vina kadas kurpes dabuja? man palika vinu zel :) ka tik sausmigi jajusmo par to, ko normals virietis blakus vienkarsi nopirktu, vai ja gribetu PATI nopirktu, ja jau tik loti patik. Un paradiet man vienu, kurs ta uzvestos veikala, tapat baznica, tapat autobusa, tapat ieraugut ATM cukas izskata skulptura :D piedevam, ja Liene tu lasi, tev tas metelis ir netirs, sallite nodereja, lai neredz.MačuPikču @ 18.04.2023 15:43Man trūkst vārdu, kāda LAUĶE viņa ir. Man viņas vietā ir tāds kauns, kurpju veikalu nav redzejusi? Es tiešām nesaprotu to sajūsmu. Magone līdzīgi pērās pa UK mārketiem, viens līmenis.
MIA līdz pēdējam ziemas zābakos staigā, vienā kombī, galvenais ka dzeguzei šopings, trīs lupu spīdumi jauni un apenes. Nožēlojami ļoti. Nebrīnos, ka Kivičs ietur pamatīgu distanci, noteikti kauns pa visu seju, ka sieva lēta lauķe.
ToBeFree @ 18.04.2023 14:50https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/graudina-bijusi-atklaj-vina-tumsos-pagatnes-noslepumus.-pamestais-dels-arests-un-sausmiga-nodeviba-57247/
Marfa @ 18.04.2023 16:06vina kadas kurpes dabuja? man palika vinu zel :) ka tik sausmigi jajusmo par to, ko normals virietis blakus vienkarsi nopirktu, vai ja gribetu PATI nopirktu, ja jau tik loti patik. Un paradiet man vienu, kurs ta uzvestos veikala, tapat baznica, tapat autobusa, tapat ieraugut ATM cukas izskata skulptura :D piedevam, ja Liene tu lasi, tev tas metelis ir netirs, sallite nodereja, lai neredz.
Riktīgi žēl, ka kivičklubs pazudis🤔Bjork @ 18.04.2023 17:21Žēl, ka nav kicichclub, varētu tos storijus ar rolex salikt ar Bet Bet dziesmu "Kāpēc man nav sarkans Mercedes"
SantaClub @ 18.04.2023 17:28Jaunā dermantīna žakete.