minūtēm es būtu lupatās. Un ne jau tāpēc, ka nevaru turēt. ?