Sarma1986 @ 15.04.2023 17:28Ja tā muiža būtu Lienes stilā, tad tur būtu pustukša, nolaista telpa ar plauktu vidū, kurā būtu izkārtotas aļika feikās tupeles, tukša VS kaste un dažas nospeķotas lubenes, kā dekorācijas karātos aļika spalvu auskari.
Muižā nav nekā no Lienes stila, iespējams, ka tajā veikalā ir.
tauku sleepjamais meetelis 😂😂😂😂👌amoreamore @ 15.04.2023 12:31Uzmetu aci plekstes storijiem. Kivis izskatās pēc depresijas skarta alkoholiķa, nevis mūziķa. Visu laiku vienās drēbes, viņa tauku slēpjamais mētelis netīrs, nobružāts.
Mathilde @ 15.04.2023 00:08
bet, ja tas trakais ar tām ECT ir Kivičs, tad Madarai ir sasietas rokas. Domāju, ka viņa noteikti negrib, bet pēc cik tur tiesām, iesniegumiem, psihologiem, policijām utt, viņai meita ir jādod.
Un, ja viņi būtu normāli, tad paceļot pa LV muižām, apciemot draugus ir gana labs laika pavadīšanas veids.
Bet te ir kiviču stils- pritons, alkohols, rupjības, bērnu nepieskatīšana.
Kā tas iespējams, ka tiesa to neņem vērā, plus ntie gadi nemaksāti alimenti un ventilācijas presē, es tiešām nesaprotu.
Viņiem drošvien ar finansēm švaki un noteikti pie sevis aizbildinājās, ka Miai nevajag- iztiks. Bet pat, ja tā... Tad come on, kā var negribēt sagādāt savam bērnam kādu prieciņu? Galvenais, ka pašam ALUS UN BURGERS! Egoisti! Fuj!LilyLady @ 15.04.2023 19:41Miai mierīgi varēja paņemt gan frī kartupelīšus, gan saldējuma kokteili, jo pat, ja bērns visu neapēstu, veprim guzā ir daudz vietas - aprītu visu, kas paliktu pāri. Taču gada tētukam sīkstulim ir svarīgi atstāt iespaidu tikai uz Keitiju, tāpēc ļāvās iztērēties par viņas kokteili. Bet maziņš lai sūc ierasto maisījuma pudeli un nemaz nestiepj savas roķeles pusmāsas kokteiļa virzienā.
Es līdzīgu ainu reiz redzēju vietējā Maximā - dzērājtētiņš pirka lielo aliņu un cigaretes, bet, kad viņa dēlēns palūdza mazu šokolādīti, uzrūca, ka nav naudas..
Nefantazē.Viņš tak nepametīs traku sievieti, zinot kādas sekas var būt.Hermesmel @ 15.04.2023 20:04Jums nešķiet, ka drīz Lieņuks būs pamesta sieviete? Andris viņas storijos tāds nekāds, izskatās, ka viņam pat besī Liene. Lienei ig bildes ar Andri, bet Andrim tikai ar Z-Scars. Vairāk nav Andra kliegšana par īsto mīlestību, ko saticis tikai 40 vai cik tur tajos gados. Sāksies Z-Scars “lielie” konči un gan jau Andrim gribēsies atgriezties pagātnē, draiskoties ar citām un vsjo tur būs.
Bet nu Liene tiešām ir kaitinoša un vēl tas, ka viņa nav ne māte, ne sieva, ne saimniece mājās. Tāds izklaides variants uz neilgu laiku. Kivis, lai arī teftelis, bet viņam ir ar ko salīdzināt. Šobrīd viņš viņu piecieš, jo izdevīgi, ka viņa brauc un joprojām dzied viņam slavas dziesmas.Hermesmel @ 15.04.2023 20:04Jums nešķiet, ka drīz Lieņuks būs pamesta sieviete? Andris viņas storijos tāds nekāds, izskatās, ka viņam pat besī Liene. Lienei ig bildes ar Andri, bet Andrim tikai ar Z-Scars. Vairāk nav Andra kliegšana par īsto mīlestību, ko saticis tikai 40 vai cik tur tajos gados. Sāksies Z-Scars “lielie” konči un gan jau Andrim gribēsies atgriezties pagātnē, draiskoties ar citām un vsjo tur būs.
plus atlauj dzertZapeNape @ 15.04.2023 20:29Bet nu Liene tiešām ir kaitinoša un vēl tas, ka viņa nav ne māte, ne sieva, ne saimniece mājās. Tāds izklaides variants uz neilgu laiku. Kivis, lai arī teftelis, bet viņam ir ar ko salīdzināt. Šobrīd viņš viņu piecieš, jo izdevīgi, ka viņa brauc un joprojām dzied viņam slavas dziesmas.
Minelūše @ 15.04.2023 20:36Nu jā, Mia jau iztiek bez daudz kā tāda, kas citiem bērniem ir pašsaprotamas lietas - ēdiens kafejnīcā, svētku svinēšana, piemērots apģērbs, gulētiešanas rituāls, utt.
Kivičs droši gribētu sev citu ņēmēju. Vēlams jaunāku, skaistāku un turīgāku par Lieni. Tad es gribētu redzēt, kā Liene attaisnotu savu "no labām sievietēm neaiziet". Bet no otras puses viņš noteikti apzinās, ka tad dullajai Ļenkai būs presē viens meltdown pēc otra, visa viņu kopdzīve atstāstīta astoņās versijās.
Nav pieradusi,domā ka viņai tikai pudele pienākasNav_vispar @ 15.04.2023 21:04Esmu šokā par kafejnīcas apmeklējumu.Tukš galds tam nabaga bērnam.Augstākā necieņa.
Bet vislielākās bažas rada tas,ka bērns neprasa…Mana meita tajā vecumā ļoti aktīvi pieprasīja visu ko gribēja.Kas Miu attur prasīt? Bailes no vecākiem? Man tas nav skaidrs.