KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 26039
Reģ: 07.06.2022
SantaBarbara @ 18.04.2023 00:24

Stabili Liene pa daudz iedzerusi,jau ielikta random bilde kur mīlais tetis suta zinu meitai,vienkarshi kads sakars vispar ?

Tak šizīgā mātīte aizteš uz Austriju un pat tur nevar noturēties nepakacinājusi Madaru 🙄 tas jau ir next level apsēstība 😏
18.04.2023 00:51 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
Es varu iedomaties ka Lienite ar Taukmenu ieiet kada no slavenajam Vines kafejnicam, apkarusies ar grabuljiem un apjusmo griestus elsdama:"Ak cik skaisti!", pienak viesmilis un saka:"Servus!" un Lienite lauzita anglju valoda megina ieskaidrot, ko tad vinja gribetu pasutit 😁
18.04.2023 00:56 |

Reitings 538
Reģ: 05.08.2021
Liene komatus par daudz salikusi un Mūzikas Skaņām gads arī nepareizais.. Laikam acis mazliet aizlietas, ja pat nevar no Wikipedia pareizi iekopēt 😂
18.04.2023 00:56 |

Reitings 6357
Reģ: 01.04.2023
Katzenfamilie @ 18.04.2023 00:56
Es varu iedomaties ka Lienite ar Taukmenu ieiet kada no slavenajam Vines kafejnicam, apkarusies ar grabuljiem un apjusmo griestus elsdama:"Ak cik skaisti!", pienak viesmilis un saka:"Servus!" un Lienite lauzita anglju valoda megina ieskaidrot, ko tad vinja gribetu pasutit ?
Domā, pasūtīt? Drīzāk mēģina iztaisīties kā slavenības - visu mīlētā māksliniece un leģendārais rokstārs no Lettland, kas pagodinājuši Vīni un tikai iefilmē storijus saviem tūkstošiem IG fanu. Naudiņa jau iztērēta biksītēs, šmigā, metro un zupā.
18.04.2023 01:00 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Helga Andersson @ 18.04.2023 00:51

Tak šizīgā mātīte aizteš uz Austriju un pat tur nevar noturēties nepakacinājusi Madaru ? tas jau ir next level apsēstība ?
Viņa cer, ka Madarai skaudīs, ka šī ar viņas bijušo lupatlasi Austrijā, pa ielām klaiņo pusbadā, bez naktsmājām:)) Madarai un viņas meitām vismaz izskatās pa visam cita dzīve sākusies. Abi sportiski Jānis ar meitām ņemās izskatās viņām tas tiešām patīk, forši ģimeniski vakari. A kivis tikai laka un noteikti pēc saviem kondžiņiem balagānu taisīja un bļāva ko bez viņa "pelnītāja" darītu. Priduraks, tagad 100 punkti pirkstos kož.
18.04.2023 01:00 |

Reitings 6700
Vajadzētu vēl kādai Kivi iznest cauri, ka vienreiz jau bija ar kādu dāmu leoparda kaķa kleitā, šis tak muļķis nopirkās, ka viņus gaida ciemos:))
18.04.2023 01:02 |

Reitings 26039
Katzenfamilie @ 18.04.2023 00:56
Es varu iedomaties ka Lienite ar Taukmenu ieiet kada no slavenajam Vines kafejnicam, apkarusies ar grabuljiem un apjusmo griestus elsdama:"Ak cik skaisti!", pienak viesmilis un saka:"Servus!" un Lienite lauzita anglju valoda megina ieskaidrot, ko tad vinja gribetu pasutit ?
tak vepris pašpasludinātais anglu valodas pratējs - Rīgas lidostā kaut ko izsvepstēja savā drausmīgajā izrunā, ea gandriz apvēmos 🥵
18.04.2023 01:03 |

Reitings 26039
Gardenia @ 18.04.2023 01:00
Viņa cer, ka Madarai skaudīs, ka šī ar viņas bijušo lupatlasi Austrijā, pa ielām klaiņo pusbadā, bez naktsmājām:)) Madarai un viņas meitām vismaz izskatās pa visam cita dzīve sākusies. Abi sportiski Jānis ar meitām ņemās izskatās viņām tas tiešām patīk, forši ģimeniski vakari. A kivis tikai laka un noteikti pēc saviem kondžiņiem balagānu taisīja un bļāva ko bez viņa "pelnītāja" darītu. Priduraks, tagad 100 punkti pirkstos kož.
nu, uz to te mēs tā skatāmies - šie jau paši pa citām planētām dzīvojas un domā, ka ir stāri un vislābākie un smukākie 🤣
18.04.2023 01:06 |

Reitings 2714
Reģ: 30.03.2022
Tuana @ 18.04.2023 01:00
Domā, pasūtīt? Drīzāk mēģina iztaisīties kā slavenības - visu mīlētā māksliniece un leģendārais rokstārs no Lettland, kas pagodinājuši Vīni un tikai iefilmē storijus saviem tūkstošiem IG fanu. Naudiņa jau iztērēta biksītēs, šmigā, metro un zupā.

Jaa, piekritu, ar pasutisanu tur varetu but bedigi, ieietu un tikai filmetu griestus un interjeru, pie reizes Taukmenam nosausminoties, cik tur viss dargs.
18.04.2023 01:09 |

Reitings 26039
sakuraszarins @ 18.04.2023 00:39
Tas viņu ceļojums reāli izskatās pēc kaut kāda frīkšova, plus vēl Ļena, ka vienmēr aiztiek savus matus, brīnums, ka tur vēl nav iemetusies kaut kāda tulzna. Apdzērusies ar savu Taukmenu, kurš viņai nopirka biksītes un lūpu spīdumiņus. Skrien ar savu nospeķoto kameru un visu fotogrāfe un filmē katru stūri ar saviem 13 orgasmiem ,,vai,, ,,oh,, ,,eh,, cik skaisti,,. Nu, jeibgu, ka var būt tik tupa savos 40. gados, tas vienkārši ir kaut kāds ūnikums.
Toties forumniecēm nav garlaicīgi, tik daudz lapas pierakstītas, ka arī var izmieties no visas sirds. ?
vispār jau nožēlojami, ka viktorijas apeņu un lūpu spīduma nopirkšana viņas vecumā ir liels notikums, kas liekas gana svarīgs esam, lai atrādītu instagramā 🙈
18.04.2023 01:13 |

Reitings 6700
Nu es ģībstu visu Ameriku apceļojusi ceļotāja dižā, varbūt ielidoja tikai Ņujorkā un aizbrauca uz Floridu vairs neko. Floridā bez auto vispār nav ko darīt! būtu atraduši kam uz kakla pasēdēt jo projām tur ik pa laikam brauktu. Pat 3 mēnešus nenovilka. Man vīrs tur šad tad strādāt brauca uz smagajiem. Kivis tur pat uz 3 mēnešiem darbu atrast negribēja.
Tā baznīcā elsšana vispār trakums, it kā būtu vismaz Siksta kapelu ieraudzījusi!
Viņa par ceļošanu zina visu, zemīt atveries. Tāda pati kā Didriķene.
Tā nebūt nav izcilākā baznīca Eiropā, ir skaista, bet tikai skaista. Itālijā nav bijuši, pat Sicīlijā ir skaistākas. Vīne skaista, tikai ne tur viņ meklē. Īpaši iespējams nepārzinu biju tik uz 4 dienām un mani vairs tik ļoti nevilina lai tā jūsmotu. Protams ir skaisti, bet viņi pat Parīzi neprastu izbaudīt tāpat kā Didriksoni. Tur ar tik viesnīcas numuriņš un roltoni. Parīzē arī pusnaktī var izbaudīt šarmu, ja nav bailīgi.
18.04.2023 01:22 |

Reitings 7266
Reģ: 20.08.2021
Gardenia @ 18.04.2023 01:22
Nu es ģībstu visu Ameriku apceļojusi ceļotāja dižā, varbūt ielidoja tikai Ņujorkā un aizbrauca uz Floridu vairs neko. Floridā bez auto vispār nav ko darīt! būtu atraduši kam uz kakla pasēdēt jo projām tur ik pa laikam brauktu. Pat 3 mēnešus nenovilka. Man vīrs tur šad tad strādāt brauca uz smagajiem. Kivis tur pat uz 3 mēnešiem darbu atrast negribēja.
Tā baznīcā elsšana vispār trakums, it kā būtu vismaz Siksta kapelu ieraudzījusi!
Tā nebūt nav izcilākā baznīca Eiropā, ir skaista, bet tikai skaista. Itālijā nav bijuši, pat Sicīlijā ir skaistākas. Vīne skaista, tikai ne tur viņ meklē. Īpaši iespējams nepārzinu biju tik uz 4 dienām un mani vairs tik ļoti nevilina lai tā jūsmotu. Protams ir skaisti, bet viņi pat Parīzi neprastu izbaudīt tāpat kā Didriksoni. Tur ar tik viesnīcas numuriņš un roltoni. Parīzē arī pusnaktī var izbaudīt šarmu, ja nav bailīgi.

Itālijā taču viņi bija, ar visu šovu- Kivičs.pavisam privāti 😆
Vienīgais vai viņi kaut ko atceras, tas ir cits jautājums, jo viņi šķiet bija visu laiku zem mežezera grādiem!
18.04.2023 01:33 |

Reitings 26039
Gardenia @ 18.04.2023 01:22
bet vai Kivim bija tāds variants atrast darbu? Tas jau nav arī tā ka es ievēlējos un ir 🤣 es domāju, vai bija kas tāds, ka apmuļķotienlatvju bāleliņi viņam būtu ko līdzējuši, ja šis pats meklētos, bet šis nebija ieienteresēts?
18.04.2023 01:42 |

Reitings 6700
McSara @ 18.04.2023 01:33

Itālijā taču viņi bija, ar visu šovu- Kivičs.pavisam privāti ?
Vienīgais vai viņi kaut ko atceras, tas ir cits jautājums, jo viņi šķiet bija visu laiku zem mežezera grādiem!
Tur tak viņi vispār visu laiku bija hlamā, nav citu vārdu! Viņi tak neko neprot baudīt, pielej mūli un pēc tam neko neredz. Tie duriki vēl iedomājās, ka visi viņus apskauž. Par ko par kašķiem par plēsšanos, strīdiem un mūžīgajam paģirām ABIEM!
18.04.2023 01:44 |

Reitings 7266
Reģ: 20.08.2021
Gardenia @ 18.04.2023 01:44
Tur tak viņi vispār visu laiku bija hlamā, nav citu vārdu! Viņi tak neko neprot baudīt, pielej mūli un pēc tam neko neredz. Tie duriki vēl iedomājās, ka visi viņus apskauž. Par ko par kašķiem par plēsšanos, strīdiem un mūžīgajam paģirām ABIEM!

Būs jāpaskatās atkal tas šovs, ja tur bija baigi traki, tad SBF var redzēt, ka baigi turas un daudz kas uzspēlēts! Bet nu Graudiņu ĢB Kivičiem slūžas daļēji bija vaļā, ne par velti Graudiņiem pat māja bija jāmaina 🤣
18.04.2023 01:58 |

Reitings 6700
Helga Andersson @ 18.04.2023 01:42
bet vai Kivim bija tāds variants atrast darbu? Tas jau nav arī tā ka es ievēlējos un ir ? es domāju, vai bija kas tāds, ka apmuļķotienlatvju bāleliņi viņam būtu ko līdzējuši, ja šis pats meklētos, bet šis nebija ieienteresēts?
Nu nezinu mans vīrs uz sitiena atrod darbu US, kā šoferis uz auto pārvādāšanu. Nu Kivim nav ne izglītības, ne vēlmes, kam viņš tur vajadzīgs? Pat vadītāja tiesību nav. Sakāpušas galvā iespējas ar savu mini līdz nabai, ka ar savu trinkšķināšanu pelnīs, bet viņš nevienam nekur nav vajadzīgs. USA lai iebrauktu uz nākamo termiņu nedrīkst pārsniegt uzturēšanās atļauju un protams es pieļauju/zinu domu, ka manējais nedrīkstēja strādāt ar tūrista vīzu. Man prieks, ka vairs to nedara. Tur dažādos štatos savi likumi, pa daļai draud tikai izraidīšana no USA, bet ir štati kur cietums:( Nu tur viņš nebrauca cik zinu, bet USA ja proti ko darīt vari nopelnīt.
18.04.2023 02:01 |

Reitings 6700
Kivis cik saprotu neko neprot darīt un negrib, izņemot laizt plezīru ar giču un šļupstēšanu, tādēl dzīvo bez naudas. Protams ar USA ir jābūt uzmanīgam, praktiski katrā štatā savi likumi, kuri jāzin!!! un tici man tur visur ir nenormāli daudz nodarbināto , kuri strādā nelegālu darbu arī no Baltijas valstīm, īpaši Meksikas. Cilvēki strādā un pelna. Nav jāsēž kādam uz kakla, vai jālien pie Meksikas robeāžām. Vienkārši jāzin likumi. USA nav nekāda panaceja, bet ja tur bija varēja atrast darbu kaut uz laiku, viņa izvēle bija diedelēt.
18.04.2023 02:16 |

Reitings 100
Reģ: 22.05.2022
Lidojoša muca vai kas cits? Betmens Fetmens planē pa naksnīgo Vīni
18.04.2023 03:48 |

Reitings 35107
Reģ: 06.11.2022
Zapte @ 18.04.2023 03:48
Lidojoša muca vai kas cits? Betmens Fetmens planē pa naksnīgo Vīni

Fetmens :D
18.04.2023 07:16 |

Reitings 92
Reģ: 16.11.2022
nu bet ja tu esi tāaada influencere un tev uzdāvināja telefonu, kam ir diezgan ok kamera ar visādiem uzstādījumiem, TOSTARP FAKING VIDEO STABILIZĀCIJAS, nu tak patestē nedaudz un atrodi veidu, kā citreiz ražot to savu saturu lai skatītājam nesāktos "motion sickness" 😬😬. Bet es arī nesaprotu, kā var dzīvot tā, ka visi materiālie prieciņi ir atkarīgi no tā, vai vīrietis pavērs maciņu, kurā pati labi zinātu, ka ienākumi ir ne visai stabili un legāli. Pašai tikmēr ne centa pie dvēseles, viss jāizčīkst.
18.04.2023 07:29 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits