Phenelopsis @ 05.04.2023 08:31
Lai dzer kaut rāpo un suns muti laiza, bet nesauc ātros. Reāli šiem izsaukumiem būtu jābūt par maksu.
Tas plikais bērns vispār bija kaut kas ārpus saprašanas. Pat savam viengadniekam neļauju plikam staigāt, ja sveši cilvēki mājās.?♀️
Berry5 @ 05.04.2023 12:12Dīvaini.. tas ka Lienei bija kkad migrēnas pēc brīvdienām un tagad Graudiņai arī. Viņas tur vienu un to pašu mantu šauj iekšā?
Neesmu dzirdējusi, ka no šampja trīsdiennieka ir jāsauc ātrie. Tā tiešām ir?
Anne Shirley @ 05.04.2023 12:16
Kas bija ar to pliko bērnu? Es kko laikam palaidu garām.
ja vien Tu zinātu, uz kādiem, es atvainojos, bulšitiem brigādes tiek izsauktas, tad migrēna vēl ir diezgan zolīds un medicīniski pamatots izsaukums 😄 Ideālā pasaulē NMPD tiešām brauktu tikai uz tādiem izsaukumiem, kur jāglābj dzīvības, bet realitātē daudz vairāk izsaukumu ir uz omēm ar čut paaugstinātu spiedienu nakts vidū, kura aizmirsusi savas spiediena zāles iedzert, narkomāniem, alkoholiķiem ar vecām traumām, bērniem ar pusgrādu paaugstinātu temperatūru, kur abi vecāki mājās ar mašīnām utt. Nu nekad nebeigs cilvēki bez pamata saukt ātros, nekad. Labi, ka vēl ir opcija uzlikt samaksu par nepamatotu izsaukumu.Knabsab @ 05.04.2023 11:33Migrēna ir ļoti traki, to es personīgi labi zinu. Tomēr NMPD uzdevums ir veikt dzīvības glābšanu. Migrēna pati par sevi nebojā smadzenes un nāvi neizraisa. Var izraisīt infarktu, ja ir sirdsdarbības problēmas.
Jā, tās sàpes ir drausmīgās. Tomēr ja brigāde brauc pie migrēnas pacienta, lai konstatètu "pārpūli", kā Graudina pati teicac, tad man bails domāt uz kādiem nopietniem dzīvības glābšanas izsaukumiem šī brigāde netika.
Hanah @ 05.04.2023 11:43Kad, beidzot, poda birste, onkoloģe, menedžere, sabiedrisko attiecību speciāliste, māksliniece, gleznotāja, dizainere, pilote, profesionālā dejotāja, batutu trenere, tenisiste, aktrise, rakstniece BEIDZOT izdos savu grāmatu, kuru jau 2 gadus sola - rudenī, ziemā, nākošgad, pavasarī !???
TeaPot @ 05.04.2023 12:30ja vien Tu zinātu, uz kādiem, es atvainojos, bulšitiem brigādes tiek izsauktas, tad migrēna vēl ir diezgan zolīds un medicīniski pamatots izsaukums ? Ideālā pasaulē NMPD tiešām brauktu tikai uz tādiem izsaukumiem, kur jāglābj dzīvības, bet realitātē daudz vairāk izsaukumu ir uz omēm ar čut paaugstinātu spiedienu nakts vidū, kura aizmirsusi savas spiediena zāles iedzert, narkomāniem, alkoholiķiem ar vecām traumām, bērniem ar pusgrādu paaugstinātu temperatūru, kur abi vecāki mājās ar mašīnām utt. Nu nekad nebeigs cilvēki bez pamata saukt ātros, nekad. Labi, ka vēl ir opcija uzlikt samaksu par nepamatotu izsaukumu.
Kurpīte @ 05.04.2023 12:50
Nesen NMPD pārstāvis stāstija, ka tika izsaukta brigāde uz neapturamu asiņošanu, aizbrauca a tur priekšā graudiņveidīgā, kurai vnk mēnešreizes, cerēja, ka atvedīs viņai paketes. Tādā sabiedrībā dzīvojam. Tapēc resursi nepietiek. So migrēna nav nekāds attaisnojums, sāp galva, palūdz, lai kāds aizved uz uzņemšanu.
Knabsab @ 05.04.2023 13:07
Jā. Nu šis ir tas gadījums, kad cilvēks pats turklāt publiski atzīst savu stulbumu, parāda, cik maza izpratne ir par dienestu darbu. Migrēna un NMPD... protams ka situācija kopumā LV ir briesmīga, un man šķiet labi, ka mēs te izceļam to migrēnas tēmu, lai kāda kas te to forumu lasa varbūt aizdomājas. Pamatots izsaukums būs kad Kivicam tā aritmija atgriezīsies. Ar šitādu dzīvesveidu ātri vien insultā var iedzīvoties.
yay @ 05.04.2023 13:16
Nē, man druškai ir migrēna, bet tur toč jāsauc ātrie.
Viņa gan 20 gadus ne piles alkohola, utt.
Kalnos @ 05.04.2023 09:59Graudiņai tāpat kā Madarai nāvīgi garlaicīgs profils.
Tādi sen vairs nav aktuāli un stilīgi. Foto tikai savas pat sevi, ar sevi, uz sevi.
Briesmīgi vienk.
Krizdole @ 04.04.2023 20:05
Parazīti un izmantotāji augstākajā pakāpē ? Šos izmet no slavenībām, šie izdomā ar Graudiņu starpniecību līst burkā, savu z-scaru jau pareklamēja, tagad vēl Lieni ar oranžo vīrieti kā nopelniem bagātos dejotājus rādīs?♀️
qwe @ 05.04.2023 09:55Kur visā tajā disciplīnā ir palicis tenis?
Knabsab @ 05.04.2023 11:12
Teniss ir reizi ceturksnī ? tur viņa stingri ievēro disciplīnu. Dejo arī aptuveni tikpat bieži.
Un protams, ka ir profesionāle gan tenisā, gan dejošanā - to lūdzu neaizmirstam dārgās lezbes ?
Knabsab @ 05.04.2023 13:19
Kādus dzīvības glābšanas darbus NMPD veic migrēnas slimniekiem izsaukuma gadījumā? Izņemot nogādāšanu slimnīcā?
ja, un, interneta dziles parasti , ja madara un kivics , ara izlec fotografijas, kuras ir loti smuki kopts Andris, smuks, tievs, iekarojams. Tagad, nu nekads, tas nozime, ka Madara bija un ir pietiekami gudra, lai celtu blakusesosos cilvekus, nevis nogremde, ka Lenka, kura vienkarsi nobaro, atlauj visu, ko grib, lai nebutu iespeja aizbegt , pat ja veletos.ZapeNape @ 05.04.2023 11:15Protams, ka gudra! Ja tāda nebūtu, tad gluži kā liene, būtu visu padirsusi - bērnu, dzīvokli un reputāciju. Madara, atšķirībā no Lienes, dzīvo skaistā mājoklī, skaistā vietā, ar izskatīgu vīrieti, kuram ir savs bizness un galvenais, kopā ar saviem bērniem. Ne kā liene dzeguze, bezdarbniece, blokmājas mazā dzīvoklītī, ar resnu, bezdarbnieku un uzturlīdzekļu parādu.