Lai ne vienmēr tā dara,bet pārsvarā.Jo bungas ir diezgan skaļa padarīšana un tiešām slāpē skaņu,lai pārējie nepaliktu kurli un tiešām dzirdētu ko Kivis kviec.Blocked @ 03.04.2023 17:42
- kādēļ bundzinieks uz skatuves bija izolēts , aiz aploka ? Lai piwiča šļupstēšana netiktu slāpēta :)))) Skaņas kvalitāte šim ,,megasoļņikam,, bija vispār bija nekāda , ar aploku vai bez .
bet nu ja godigi Valrus vai Maris, ne mirkli nav jadoma, ko izveletos.ZapeNape @ 03.04.2023 17:08Tā bilde, kur viņa ar kivi guļ sēdus vai hvz, ko viņi tur veido, ir tik samākslota un stulba. Jā, tur visa lielā mīla ir čau! Andris izskatās konkrēti nelaimīgs un lieņuks samīlèjies bundziniekā?. Kivim drīz būs ne tikai gaiļa sekste, bet arī aļņa ragi. Hi, hi, hi Alnis.
Minelūše @ 03.04.2023 18:21Man tomēr šķiet ārkārtīgi riebīgi, ka viņa atkal uzstellējusi savas šļuškas acis uz citu vīrieti, atkal jau ļoti labi zinot, ka viņš ir aizņemts. Tas ir Ļenkas pattern, visu laiku tikai aizņemtie. Brīvu vīrieti viņai nevajag. Ja tas Māris būtu brīvs, iespējams, ka nemaz tik ļoti viņš Ļenkai neinteresētu. Bet tas, ka viņam ir draudzene, ir aktivizējis vīru zagles mednieka instinktu. Kā man riebjas tādas sievietes?
Krizdole @ 03.04.2023 18:44
Bet vai Tev vajadzētu tāds vīrietis, kuru var nozagt? Man, piemēram, pilnīgi noteikti ne. Vai kā te izteicās, kā bundzinieka draudzene ko tādu vispār pieļauj, Ļenkai mati jāizplēš utt., ja tas vecis pavelkas un viņam to citu vajag, nu tad laimīgu taciņu, ja ir gājējs, tad agrāk vai vēlāk aizies, tādi nav jātur.
MeltedCheese @ 03.04.2023 18:48Bombiski un vēlreiz bombiski, ka kaut kāda kukuška izlien no aizskatuves un tupa sāk filmēt, kamēr grupa uzstājas.
Kaut vai paņemam to pašu PV - tādi brīnumi nekad netika/ netiktu redzēti, ka dalībnieku sievas izlien no aizskatuves un sāk filmēt. Apkaunojums tu esi, Liene!
Minelūše @ 03.04.2023 20:03Kivičs "Visiem vajag Z-Scars!"
Nez kuri ir tie visi? Man personīgi nevajag?
Krizdole @ 03.04.2023 20:56Tā burvju māksliniece Pecolli it kā likās tāda sakarīga, bet tā jūsmošana par Andrīti, esot fantastisks, talantīgs, sirsnīgs, prieks, ka ir pazīstami, khmm ? tur kāda kreisā burvju dzira nav iekampta, ka tā kūst?
MeltedCheese @ 03.04.2023 18:48Bombiski un vēlreiz bombiski, ka kaut kāda kukuška izlien no aizskatuves un tupa sāk filmēt, kamēr grupa uzstājas.
Kaut vai paņemam to pašu PV - tādi brīnumi nekad netika/ netiktu redzēti, ka dalībnieku sievas izlien no aizskatuves un sāk filmēt. Apkaunojums tu esi, Liene!
tiem, kuri iet par 5iti. Par 50 neietu.Minelūše @ 03.04.2023 20:03Kivičs "Visiem vajag Z-Scars!"
EsFeja @ 03.04.2023 20:58
Viņi taču laikam bija kopā tajā "vakariņš ar savējiem", tur gan jau sadraudzējās.
nu tak Lienīte viltniecīte mums 🤣kapriza__ @ 03.04.2023 20:42Interesanti, ka nevienas pašas kopbildes ar grupu, tak Zskārs ir atgriezies, bet lieņuks aizbildinās, ka visi bija pārāk aizņemti ar sarunām utt., bet kaut kā ar bundzinieku gan visu laiku paspējusi pafočēties.
Minelūše @ 03.04.2023 20:03Kivičs "Visiem vajag Z-Scars!"