KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 1019
Reģ: 09.08.2020
Tikko nejauši sanāca izlasīt par vienu krievu aktieri, kurš esot slepus apprecējies pirms gada. Cilvēki jau pagājušaja gadā esot pamanījuši, ka aktieris esot mainījies, pārstājis dzert, sācis nodarboties ar sportu, ievērojami notievējis, viņu sākuši vairāk aicināt filmēties. Tagad esot saprotams, kas esot viņu tā izmainījis. Lūk, ko nozīmē, ja blakus ir cilvēks, kas tevi nevis degradē, bet iedvesmo.
18.04.2023 10:11 |

Reitings 4604
Reģ: 08.09.2015
Priekš Austrijas, tā ir lētā gala viesnīca, tā klāt kā par tādu cenu Francijā un Itālijā tās būtu max 3 zvaigznes ar lētām brokastīm. Starp citu, tas brokastu stends jau izteica visu, bet protams, Lienītei jau ir wow cik skaisti, pat lasis😀 Gan jau brokastu neēdāja lopsēs tik iekšā, jo var gadīties, ka visu dienu ēst nedabūs, ja neatradīs McDonalds vai kādu ieskrietuvi.
Par to lieli ceļošanu, es nevaru, gandrīz katrs vidusmēra latvietis ir vairāk cēļojis kā šī lielā ceļotāja. Pēdējo 3 gadu laikā bijusi ASV uz 4 dienām, apskatījusi Floridas ielas un Norvēģijas laivu piestātni viņai ir lielā ceļošana. Gribēšu redzēt, ko bez Vīnes ielām viņa vēl parādīs, kas būs tā lielā ceļošana.
Labie vecaki, tagad par to, ka iedod bērnam maisījuma pudeli, pēc Lienes domām piešķir “gada vecaku titulu”, tā pat kā par mesidža nosūtīšanu bērnam pienākas “gada mīļākais tētis” tituls😀
18.04.2023 10:14 |

Patīk
Reitings 23366
Reģ: 09.12.2015
Lienīte taču brokastis neēdot. Kad pašai jāgatavo. Bet viesnīcā atkal pirmie atskrējuši pielikt māgas. Skaidrs, ka jāpierijas visai dienai, jo sīkstulis pilsētā neko vairāk par maķīti neatļausies.
Tāda anekdote tas viņu ceļojums - viens drūms tauku blāķis tai pašā sasmirdušajā mētelī, ar kuru svīst savos "koncertos", un tupa zoss, kas elso un sten kā garā vāja par katru veikala skatlogu.
Par ceļošanu viņa zinot visu.😂😂😂
Un tas, ka labākus vecākus par viņiem nevarot vēlēties - nopietni, dzeguze? Nopietni? Tu saspiedi galvu kaut kur pa ceļam? Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi. Šmara, alkoholiķe, kas pametusi 3 bērnus, sevi uzskata par labu vecāku..🤢
18.04.2023 10:18 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Par to, ka Graudiņam problēmas ar alimentu nemaksāšanu izpļurkstējās pati Līga, tādēļ nevarot pie kredīta tikt. Pašai arī sabojāta kredītvēsture ar kredītiem. GrUdeņš vēl izmisīgi meklē dēlu lai dns uztaisītu un tjipa pierādītu, ka tas neesot viņējais. Tas vecis paliek aiz vien pretīgāks!
18.04.2023 10:21 |

Reitings 290
Reģ: 06.08.2021
LilyLady @ 18.04.2023 10:18
Lienīte taču brokastis neēdot. Kad pašai jāgatavo. Bet viesnīcā atkal pirmie atskrējuši pielikt māgas. Skaidrs, ka jāpierijas visai dienai, jo sīkstulis pilsētā neko vairāk par maķīti neatļausies.
Tāda anekdote tas viņu ceļojums - viens drūms tauku blāķis tai pašā sasmirdušajā mētelī, ar kuru svīst savos "koncertos", un tupa zoss, kas elso un sten kā garā vāja par katru veikala skatlogu.
Par ceļošanu viņa zinot visu.???
Un tas, ka labākus vecākus par viņiem nevarot vēlēties - nopietni, dzeguze? Nopietni? Tu saspiedi galvu kaut kur pa ceļam? Būtu smieklīgi, ja nebūtu tik bēdīgi. Šmara, alkoholiķe, kas pametusi 3 bērnus, sevi uzskata par labu vecāku..?

Njā, patasti normāliem māksliniekiem tomēr ir savi skatuves tērpi un ikdienas drēbes, bet Kivim ir universālais mētelis, kas laikam jau pieaudzis klāt viņa miesai.
18.04.2023 10:22 |

Reitings 3114
Reģ: 29.05.2022
Meitenes te rakstija,ka Ļenka kacina Madaru! Varbūt planckas prātā tas ir,bet atkal šī ir nokavējusi,jo Kivis ar Madaru jau bija Vīnē.Un domāju ka Kivis neizrāda sajūsmu,jo viņš jau te bija un viņu pārņem nostaļģija staigājot pa ielām un atceroties kā staigāja ar skaistu jaunu sievu un bērniem,nevis ar stenošu un hihinošu klaunu.Bet Kivičs vispār birsti vadā pa vietām,kur ir bijis ar Madaru,nu ne jau par velti.
18.04.2023 10:23 |

Patīk
Reitings 23366
kuranavliene @ 18.04.2023 10:23
Meitenes te rakstija,ka Ļenka kacina Madaru! Varbūt planckas prātā tas ir,bet atkal šī ir nokavējusi,jo Kivis ar Madaru jau bija Vīnē.Un domāju ka Kivis neizrāda sajūsmu,jo viņš jau te bija un viņu pārņem nostaļģija staigājot pa ielām un atceroties kā staigāja ar skaistu jaunu sievu un bērniem,nevis ar stenošu un hihinošu klaunu.Bet Kivičs vispār birsti vadā pa vietām,kur ir bijis ar Madaru,nu ne jau par velti.

Nopietni, viņš jau bija Vīnē arī ar Madaru?😂😂😂
Tad tāpēc tas drūmais vaigs, noteikti salīdzina, kā bija ar ex sievu un kā ir ar elsojošo, hihinošo suņuku. Kivičs pat necenšas notēlot, ka izbauda šo ceļojumu un romantiku ar sievu. Plancka baznīcā orgasmē, bet Kivičs distancējas un izskatās pilnīgi izbesījies.
18.04.2023 10:33 |

Reitings 2471
Reģ: 16.02.2021
Kā nez viņš domā to savu muskuļoto vēderu slēpt vasarā, tak nestaigas ar savu betmen mēteli visu vasaru.
18.04.2023 10:37 |

Reitings 25045
Reģ: 18.08.2022
Mathilde @ 18.04.2023 09:48
hmm kāpēc tik agri bija jāceļās? ko nu darīs pašā agrumā Vīnē?

Aizgāja izrīt brokastis,ja nu vēlāk nebutu tik liela izvēle,brinums ka liels jau nav savu brokastu skivi atradijusi ar kg lasi 😀
18.04.2023 10:40 |

10 gadi
Reitings 12627
Reģ: 15.03.2012
Facundo @ 18.04.2023 10:37
Kā nez viņš domā to savu muskuļoto vēderu slēpt vasarā, tak nestaigas ar savu betmen mēteli visu vasaru.

100 punkti, ka staigās, apakšā pa pliko, uzlocīs piedurknes un svīdīs kā uz sktuves
18.04.2023 10:45 |

10 gadiPatīk
Reitings 4663
Reģ: 31.10.2010
Labākus vecākus par viņiem nevar vēlēties? Jā, to, noteikti apstiprinās gan Lienes 3 meitas, gan Andra dēls un meitas. Mia vēl par mazu, lai izteiktu savu viedokli, bet tas tāpat ir skaidrs, ka tikai vislabākajiem vecākiem bērns nerunā, tiek ģērbts kā miskatnieks un 3 gados sūc knupjpudeli.
Kad viņi taisās kratīties atpakaļ no tās Vīnes? Taisās jau noteikti. Viņi nevar pastāvīgi dzīvot nekur citur kā tikai Latvijā. Dzīvei ārzemēs ir jāstrādā, par ģitāras raustīšanu neviens nemaksā. Bet Kivičs no normāliem vīriešu darbiem raustās, Norvēģijā mežā tikko pedāļus neatstiepa mākslinieks. Ļenka vispār nestrādās nemūžam. Šitā bomžoties un izdzīvot viņi var tikai Latvijā.
18.04.2023 10:47 |

Reitings 242
Reģ: 02.04.2023
Nu labi, mums ar vīru ir kopīgas finanses un, ja mēs kaut kur ceļojam un gribas kaut ko īpašu, tad tāpat viens otram pajautājām vai es varu, bet nevis izdīkt, bet elementāras pieklājības pēc un tas tikai tāds žests, jo nu nekad ne es, ne viņš neteiks - nē. Tāpat esam gājuši garām veikaliem un ierēkuši par kaut kādām superdārgām, bet diezgan smieklīga paskata lietām, paķircināt vienam otru, tāds labdabīgs humors. Arī iet uz lētām ēstuvēm var būt ar savu šarmu, ja tur ir intīma gaisotne un garšīgs ēdiens. Saprotu arī, ka viesnīcu var paņemt lētāku (ja bērns nav līdzi) un to naudu pataupīt kam citam, ja tur tikai aiziet izgulēties utt.
BET! Jautāt vīram vai var nopirkt apenes un lūpu spīdumu? Ok es ja redzētu seksīgas apenes arī vīram pajautātu un moš kaut ko spicy iečukstētu, bet nu tas būtu mūsu savstarpējs jociņš. Lai es liktu ig, ka es pērku, atvainojos, seksa aksesuāru? Un lupu spīdums vispār bēdīgi, bezmaz arī vīram japaprasa 10 centi, lai var publisko tualeti apmeklēt. Kas arī ok, ja pašai nav sīcene kabatā 😁 Bet nu ne jau likt tādas lietas ig.
Būtībā es tur redzu daudzas lietas, ko mēs ar vīru daram vai esam darījusi savos agrajos 20 (taupība un prioritāšu izvērtēšana agrāk, tagad tīri aiz cieņas saskaņot dārgākus pirkumus utt), bet es neko no tā nelieku ig, jo tā vienkārši ir daļa no mūsu attiecībām un tad jau arī var ielikt kā brokastis ēd un no rīta aiziet pakakāt… Oh wait! 😁
18.04.2023 10:59 |

Reitings 242
Reģ: 02.04.2023
Jā, kopumā skatos - tas ir kā normālu attiecību uzspēlētā versija. Ir forši ar vīru pie rokas paprikoloties pa veikaliem, atrast kādu mazu kafūzīti, izstaigāt naktī pilsētu un uzfočēt zālītes veikalu, bet nu tas cik ļoti tas tiek rādīts un tā distance starp viņiem, kur Liene dara visas tās mazās pārīšu lietiņas un Kivim vispār pie d… bēdīgi īstenībā.
Un katrs telefonā, kivis vispār nerāda kā iet, Liene cenšas pierādīt, ka re viņi vēl kā pusaudži jokojas, bet smieklīgi ir tikai mums un, man godīgi sakot, pat vairs smiekli nenāk.
Starp citu mans vīrs mani aizveda uz lokālo kafūzi, kur reiz pusaudzībā veda savu tā laika draudzeni randiņā, jo tas viņam ir mīļākais restorāns (nu pusaudzim restorāns, mums jau vairāk kafejnīca 😁), tā ka ja vieta patīk tad vest sievu kur reiz bijis ar ex jau nav nekas slikts, ja vieta forša (un Vīnē jau IR skaisti), bet viņi jau ir no tiem, kas nespēj palaist tādas lietas un riktīgi redz, ka Kivis skumst par to kā bija toreiz un Liene izmisīgi cenšas parādīt, ka re cik ar mani labāk. Ja ir jācenšas, tad man ir sliktas ziņas…
18.04.2023 11:06 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10582
Reģ: 29.01.2009
ZapeNape @ 18.04.2023 09:40
"Labākus vecākus grūti vēlēties". Jā, Liene, labi, ka saproti, ka esat sūdīgi vecāki, jo kurš gan sunim asti cels, ja ne pats? Un par to ziņu Keitijai. Liene
tūkstošiem vecāki katru dienu sūta saviem bērniem vēstules, bet priekš jums tas ir kaut kas tik unikāls, ka par to jāpaziņo IG. Un ko viņš rakstīja Keitijai, ka tētis atbraucis uz Vīni un Keitiju nav līdzi paņēmis? Ko tad neieliki, kur kivis zvana graudainajiem, pajautāt pa Miu? Nu jā, tas nav interesanti, bet Keitija jāpiemin. Šmara, tu šmara, ar labo sirsniņu! Labākie vecāki....bitīt matos, lai rupji nelamātos. Atvaļinājuma aizbraukuši divi bezdarbnieki, sevišķi jau Liene, kas gadiem nav strādājusi. Tāpat kā viņa stāstīja, ka ir bērna kopšanas atvaļinājumā, pat nesajēdz, ka to piešķir darba devējs, kura viņai nav. Šmara trešo reizi????.

Jā, par to ziņu Keitijai, man drīzāk bija tāds - a videozvans ar Miu ir bijis?
18.04.2023 11:10 |

Reitings 2954
Reģ: 14.02.2023
teberebe @ 18.04.2023 09:53

Gab jau brokastis tikai līdz kādiem 8:30 ?
Tu jokaina? Viesnīcā brokastis parasti ir līdz 10 vai 11.
Es ar ikdienā brokastis neēdu, bet ja paliekam viesnīca tad gan ēdu vismaz mazliet, diena gara, un kāpēc neizmantot ja par to ir samaksāts?
Savukārt par to ka visiem latviešiem ir miljoniem nauda kā 250-500 eu vērti numuriņi ir ikdiena atļaujiet iesminēt. Tādas miljonārs te dažas..
18.04.2023 11:13 |

Reitings 382
Reģ: 24.09.2022
https://www.santa.lv/raksts/privatadzive/graudina-bijusi-atklaj-vina-tumsos-pagatnes-noslepumus.-pamestais-dels-arests-un-sausmiga-nodeviba-57247/?utm_source=facebook&utm_campaign=news&utm_medium=admin&fbclid=IwAR2kju-rP6oBpdthezoO_0vdDBeSmadn7dZjf42Pia3-3n0Eu5bQxBpZnhY
Bijusī Graudiņa dāma ir runājusi! Svētā māte, ko es tikko izlasīju!
18.04.2023 11:14 |

Reitings 2954
Facundo @ 18.04.2023 10:37
Staigās tāpat ka simtiem citu resno cilvēku Latvijā.
Es viņus neaizstāvu, bet brīžam te tādus murgus raksta 😀
Tas pats ar tām brokastīm viesnīca līdz 8.30.. Lasīju un smejos
Sapratu lūk meitene it nekur nav bijusi ja tādu sviestu raksta.
18.04.2023 11:21 |

Patīk
Reitings 23366
Mums ar vīru vecums tuvu Lienei. Kad retu reizi tiekam divatā kur izbraukt romantiski, nekad netaupam uz numuriņu, ēdam restorānos. Vairs negribas klīst pa maķiem un nakšņot pašās lētākajās viesnīcās kā tajos laikos, kad bijām pavisam jauni, tikko sākuši strādāt. Tagad gribas izbaudīt sava darba augļus. Un tā domā lielākā daļa normālu 40gadnieku. Slīmestus un skopuļus neskaitu.
Lienīte ceļo ar "Latvijā pieprasītāko mūziķi", bet vīriņš šo pat uz restorānu nevar aizvest, par Vīnes operu pat nerunāsim. Lielā opermīle jau iekomentēja, ka uz kādu izrādi atbraukšot citreiz. Hahaha, jā, jā, Lienīt, noteikti citreiz.😂
18.04.2023 11:29 |

Reitings 2954
Vīnes operā tā vienkārsi var uzreiz dabūt biļetes saki? Ohho 😮
18.04.2023 11:38 |

Reitings 2954
Paskatijos var gan dabūt, bet sākot no 23 dat. Uz tuvākām dienām loģiski ka nē.
18.04.2023 11:41 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!