krixis3 @ 13.04.2023 13:56Man patīk, ka Liene reklamē raidījumu kā savējo ???nu kad nebūs Graudiņu tur, tad adios amigos. Tv vairs nespīd
Tuana @ 13.04.2023 13:37
Man šķiet, viņa bez māsas un mammas vispār ir kā pazaudējusies. Kad paskatās pavisam vecas bildes no viņas IG pirmsākumiem, burtiski visur māsa pavada, arī svētkus svin kaut kur ciemos. Pat tajās retajās bildēs kopā ar meitām, Liene piestājusies klāt un nopozējusi kā tāds viesis no malas. “Darbiņā” arī draudzenes Aijas Strazdiņas aizgādībā utt.
Īstenībā kas līdzīgs Britnijai, ar to mūžam tukšo skatienu un kam patiešām vajag aizgādni, un kura pati vispār nespēj funkcionēt.
Agrāk tas kaut kā tika noslēpts, bet tagad, kad viņa vairāk atklājusies, principā viss skaidrs, ka tā viņa ir dzīvojusi arī līdz šim.
tiesi padomaju, skatoties to lieldienu dzerstinu, vai tada dzivesveida del bija verts pamest bernus, mammu, masu utt? Neticami sapigi normaliem cilvekiem butu.Tuana @ 13.04.2023 13:37
Man šķiet, viņa bez māsas un mammas vispār ir kā pazaudējusies. Kad paskatās pavisam vecas bildes no viņas IG pirmsākumiem, burtiski visur māsa pavada, arī svētkus svin kaut kur ciemos. Pat tajās retajās bildēs kopā ar meitām, Liene piestājusies klāt un nopozējusi kā tāds viesis no malas. “Darbiņā” arī draudzenes Aijas Strazdiņas aizgādībā utt.
Īstenībā kas līdzīgs Britnijai, ar to mūžam tukšo skatienu un kam patiešām vajag aizgādni, un kura pati vispār nespēj funkcionēt.
Agrāk tas kaut kā tika noslēpts, bet tagad, kad viņa vairāk atklājusies, principā viss skaidrs, ka tā viņa ir dzīvojusi arī līdz šim.
Knabsab @ 13.04.2023 14:20
Šim es arī pilnībā piekrītu. Ļenkai garīgās problēmas ir bijušas vienmēr, tikai ģimene kaut kā palīdzēja savākties un to slēpt aiz smukām klouzītēm un skaistumkonkursiem.
Realitātē Ļenkai vienkārši nav pilns rublis un viņa nav spējīga parūpēties pat pati par sevi, kur nu vēl par bērniem. Turklāt tā tas bija arī pirms Kirpiča.
Viņai nekad nepieleks kādēļ par viņiem ierēc, kādēļ šausminās par viņu izdarībām un kādēļ viņi ir izslēgti no mākslinieku/mūziķu sabiedrības. Tur vnk IQ ir krietni par zemu, lai varētu salikt 2+2
Kalnos @ 13.04.2023 15:15Ak, tiešām domājat ka Līvi, Jumprava vai citi ir bijuši svētie nedzērāji?
Tusnelda @ 13.04.2023 14:16
Lienes beloved huzbends tagad vadīs patiesi dižu raidījumu, kur uzdos intervējamajam tādus jautājumus, kurus neviens žurnālists nekad nevienam nav uzdevis. Lūk, pirmā viešņa jau zināma - Pārkere, tā pati, kura jau buļļa sūdā ar tusni vāvuļoja. Tā kā normāli cilvēki netaisās piedalīties Kiviča daiļdiršanā (pardon - intervijā), tad ņem jau intervētos pa apli 2-3 reizes. Tad jau Ļenkai arī ir izredzes atkal hihināt Kiviča raidījumā kādu stundu no vietas.
kurš mājas mazgā mēteli? Parasti nes uz ķīmisko. Un arī es vēl dažas dienas atpakaļ vilku ziemas jaku. Jo agri no rīta auksti vēl bija.Romina @ 13.04.2023 15:48Liene šodien Andri palaidusi vienu pašu uz Rīgas centru, bija bez sava mētelīša. Varbūt beidzot izmazgājuši. ?
Kalnos @ 13.04.2023 15:47Šitai tēmai tūdaļ būs 2 gadi. Slimi sekot katram solim cilvēkiem kas riebjas. Visu maļat uz riņķi. Katru pirdienu visur izsekojat. Lūk tas ir daudz slimāk par abiem kivičiem kopā nemtiem.
Romina @ 13.04.2023 15:48Liene šodien Andri palaidusi vienu pašu uz Rīgas centru, bija bez sava mētelīša. Varbūt beidzot izmazgājuši. ?
Kalnos @ 13.04.2023 15:47Šitai tēmai tūdaļ būs 2 gadi. Slimi sekot katram solim cilvēkiem kas riebjas. Visu maļat uz riņķi. Katru pirdienu visur izsekojat. Lūk tas ir daudz slimāk par abiem kivičiem kopā nemtiem.
nu redzi ko es teicu, paliec tu precīzi tikpat duma ka Liene. Tēmas pieteikuma ir datums. 😀Tusnelda @ 13.04.2023 15:59
Un Tu 2 gadus te siekalodamās lasi visu, ko citi, kā Tu saki, izsekojuši? Un pati te lien, pirsdama komentārus! Ej uz savu FB, ja vēl tur ir kāda grupa, no kuras vēl neesi izmesta!
Kalnos @ 13.04.2023 16:00Oj nu netēlo varoņlni un nepiwfebe bez kādu jums sasniegumus. Saki būtu šiem miljoni, un savā māja? Nu ne tak.
Samazgas nāk no jūsu galvām un mēlēm ārā, un tīra dvēsele ko tādu nerunās. Tā kā mēslos jūa esat kopā ar viņiem. No malas nožēlojami tas izskatas.
Un ko tik savam pretīgām runām neizfantazējat ka attaisnojumu. Perfekti ka Liene.