Un kas teica ka dzīvojot pie ex vīra,viņai nebija spoguļgaldiņa?Droši vien bija,gaumīgs,skaists un dārgs! Te vienkārši Kivis izdomāja ka Lienīte visu mūžu tieši par tādu sapņojusi.Varbūt kāds atdeva nu un kārtējo reizi jāpamet akmeņi bijušo dārziņā,ka nabadzīte tik sapņojusi!Krizdole @ 31.03.2023 13:49Ja arī nopirka veikala paraugu, nu štrunts, galvenais jau, ka Lienei ir tik liels prieks. Un tad es tā aizdomājos - viņa taču bija turīga vīra sieva, vai tad tiešām viņš visas kopdzīves laikā nevarēja ar šādu dāvanu Lieni iepriecināt? Jeb tad bija Loubouten kurpju laiks un bērnības vēlmes tikai tagad atklājas? Nākošgad varbūt dāvanā būs Barbija ar kustīgiem ceļiem? ?
Knabsab @ 31.03.2023 14:47Tas galdiņš izskatās ka no Ksenukai ir un tur tiešām vēl ir vieta diviem spoguļiem, ko var redzēt Lienes storijā, ka ir melni caurumi vietās, kur skruvejas klāt trūkstošās detaļas
Kalnos @ 31.03.2023 14:51Tad viņa pielāgojas vīra gaumei un mammas. Darīja kā vienm ko liek.
Minelūše @ 31.03.2023 15:06Es ļoti gribētu redzēt, kā Kivičs to spoguļgaldu samontētu, ja tas būtu izjaukts. Vot tie būtu joki.
A tagad katrai LV sievietei dāvina dāvanas virs 1 tk vērtībā? Nedomāju vis, nedzīvojam visi tik labi. Pilnīgi vienaldzīga cena kaut 10 eu, bet ja viņa to gribēja tad ir OK. Daudzas vispār dāvanas nesaņem sūdzas.visslabi @ 31.03.2023 15:58
Vispār jau ļoti skumji šis viss no malas ar kosmētikas galdu. Viņas vecumā šādas mēbeles iegādei ikdienā vajadzēja būt sīkumam, bet saņem 43 gados dzimšanas dienas dāvanā - MĒBELI un priecājas instagramā kā mazs bērns un pasniedz kā gada notikumu. Pavisam skumji...Protams, jāpriecājas par katru dāvanu, bet......MĒBELE ir un paliek mēbele....
visslabi @ 31.03.2023 15:58
Vispār jau ļoti skumji šis viss no malas ar kosmētikas galdu. Viņas vecumā šādas mēbeles iegādei ikdienā vajadzēja būt sīkumam, bet saņem 43 gados dzimšanas dienas dāvanā - MĒBELI un priecājas instagramā kā mazs bērns un pasniedz kā gada notikumu. Pavisam skumji...Protams, jāpriecājas par katru dāvanu, bet......MĒBELE ir un paliek mēbele....
Mathilde @ 31.03.2023 14:24Dāvana pēc gaumes, bet tas nosēdētais ķeblītis, šķiet pat caurumi ir. Un trūkst divi spoguļi malās
Krizdole @ 31.03.2023 13:49Ja arī nopirka veikala paraugu, nu štrunts, galvenais jau, ka Lienei ir tik liels prieks. Un tad es tā aizdomājos - viņa taču bija turīga vīra sieva, vai tad tiešām viņš visas kopdzīves laikā nevarēja ar šādu dāvanu Lieni iepriecināt? Jeb tad bija Loubouten kurpju laiks un bērnības vēlmes tikai tagad atklājas? Nākošgad varbūt dāvanā būs Barbija ar kustīgiem ceļiem? ?
Kalnos @ 31.03.2023 16:17A tagad katrai LV sievietei dāvina dāvanas virs 1 tk vērtībā? Nedomāju vis, nedzīvojam visi tik labi. Pilnīgi vienaldzīga cena kaut 10 eu, bet ja viņa to gribēja tad ir OK. Daudzas vispār dāvanas nesaņem sūdzas.
Es pāris gadus pateicu vīram-viss,es vairs nemazgāšu traukus ar rokām,lai uz manu dzimšanas dienu būt jauna trauku mazgājamā mašīna 😄 Un bij ar! Vins mani i holidejos uz siltajam zemēm ir vedis ,gan ik diena kaut ko uzdāvina un palutina! Neredzu problēmu,kāpēc nevarēja uzdāvināt galdiņu,ko sen jau gribēja! Drīzāk bēdīgi,ka viņa pati nevarēja nopirkt to galdiņu,nevis šausmināties par to,ka uzdāvināja 🤷🏻♀️Kurpīte @ 31.03.2023 16:34
Te nu nepiekritīšu, es savam uz dzimšanas dienu palūdzu puķu podu ??♀️ Itkā viss ir, nāk dārza sezona, forši iederēsies. Varbūt arī IG ielikšu ar kādu foršu smilgu kombināciju. Dāvanām vnm nav jābūt ceļojumam uz Maldīvu salām, var priecāties arī par 30 eur dāvanu.
Kalnos @ 31.03.2023 16:17A tagad katrai LV sievietei dāvina dāvanas virs 1 tk vērtībā? Nedomāju vis, nedzīvojam visi tik labi. Pilnīgi vienaldzīga cena kaut 10 eu, bet ja viņa to gribēja tad ir OK. Daudzas vispār dāvanas nesaņem sūdzas.
Nekad dzīvē neesmu pirkusi mēbeles. Ja gribētu tādu galdu arī prasītu lai dāvina.Blablablabla @ 31.03.2023 16:50Es pāris gadus pateicu vīram-viss,es vairs nemazgāšu traukus ar rokām,lai uz manu dzimšanas dienu būt jauna trauku mazgājamā mašīna ? Un bij ar! Vins mani i holidejos uz siltajam zemēm ir vedis ,gan ik diena kaut ko uzdāvina un palutina! Neredzu problēmu,kāpēc nevarēja uzdāvināt galdiņu,ko sen jau gribēja! Drīzāk bēdīgi,ka viņa pati nevarēja nopirkt to galdiņu,nevis šausmināties par to,ka uzdāvināja ??♀️
Trakums. Ko Tu pati vari, bez vīrieša?Kalnos @ 31.03.2023 17:08Nekad dzīvē neesmu pirkusi mēbeles. Ja gribētu tādu galdu arī prasītu lai dāvina.
visslabi @ 31.03.2023 15:58