SantaClub @ 18.04.2023 14:36Tā plekste ar saviem 15839 storijiem.?
Es to rakstu izlasīju un dabūju tādu pretīguma dušu🙈 Ja vēl tanī burkas sērijā Graudiņi šķita sakarīgi, padomāju visādi var gadīties. Nu kas zina var būt tiešām Graudiņš cietējs un dāma trāpījusies kā Kivičiene. Tagad šis raksts izsauc vēmienu! Viņš tak pat īsti nezina cik gadu dēlam! Man likās, ka viņš minēja 16, bet tur 22!😳Par to šķiršanos arī bija sava versija! Par alimentiem jau tapa skaidrs maksā pa tukšo vajag DNS! Kā tā vistu līga viņam tur kladzināja, sen jau to vajadzēja izdarīt pilnīgi pareizi. Vairs garumā vilkt nevar, mums mantojuma lietas jāsakārto🙈 kādi mantojumi plikām žurkām ar tiesu izpildītāju kaklā. Tik pretīgi viņi palika, abi! Graudiņa vispār vajadzēja muti turēt, tā bija cita ģimene! Tāda pati kā Kumbuliene kura visu laiku piņņā un skaita cik Kambals sievām atstājis! Tikai aizmirst, ka viņas bija viņa bērnu mātes. Viņai neko. Ar Kivičene abas vispār iet kopā kā kalošu pāris.ToBeFree @ 18.04.2023 14:50https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/graudina-bijusi-atklaj-vina-tumsos-pagatnes-noslepumus.-pamestais-dels-arests-un-sausmiga-nodeviba-57247/
Gardenia @ 18.04.2023 14:23No tā es arī pārsmējos? pèc tam sapratu veikali viņiem ir muzeji! Suvenīru veikalā mūs tās kuras nezin iepazīstināja ar Klimtu uz iepirkumu maisiņiem un maiciņām! Pastaigāja gar rolex skatlogiem kā muzejā paskatīties var, bet nopirkt nevar. Dārzi noteikti domāts bija lunaparks. Iepazīstināja mūs tikai ar Goriku dižā māksles pazināja. Varētu jau kāds viņai patekt, ko tā katedrāle ir Romānikas un gotikas stilā.
Ariete @ 18.04.2023 15:25Iet uz orgasmē pie visām kurpēm. Jebal. No meža izbēgusi laikam.
Šodien Wikipēdijā skatījos Romānikas Gotikas stils norādīts. Tā, ka es krustvārdu mīklu neminēju, bet palūdzu Wikipēdiju apgaismot!deizija1 @ 18.04.2023 15:19
vai nebija neogotika?
eklektika,jo romànikas elementi:)
Kāpēc jāmuld par divi devińi par lietām ,kurās krustvārdu mīklu minētāji,bez izglītībâm, ir zinošāki!!!