Nav_vispar @ 03.04.2023 14:28
Njā, žēl bundzinieka draudzeni. Bet kas te jau minēja, ka Lienei agrāk aprindās bija iesauka Tanks (tas attiecībā uz precētajiem un aizņemtajiem).
varbūt es kļūdos, bet nu man absolūti neliekas, ka Liene ir ta bundzinieka gaumē. Es te jau kādu brīdi atpakaļ teicu, ka man personīgi nebūtu nekāda stresa, ja tāda Liene kārtos kaklā manam vīram (kurš visticamāk signālus nenolasītu, jo ne reizi vien viņam dāmas ir kārušās kaklā un kad mēs pēc tam par to runājam viņam tāds “ne jau viņa, viņai draugs/vīrs” vai vnk nav pat piefiksējis, domājis, ka draudzīga un tak zin, ka viņš precējies un tāpēc jūtas droši, ar tā teikt “nedraudīgu” vīrieti 😁)
Tā ka es vēl gribētu domāt, ka viņš vienkārši nesaprot, ka Liene karās kaklā vai vienkārši viņam ir prikolīgi. Un ir vīrieši, kam tādas uzpūstas drausmas liekas atbaidošas, iespējams viņš viņu pat īsti kā sievieti neredz, bet kaut kādu sašpricētu veidojumu. Vēlreiz minu sava vīra piemēru, jo cita man nav, bet viņš man ir lūdzies tikai Dieva dēļ nekādus botoksus un neko tādu 😅 Tā ka draudzenes man nav žēl nemaz, es domāju, ka tieši patīkami, ka Tu vari spriceties un ko ne, bet dabīgu skaistumu un jūtas neiešpricēs :)