Pinky winky @ 03.04.2023 00:40
Es nesaprotu, kā Stv var rādīt Graudiņus publikai, viņi ir 1:1 kā kiviči-slavu sagribējuši idioti, kam nekas nav svēts, pat savs bērns. Hello, soc.dienesti un bāriņtiesa!!!!!
Un STv visp ir talants atrast pilnīgas šizo ģimenes, kuràm primāri nepieciešama gan psihologa, gan arī psihiatra palīdzība!
revekka @ 02.04.2023 23:05Varat kāda to video ielikt? Lūdzu
Minelūše @ 03.04.2023 11:24Man nav apkārt mazu bērnu, tāpēc nezinu, kā tas notiek, bet vai bērnudārzi neseko līdzi tam, cik bieži bērns nāk un nenāk? Netiek prasītas kādas ārsta zīmes, kaut kādi paskaidrojumi no vecākiem? Vai arī tas ir gribu - vedu savu bērnu un gribu - nevedu?
Nezinu kā Rīgā,bet mūsu mazpilsētas dārziņā līdz 3 dienām var ar vecāku zīmi.Pēc 3 dienām jābūt ārsta zīmei! bet tas ar nu ir kā ir.3 dienas neiet,tad dienu,divas aizved un atkal 3 dienas neiet.Labi,mazpilsētās vai ciematu bērnudārzos varētu tā ākstīties,bet Rīgā tak rindas uz dārziņiem!Varbūt citam bērniņam vajadzīgāka tā vietiņa! Kaut gan Miai ļoti vajadzīgs dārziņš! Vismaz kaut ko iemāca!Minelūše @ 03.04.2023 11:24Man nav apkārt mazu bērnu, tāpēc nezinu, kā tas notiek, bet vai bērnudārzi neseko līdzi tam, cik bieži bērns nāk un nenāk? Netiek prasītas kādas ārsta zīmes, kaut kādi paskaidrojumi no vecākiem? Vai arī tas ir gribu - vedu savu bērnu un gribu - nevedu?
Knabsab @ 03.04.2023 11:43Ļenka visticamāk uzradīsies šovakar/rītdien ar sajūsmu atceroties full house Multiklubā un skandināt cik ļoti cilvēki mīl ZēSkārus. Cik ļoti esot sajutusi publikas mīlestību utt ?
Taču esam pieradušas, ka viņa parasti ignorē jabkadus delīrijā sastrādātos murgus.
Nabaga Mia, regulāri redzēt savus vecākus pārpālī ir tik briesmīgi :(
Tuana @ 03.04.2023 11:49
Un ja nu kāds palaidis garām, tad visdrīzāk arī vēlreiz tās baltās rozes ieliks, paskat, kāda fanu mīlestība - ar ziediem apber! :D Man gan aizdomas, ka tās puķes varētu būt, ka Graudiņa atveda - dzimšanas dienā.
Knabsab @ 03.04.2023 11:43Ļenka visticamāk uzradīsies šovakar/rītdien ar sajūsmu atceroties full house Multiklubā un skandināt cik ļoti cilvēki mīl ZēSkārus. Cik ļoti esot sajutusi publikas mīlestību utt ?
Taču esam pieradušas, ka viņa parasti ignorē jabkadus delīrijā sastrādātos murgus.
Nabaga Mia, regulāri redzēt savus vecākus pārpālī ir tik briesmīgi :(
Pikachio @ 02.04.2023 22:26Tie Graudiņi ir slimi.
Ļaut bērnam plikam staigāt pa māju,kamēr tur ir sveši cilvēki.
Saprotu,ka viņu puika ir slims,bet tāpēc tak nevar ļaut plikam staigāt. Un tagad vēl viens idiots to nofilmē un iebāž Instagramā un Tiktokā?
Incognito @ 03.04.2023 12:30
Es domāju, ka šodien mēs varam cerēt tikai uz kādu ne šodien uzņemtu selfiju vai matu aiztikšanas bumerangu
McSara @ 03.04.2023 13:20
Uz atziņu, ka koncerts ir bijis pasaules līmenī ?
Knabsab @ 03.04.2023 13:43
Lienīte tikko parādīja, ka sen nav bijusi pasaules līmeņa koncertā ?
Visu cienu muzikantam, bet nu tā akustika ir tik drausmīga, ka tas pēc amatieru teātra vairāk izskatās, nevis pasaules līmeņa.