viņi jau no 2019. gada plānoja sīko, pat tajā šovā “Kivičs. Pavisam privāti”, viņiem vairākas reizes nesagāja, tur pat rādīja, kā Liene taisa testus un tie ir negatīvielfa* @ 08.04.2023 12:27
Gan jau sīko vajadzēja vai nu, lai Kirpiču piesietu, jo veci vieglāk piesiet, ja ir sīkais. Vai nu vnk taupīja uz izsargāšanos, jo labāk nopirkt aliņu nekā prežus, un tā nu sanāca.
Žēl tagad tā bērna.
🤦🏻♀️MačuPikču @ 08.04.2023 13:06Kāds var saglabāt pēdējo story? Es bez iekšām rēcu minūtes divas. ??? Putna sūds tuvplānā, un tad Lienele iepozē un maigi noglāsta savus matus. ?? Blogere un dizainere. ???
Nekad nebiju redzejusi SELFIJU ar sūdu. Next level šis ir. ?
Ko viņi tur plānoja,ja visu laiku pālī? Un Liene ar to testu skraidija,jo jau tad saprata ka Kivis var aizmukt,tad nu centās cik var. Nu man 40 gados nu nemaz negribētos bērna,jo riskants vecums,bērni izauguši un laiks padzīvot sev.Bet palikt stāvoklī,lai noturētu veci lieku gadiņu sev blakus,vispār nožēlojami.xoxobell @ 08.04.2023 13:14viņi jau no 2019. gada plānoja sīko, pat tajā šovā “Kivičs. Pavisam privāti”, viņiem vairākas reizes nesagāja, tur pat rādīja, kā Liene taisa testus un tie ir negatīvi
Tev ir taisnība. Man šķiet, ka viņa kaifo no šīs diskusijas. Slavenība. 🤣Elvīra458 @ 08.04.2023 14:45Es nezinu kā jums, bet man Kiviči vispār vairs neinteresē. Tur viss uz riņķi notiek. Apnika. Es viņai unfollow instagramā un ceru, ka jūs arī. Un, ka šī diskusija beigs pastāvēt un slimajai mātītei vairs nebūs uzmanības.
sis diskusijas jega ir Mia un citi berni. Lenka un teftelis nav to verti, lai sekotu. Vispar jau abiem pieaugusajiem butu nepieciesama arsta palidziba, vienai psihologs/psihiatrs, otram, ja ta turpinasies, sirds noklapes atri - ta sekt pie parastas iesanas, tas ir sausmigi, iedomajos ka vins krac nakti, nerunasim par jelko citu. biens mirklis, ja ta turpinas. Mias un bernu del, diskusija, ceru, ka turpinasies.Elvīra458 @ 08.04.2023 14:45Es nezinu kā jums, bet man Kiviči vispār vairs neinteresē. Tur viss uz riņķi notiek. Apnika. Es viņai unfollow instagramā un ceru, ka jūs arī. Un, ka šī diskusija beigs pastāvēt un slimajai mātītei vairs nebūs uzmanības.
Anīle līne @ 08.04.2023 10:00
Es domāju - 99% bija arī pampers.
Blocked @ 08.04.2023 17:28
Pampers trīsgadniecei uz pakaļas 101% , bija redzams , pie graudainajiem nesenajā dzertiņā + trīsgadniece ar litrīgo maisijuma pudeli gaišā dienas laikā ( pusdienu maltīte !! ) + trīsgadniece vēljoprojām tiek stumta ratos + trīsgadniece NE RU NĀ vārdos , kur nu vēl teikumos !!
zebramežā @ 08.04.2023 17:37Ļenka savā Instagram ielikusi video ar Mia uz batuta un skaidri redzama Graudiņu adrese - Parka iela 7. Raidījumā teica, ka pārvācās uz Vangažiem, tātad Ļenka mierīgi atklājusi visu apskatei, kur dzīvo Graudiņi. Bravo
PS. Bildi ar skrīn nemāku ielikt