Var redzēt, ka dižajai influencerei sāk aptrūkties materiāls ko likt :DZapeNape @ 04.03.2023 22:35Liene ielikusi bildi no jubilejas svinībām Turkalnes muižā ar tekstu: " Tik skaisti!" Nekā skaista, ar galdiem piebāzta telpa, nekādi dekori. Tā pa vienkāršo, bet Lienei skaisti. Kā jau māksliniecei, kas neko skaistu dzīvē nav redzējusi. Un vienmēr tā matu aiztikšana. Viņai pašai liekas okei, tie viņas ieraksti? Latviešu valodas fanāte, Ukrainas atbalstītāja, bet salikusi tā kaktu kantora reklāmas krievu valodā. Nu pilnīgs kukū Ļenai. ?
ZapeNape @ 04.03.2023 22:35Liene ielikusi bildi no jubilejas svinībām Turkalnes muižā ar tekstu: " Tik skaisti!" Nekā skaista, ar galdiem piebāzta telpa, nekādi dekori. Tā pa vienkāršo, bet Lienei skaisti. Kā jau māksliniecei, kas neko skaistu dzīvē nav redzējusi. Un vienmēr tā matu aiztikšana. Viņai pašai liekas okei, tie viņas ieraksti? Latviešu valodas fanāte, Ukrainas atbalstītāja, bet salikusi tā kaktu kantora reklāmas krievu valodā. Laikam atkal ies špricēties. Nu pilnīgs kukū Ļenai. ?
Kurpīte @ 04.03.2023 23:26
Nu salīdzinot ar uzstāšanos Valmieras Klondaikā, šī vieta tiešām ir skaista.
Es vairāk aizdomājos, ka atkla būs lavierēšana starp galdiņiem ar bērnu rokās, lai filmētu tefteli. Pretīgi tas viss ir.
tiesam dzied loti slikti, apmeram, pedejoreiz, knapi noslupst. .. apvdcela, ne zscars.Love @ 05.03.2023 00:48Tas pirmais pasākums ko Liene filmē izsktās, ka Kazanovska drauga party
Kazanovskai ielikts story kur Kivics dzied, izklausās max sudigi
Bet es iespējāms ka Karību fondi viņu ielūdza ierēktu par viņu
Tāpat ka viņi ierec par Didrihsoniem un Ryanair
amoreamore @ 05.03.2023 01:10
Es izmestu no saviem svētkiem. Kam man vajag, lai tā bomze vazātos gar maniem galdiem un bojātu viesiem garīgo? Nu, neticu, ka cilvēkiem nebojā garīgo nabaga mazā Mia, kas naktī, kad būtu jāguļ, var tikai noskatīties uz ēdienu.
Marfa @ 05.03.2023 01:26tiesam dzied loti slikti, apmeram, pedejoreiz, knapi noslupst. .. apvdcela, ne zscars.
vai ne? Daaaudzām tā būtu ļaunākā diena..Minelūše @ 04.03.2023 20:04Noblurota bilde tā, ka vairāk nav kur. Nez ko Liene iesāktu, ja Instagramā kādu dienu vairs nebūtu iespējas izmantot filtrus. Laikam vairs nepubliskotu vispār neko.
Adele4 @ 05.03.2023 08:59Diez Mia vakar bija līdz? Atstāta mašīnā? Ja jau Lienīte tukumā dziedāja uz skatuves. Kur bija bērns?
Tiešām pie krustmātes? Tad jau būtu viņai storiji
Adele4 @ 05.03.2023 08:59Diez Mia vakar bija līdz? Atstāta mašīnā? Ja jau Lienīte tukumā dziedāja uz skatuves. Kur bija bērns?
Tiešām pie krustmātes? Tad jau būtu viņai storiji