Kalnos @ 13.04.2023 21:25Par ko īsti tu runā? ?
piedod, bet tiesi sada debilisma del, noteikti beidzu skatities gan burku gan stv sovu. Ir kaut kada robeza, sekot vairs neredzu nekadu jegu.elfa* @ 13.04.2023 21:14Es kā no Marsa nokritusi šodien :D. Drāma, drāma, bet es tagad tik pieslēdzos :D
Paskatījos Garaudiņas storijus. Hihinošā druška ar savu pļēguru un tas kopīgais dzerstiņš gan jau pārkāpa kkādus īres līguma noteikumus. Kirkira jau tur zīmējās, ka ar izpirkumu īrēšot, bet vēl jau nekas nav izpirkts. Vēl tai mājai ir īpašnieks, kurš vai nu redzēja jau tos viģikus, vai varbūt kaimiņi pasūdzējās par troksni un... bye bye. Protams, Kirpiči jau nespieda ar varu nevienu dzerstīties, bet es Graudiņas vietā padomātu, vai tiešām man šādu drušku vajag. Vai tas ir tā vērts, ja tādi draugi mani ietekmē slikti un velk mani grāvjos.
Būs jāskatās burka, ko šie tur stāstīs :D. Šodien sērijā ir grandiozais grupas koncerts un dzerstiņš. Tad drīz jābūt Lieldienām un nebūs ilgi līdz šai drāmai arī :D
Kalnos @ 13.04.2023 19:02Gan jau, bet tas nemaina lietas būtību. Likumīgi tas nav. Redzēsim tagad kā LV darbojas dzīvē likumi.
Kalnos @ 13.04.2023 21:21Runa ir par likumu. Tikai skatos LV tas visiem.or pofig kamēr pašam nav izdevīgi.
Kalnos @ 13.04.2023 20:52Palasat likumu. Kaut gan to te teikt bezjēgā
sasmējos par GLAUNIEM KRESLIEM.JERSIKA @ 13.04.2023 21:31
Likumi vai ne likumi,bet domāju ka mājas saimniekiem ir teikšana par to,līdz kādai robežai īrētais īpašums var tikt izmantots.
Tur jau reizēm kā svingeru pasākums ar kārtīgu plostu tiek rīkots,filmēts un palaists visai Latvijai. Tāpat diezgan cūciska attiekšanās pret mēbelēm ( glaunie ēdamistabas krēsli izstiepti sētā un buhāts)
Didrihsoniem jau ar ārzemēs ar mājas īri brīvdienām negāja kā smērēts,pirmajā vakarā jau palūdza tiem izvākties,jo netika ievēroti noteikumi par reklamēšanos.
Tad varbūt kāds svingeru video nopludināts? :))JERSIKA @ 13.04.2023 21:31
Likumi vai ne likumi,bet domāju ka mājas saimniekiem ir teikšana par to,līdz kādai robežai īrētais īpašums var tikt izmantots.
Tur jau reizēm kā svingeru pasākums ar kārtīgu plostu tiek rīkots,filmēts un palaists visai Latvijai. Tāpat diezgan cūciska attiekšanās pret mēbelēm ( glaunie ēdamistabas krēsli izstiepti sētā un buhāts)
Didrihsoniem jau ar ārzemēs ar mājas īri brīvdienām negāja kā smērēts,pirmajā vakarā jau palūdza tiem izvākties,jo netika ievēroti noteikumi par reklamēšanos.
Domā, ka mājas saimnieki dikti lieli puritāņi? 😁Gardenia @ 13.04.2023 21:43Tad varbūt kāds svingeru video nopludināts? :))
kas te atklājas 😀Hortenze @ 13.04.2023 21:46Domā, ka mājas saimnieki dikti lieli puritāņi? ?
tev Blockqwe @ 13.04.2023 21:58Te nav kaut kā iespējams nobloķēt to pamuļķi, lai es viņas komentus neredzētu ? Varbūt vienkārši ignorējam viņu,lai pļurkst pati ar sevi?
Trako mājā laikam internets pieslēgts
Ak Dievs.. Latvieši 😮terabitija @ 13.04.2023 22:02Kāpēc domājat, ka kaimiņi nosūdzēja? Tepat pirms laika bija links uz ss.lv sludinājumu, kur vareja dabūt arī īpašnieka telefonu. Nosūtot viņam pāris linkus un bildes no instagram, linku uz Burkas sērijām utt. , lieta darīta, graudiņi lido ārā. Īpašniekam jābūt īpaši aptaurētam, ja atļauj viņiem tur palikt..
ja pačeko saimnieka numurs iepazīšanās saitos un sūdzības. LvHortenze @ 13.04.2023 21:46Domā, ka mājas saimnieki dikti lieli puritāņi? ?
Kalnos @ 13.04.2023 22:04Ak Dievs.. Latvieši ?
Es viņu jau ignorēju pat vairs nelasu to stulbumu.Adele4 @ 13.04.2023 21:54Varbūt ignorējam to "kalnos"?
Te visa tēma ar viņu piespamota. Nafig atbildēt?