KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
kuranavliene @ 11.03.2023 15:51
Vakardienas bulkas arī var būt garšīgas! ?

Tādas kā agrāk bija 😀
11.03.2023 16:05 |

Reitings 226
Reģ: 03.07.2015
Ariete @ 11.03.2023 10:02
Kivič, ja šito lasi, tad atjēdzies un bēdz no tās vellatas!!!!!!!!!!! Kamēr viņa nav noslīcinājusi visu kas tev ir.
Viņam taču skaidrs, ar ko tas var beigties. Psihā uz visu būs gatava.
Ne palikt, ne aiziet, pamatīgi ieberzies.
11.03.2023 16:20 |

Reitings 3116
Reģ: 29.05.2022
Berry5 @ 11.03.2023 16:05

Tādas kā agrāk bija ?
Es atceros Jēkabpilī kādreiz bija kafejnīca bulkas bija garšīgas,bet cik tur dievīgu biezpienmaizi cepa! Tas bija rituāls aiziet kaut gabaliņu apēst!😊😊😊
11.03.2023 16:29 |

Reitings 3508
Reģ: 10.12.2022
pernille @ 11.03.2023 16:20
Viņam taču skaidrs, ar ko tas var beigties. Psihā uz visu būs gatava.
Ne palikt, ne aiziet, pamatīgi ieberzies.

Viņš viņu ir pelnījis :)
11.03.2023 16:31 |

10 gadi
Reitings 6250
Reģ: 05.08.2013
Es arī paļubomu atvērtu muti blenztu virsū... uz to šķībo purnu 😂😂😂
11.03.2023 16:48 |

Reitings 44658
Reģ: 10.11.2022
qwe @ 11.03.2023 12:50
Stulbene tu Berry esi, nosaukt Aizputi par čuhņu, jej bogu dura. Čuhņu neesi redzējusi
Mani tas vārds "čuhņa", kaut kā neuztrauc. Pēc ļoti ilgiem gadiem, kurus nodzīvoju Rīgas centrā un pierīgā, jau 5 gadus dzīvoju čuhņā-pilnīgā Kurzemes nekurienē, kur apkārt ir meži, purvi un jā, arī vilki. Reizēm izbraukt var tikai ar 4×4, kā tikko, lielā puteņa laikā. Bet tagad ir citi laiki. Dzīvot laukos, nenozīmē būt lauķim un dzīvot nepilnvērtīgi. Tuvākajā mazpilsētā ir pieejami visi skaistumkopšanas pakalpojumi, mums ir jauki veikaliņi, kafejnīcas, restorāniņi un gardākie eklēri Latvijā. Tuvumā ir Liepāja un Ventspils ar bagātīgu kultūras dzīvi, kad sagribas lielveikalu, braucu uz Klaipēdas Akropoli, jo tuvāk kā Rīga. Ja vasarā gribas izjust atpūtnieku drūzmu, dodamies uz Palangu. Visi mani draugi tāpat ceļo uz tālākām un tuvākām vietām. Man ir liela, skaista māja un fantastiska daba apkārt. Es pat teikšu, ka dzīvot laukos ir krutāk, kā Rīgā. Jā, un Aizpute ir mana dzimtā pilsēta. Par lauķi var būt arī dzīvojot Rīgā. Liene tam ir spilgts piemērs. Meitenes, viss ir mūsu galvās. Dzīvojam un nepārvēršamies par lienēm!
11.03.2023 16:52 |

10 gadi
Reitings 6250
Reģ: 05.08.2013
ZapeNape @ 11.03.2023 16:52
Mani tas vārds "čuhņa", kaut kā neuztrauc. Pēc ļoti ilgiem gadiem, kurus nodzīvoju Rīgas centrā un pierīgā, jau 5 gadus dzīvoju čuhņā-pilnīgā Kurzemes nekurienē, kur apkārt ir meži, purvi un jā, arī vilki. Reizēm izbraukt var tikai ar 4×4, kā tikko, lielā puteņa laikā. Bet tagad ir citi laiki. Dzīvot laukos, nenozīmē būt lauķim un dzīvot nepilnvērtīgi. Tuvākajā mazpilsētā ir pieejami visi skaistumkopšanas pakalpojumi, mums ir jauki veikaliņi, kafejnīcas, restorāniņi un gardākie eklēri Latvijā. Tuvumā ir Liepāja un Ventspils ar bagātīgu kultūras dzīvi, kad sagribas lielveikalu, braucu uz Klaipēdas Akropoli, jo tuvāk kā Rīga. Ja vasarā gribas izjust atpūtnieku drūzmu, dodamies uz Palangu. Visi mani draugi tāpat ceļo uz tālākām un tuvākām vietām. Man ir liela, skaista māja un fantastiska daba apkārt. Es pat teikšu, ka dzīvot laukos ir krutāk, kā Rīgā. Jā, un Aizpute ir mana dzimtā pilsēta. Par lauķi var būt arī dzīvojot Rīgā. Liene tam ir spilgts piemērs. Meitenes, viss ir mūsu galvās. Dzīvojam un nepārvēršamies par lienēm!

Man taspats. Vēl papildus čuhņai izmantoju vārdu ģerevņa. 😂 Nav ļauni domāts.
11.03.2023 17:01 |

Reitings 26110
Reģ: 07.06.2022
Tagad jau uz Lieni cilvēki skatoties vaļā mutēm 🤣 Ķēms tu esi, tāpēc arī skatās tā 🙄 Nevis kam daile kareļevna kā šī iedomājusies 🤣 un kļūdiņas arī autokotektors salicis, nevis pati 🙈🤣
11.03.2023 17:05 |

Reitings 26110
yay @ 11.03.2023 17:01

Man taspats. Vēl papildus čuhņai izmantoju vārdu ģerevņa. ? Nav ļauni domāts.
man arī. Visi te baigi iespringuši ne par ko. Bet runa jau bija par pavisam ko citu. Es tik domāju - nafig tērēt $$$ tai drausmīgajai baurošanai, ja var uzlikt maģi par velti. Jo lai vai lauki, vai pilsēta, tie ļaudis tak tam veprim piķo 😏
11.03.2023 17:13 |

Reitings 1796
Reģ: 08.02.2022
Cik forši uzrakstīji ! :) Tā arī ir, manuprāt tā ir aprobežota domāšana, ja domā, ka tikai Rīgā dzīvot ir kruti. Plekste no sava mazā Imantas ūķa vēl atļaujas drukāt un apsaukāties.
11.03.2023 17:47 |

Reitings 3116
Reģ: 29.05.2022
Čuhņa mani arī neuztrauc,bet ne visās mazpilsētās ir viss pieejams.Manā mazpilsētā ir tikai divi pārtikas veikaliņi,kuri sacenšas dārdzībā.Bija kafejnīcas kuras labi ja divus gadus noturējās.Nav kur ar vīru aiziet pasēdēt romantiskā randiņā! Atliek čipsus kā reklāmā rīt uz soliņa un dvest -ai kur skaisti.
11.03.2023 17:59 |

Reitings 10736
Reģ: 22.12.2022
Cik viņai ir storiji par to kā iet pēc pases un runā ar tantēm? 😀
11.03.2023 18:03 |

Reitings 16385
Reģ: 29.04.2022
Meičuki? Pieturamies pie Piviču tēmas.
Vislielākā pāķene ir plancka Liene. Ar tādas pašas kategorijas vīrieša izstrādājumu Andri sev blakus.
Śī priecājas par pasēm. Ka tikai gadsimta mīlas pārim nav kāds ceļojuma plāns (lasīt - kādam kkur pasaulē uzsēsties uz kakla), kas arī ir iemesls kādēļ pāris vēl nav izšķīries, jo Andrītim tomēr vēl gribas kkur aizbraukt, ja jau nauda uz biļetēm ir iztērēta. Bet pēc tam gan viss, aizies pie savas Natašas jeb kādas citas 😄
11.03.2023 18:06 |

Reitings 26110
Knabsab @ 11.03.2023 18:06
Vislielākā pāķene ir plancka Liene. Ar tādas pašas kategorijas vīrieša izstrādājumu Andri sev blakus.
Śī priecājas par pasēm. Ka tikai gadsimta mīlas pārim nav kāds ceļojuma plāns (lasīt - kādam kkur pasaulē uzsēsties uz kakla), kas arī ir iemesls kādēļ pāris vēl nav izšķīries, jo Andrītim tomēr vēl gribas kkur aizbraukt, ja jau nauda uz biļetēm ir iztērēta. Bet pēc tam gan viss, aizies pie savas Natašas jeb kādas citas ?

Šie jau nekādi citādi nwkur nebrauc kā izņenot kādam uz kakla. Tagad tik jāgaida lai atklājas kas tie muļķīši kam kivkas uzsēdušies 🤣 gan jau ka plekates us and a radiņiem- tak svepstēja ka tā saoņu zeme un grib parvakties uz sejieni 🙈
11.03.2023 18:20 |

Reitings 36
Reģ: 28.01.2023
Minelūše @ 11.03.2023 11:24
Kivičs nemaz nav pelnījis, ka kāda no meitām viņu apciemo. Viņš ir pieļāvis, ka Liene viņa meitas nozākā un aprunā visdažādākajos veidos. Mīlošs tēvs to sievišķi momentā noliktu vietā, lai neuzdrošinās ne vārda iepīkstēties par viņa bērniem. Mīlošs tēvs ir, piemēram, Ārens. Viņš Ļenkai žaunas ir aizvēris tā, ka par savām meitām plušķe tikai retu reizi atļaujas pačīkstēt.

Drīzāk plancka ir ciemiņš Kivja dzīvē ne meita, kas ir atbraukusi pie tēva. Kā var bērnu nosaukt par ciemiņu, viņai ir vairāk tiesību tur atrasties nekā blozgai. Sākumā domāju, ka ar to ciemiņu Redbuss pica domāta..
11.03.2023 18:56 |

Reitings 1796
Reģ: 08.02.2022
Helga Andersson @ 11.03.2023 18:20

Šie jau nekādi citādi nwkur nebrauc kā izņenot kādam uz kakla. Tagad tik jāgaida lai atklājas kas tie muļķīši kam kivkas uzsēdušies ? gan jau ka plekates us and a radiņiem- tak svepstēja ka tā saoņu zeme un grib parvakties uz sejieni ?
Nespēju iedomāties, ka šie aizbrauc normālā ceļojumā un paliek viesnīcā, pusdieno restorānā. Te atrāda katru ''gan bei'' un ''double coffee'' apmeklējumu, no Amerikas pilnīgi neko neparādija, tikai restorāna sienu. :D
Domāju, ka atkal varēsim izsmieties, kad Liene - ''traveller'' būs ceļojumā :D
11.03.2023 19:04 |

Reitings 382
Reģ: 24.09.2022
Varbūt palaidu šeit garām, bet man nedaudz korķus izsita tas tik tok, kur Mia staigā pa māju ar 13 cm papēžu kurpēm. Es kā pieaugušais esmu izmežģījusi potīti, bet nu mazam bērnam ļaut... Nu nez... Ja salauzīs potīti, tad arī lādesies uz Madaru, ka lāstu uzlikusi?
11.03.2023 19:05 |

Reitings 6700
Reģ: 14.12.2022
Knabsab @ 11.03.2023 18:06
Śī priecājas par pasēm. Ka tikai gadsimta mīlas pārim nav kāds ceļojuma plāns (lasīt - kādam kkur pasaulē uzsēsties uz kakla), kas arī ir iemesls kādēļ pāris vēl nav izšķīries, jo Andrītim tomēr vēl gribas kkur aizbraukt, ja jau nauda uz biļetēm ir iztērēta. Bet pēc tam gan viss, aizies pie savas Natašas jeb kādas citas ?
Meičuki vai Lieni ir pēdējā laikā kāda redzējusi dzīvā ēterā? Es tos cukuriņus Rimiķī dzīvā ēterā iespējams redzēju vismaz 2 gadus atpakaļ alko nodaļā. Andris izskatījās kā jau Andris diezgan normāli, bet tā Liene nekad vienu nepazītu bez Andra. tās bija briesmas iespējams nenormālās paģiras pēc baļļuka. Toreiz bija pieliktie mati, no priekšpuses vēl tā kā saķemmēti, bet tas pakausis ko pati neredz vājprāts🙈 Izgulēts samuļļātas kapsulas uz visām pusēm, viņa jau to neredz, bet vai Andris nevarēja pateikt uzvelc vismaz cepuri ziemas laikā, iespējams varbūt bija tiko novilkusi. Bija baigā ziņkārība apgāju viņiem apkārt lai redzētu Lieni no priekšpuses, viņa gan laikam pamanīja un aizgriezās ātri. Visa aizpampusi uzburbusi un samālētas aizpampušās acis kā vecai ielasmeitai bija. Nez kāda tagad izskatās bez filtriem interesanti. Toreiz jau viņai bija storiji kā Imantā iet kaut kādā laukumā vingrot, nu nez vai.
11.03.2023 19:06 |

Reitings 25087
Reģ: 18.08.2022
ZapeNape @ 11.03.2023 09:33
Vakar kivičiem ļoti gaidīts un mīļš ciemiņš. Es domāju, ka tā ir Keitija, bet viņiem aizliegts likt bildes un plātīties. Protams, ka nelietīgā bezkauņa vienalga kaut ko ieliks. Varētu domāt, ka bērns pie viņas atbraucis. Dzeguze.

Drošvien ka meita ciemos,tadelj tas picas tika pasūtįtas,tetis “lutina “
Diez vai meita ēdīs Ljenkas pljuras!
11.03.2023 20:31 |

Reitings 25087
Reģ: 18.08.2022
Minelūše @ 11.03.2023 14:19
Ar Lieni pasu daļā visas sievietes runājas un virsū skatās atvērtām mutēm?Nu šitāda slavenība vēl ir jāpameklē?

Labi ,ka vēl neteica,ka deva savu autografu visiem pasu dalā😁
11.03.2023 20:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits