MačuPikču @ 04.04.2023 11:24Dzert pēc 30 gadiem nav tas pats, kas ballēties 20 gados. Tomēr, jo vecāks paliek cilvēks, jo ilgākas un smagākās paģiras. Es tādēļ vispār nelietoju alkoholu. Pēc vienas ballītes man bija četras dienas slikti, vairs to piedzīvot nevēlos. ??? Vakardienas Graudiņas migrēna un ātrie bija tikai pirmā diena. Slikti būs vēl dienas divas, stabili.
Knabsab @ 04.04.2023 12:27Man arī iepriekš likās, ka Graudiņa tāda jauka un sirsnīga, vienīgi naiva nedaudz un tāpēc ar Kirpičiem pinas, jo nespēj atpazīt to, ka Piviči izmanto Graudiņus.
Bet te jau sāk izskatīties ka viņiem dēļ TV ir sakāpis galvā un grib par baigajām slavenībām taisīties. Tipa tusē brīvdienās ar slavenībām. Vot tikai alkāni Kirpiči ir nevis slavenības, bet padibenes. Un Graudiņus novilks līdz savam līmenim. Tā lamāšanās jau vien parāda, cik ar intelektu apdalīta kompānija viņi visi ir kopā.
Minelūše @ 04.04.2023 18:48Kāpēc viņai mūždien ir netīri mati? Cik daudz laika no traki aizņemtās bezdarbnieces dienas aizņemtu matu izmazgāšana? 10 min? Sušķīgā sliņķe.
Krizdole @ 04.04.2023 18:29Skaidrs, Liene tomēr rādīs savu dejošanas meistarklasi TV, jo filmēšanas atcelšana Graudiņai un Lienei sakrīt
Minelūše @ 04.04.2023 18:48Kāpēc viņai mūždien ir netīri mati? Cik daudz laika no traki aizņemtās bezdarbnieces dienas aizņemtu matu izmazgāšana? 10 min? Sušķīgā sliņķe.
jā,jo droši vien Andruha nemaz fēnu šai nav nopircisEsFeja @ 04.04.2023 19:14
Bet viņa taču matus nežāvējot ar fēnu, tā ka, iedomājies, cik vēl laiks paiet, lai izžūtu.
Krizdole @ 04.04.2023 18:29Skaidrs, Liene tomēr rādīs savu dejošanas meistarklasi TV, jo filmēšanas atcelšana Graudiņai un Lienei sakrīt
Knabsab @ 04.04.2023 19:28
Nu vai nav drausmas?! Viņi savu "filmēšanu" parazitē uz Graudiņu rēķina! Tos alkānus nekur neviens neaicina, paši plijas virsū Graudiniem, lai tikai var "filmēties". Ka tikai nepārgurst no lielās "darba" slodzes.
Ļenka - kur gyms? Kur bungas? Disciplīnai taču jābūt - no excuses!
LabaDabaDa @ 04.04.2023 18:51
Man liekas, ka mati viņai taukaini paliek arī no tā, ka viņa tos visu laiku ar rokām berzē. ?
EsFeja @ 04.04.2023 19:14
Bet viņa taču matus nežāvējot ar fēnu, tā ka, iedomājies, cik vēl laiks paiet, lai izžūtu.
McSara @ 04.04.2023 21:59
Viņa ir teikusi, ka bieži ķemmē, jo tas apgādājot matu saknes ar asinīm, un labāk augot mati! Kaut ko tādu atceros!
zebramežā @ 04.04.2023 22:40Tāds īsais rezumē par Graudiņu un Kiviču weekendu -
bērni atstāti omei (Graudiņa minēja story, cik laba), dzer visu nakti Valmierā, nākamajā dienā turpina visi dzert. Visi tādā pālī, ka Kirpičs nofilmē Graudiņu bērnu pliku un izvieto sociālajos tīklos. Liene tikmēr skalda pagales Graudiņu pagalmā.
Še kur re kur nākamā rītā (kas ir trešā diena) - Graudiņai pēkšņi migrēna (vakar jau to sāka saukt par veģetatīvo un pati tam svēti tic), kas beidzas ar ātro palīdzību. Kiviči soc tīklos uzpeld tik šodien, bet kā redzams, tāpat ar atceltām tikšanām un filmēšanām (noprotams, ka Liene iefīrējusies Gimene burkā un tā kā Līga nevar vēl pohu atkačāt, jācancelē vesela darba diena).
PS. Māsica ar savu džeku bijuši tonakt multiklubā - Graudiņu Edgars kājās nav turējies, ejot prom...
Apbrīnojami. Man jāsagremo.
lūk un šis ir tas ko Cipule skandina sausu muti! Nu joptvai, ja tev ir veģetatīvā tad ņiheram dzer divas dienas? Trakākais, ka dēļ šādas dzeršanas un ātro izsaukšanas, iespējams, kāds palika bez palīdzības.Kurpīte @ 04.04.2023 23:13
Visvairāk šajā stāstā kaitina, ka dēļ “migrēnas” tika saukta ātrā palīdzība. Dzert vajag mazāk, tad nebūs lieki jātērē NMPD resursi. Mūžīgā cietēja.
Krizdole @ 04.04.2023 20:05
Parazīti un izmantotāji augstākajā pakāpē ? Šos izmet no slavenībām, šie izdomā ar Graudiņu starpniecību līst burkā, savu z-scaru jau pareklamēja, tagad vēl Lieni ar oranžo vīrieti kā nopelniem bagātos dejotājus rādīs?♀️