krixis3 @ 28.02.2023 12:40Ziniet, lai kāds tas dirsejs kivis ir, bet runājot par publiskām personām, es jau sen vairs nesaku, ka neticu. Pati redzēju kā Reiniks mazpilsētas zaļumballes telts aizkulisēs pīpēja kā lielais. Nav nav bildes, tas bija vēl tālajos laikos, kas mūsdienu telefoni nebija katram.
Paziņa strādāja vietā, kura rīko ballītes svarīgiem cilvēkiem. Par parakstīja dokumentu par info ne izpaušanu. Vārdus nesauca, bet tik teica, ka neviens parastais cilvēks neuzvedas tā kā slavenības privātās ballītes. Sodoma un gomora. Tāpēc nešaubos, ka kaut kas no viņa teiktā ir taisnība. Viņš jau tikai par Streipu teica, ka privāti piedāvāja. Par pārējiem ka faktu, nevis ka viņam piedāvāja.
Tas tā atkāpei. Viņš joprojām ir pretīgs vecis ar savu švabru priekšgalā.
Bet viņa taču ir tikai cilvēks, kas var kļūdīties. Bet, ja tu kļūdies tad automātiski kļusti par idioti. Aaa, nē, sawļes, kas raksta lienītei glaimojošus komentārus (ja vien tā nav pati liene), tās arī var pieļaut kļūdas.Helga Andersson @ 01.03.2023 21:16
Par šo arī iedomajos - kad pati iebrauc auzās, tad nav diplomdarbs, un cik visi ļauni, bet citiem piesienas pie mazākajām kļūdām, izmanto tās par iemeslu augstprātīgi uzbraukt vai vispār neatbildēt ?
Knabsab @ 01.03.2023 21:09
Viņa dzīvo savā pasaulītè, kur ir visskaistākā un gudrākā. Pārejie visi ir plebeji, kuru izturēšanās viņai "nav saprotama", jo viņa domā kaut kādās augstās matērijās ?
Fleming @ 01.03.2023 21:30
Es domāju, ka visa viņas būtība burtiski kliedz, ka viņa smok savos kompleksos... Nevaru iedomāties sievieti ar veselīgu pašapziņu, kurai būtu kā slikti audzinātai tīnei jāuzbrūk vīra ex sievai caur savu un pat viltus profilu, zākājoties par izskatu! Izskatu! Pietam pilnīgi bez pamata - resnā, neglītā utt. ? Jāskaita mantras par to, cik pati skaista, nevainojama un visādi citādi fenomenāla, slēpjoties aiz filtriem ?
Par sevi pārliecināta sieviete nejūtas tik apdraudēta, lai pildītu vīra sargsuņa funkciju pat uz skatuves ?
Minelūše @ 28.02.2023 11:03Citējot pašu Kiviča kungu, tā arī ir patiesā pieņemošā, neaizspriedumainā un nenosodošā pārīša attieksme.
Starp citu, nekad un nemūžam neticēšu, ka K. Streips, kurš ir ļoti izglītots un inteliģents cilvēks, viņam ko tādu piedāvāja. Un according to Freids, tik agresīvi bieži vien izsakās vīrieši, kuri nav droši paši par savu seksualitāti.
Ruellle @ 01.03.2023 21:23
Es gan domāju, ka visi piedāvājumi Andrim ir tikai viņa galvā, jo viņš visu laiku nav skaidrā. No drošiem avotiem zinu, ka vismaz pirms Lienes viņš visu laiku dzēra, lietoja kokaīnu un krāpa Madaru. Izturējās kā jāklis, uzmācās visām. Ar seksu gan viņam negāja, jo nestāvēja pie tāda dzēruma. Esot visu laiku neskaidrā nav brīnums, ka visus jokus uztver par patiesiem piedāvājumiem un apvainojumiem un turklāt ņemot vērā, ka viņš ir homofobs, tad noteikti visur saskata apdraudējumu, kur reāli tā nav.
Beidzot poda birste mājās palika! 🤣Helga Andersson @ 02.03.2023 00:34
Kas mums liek domāt, ka nedzer un nešņauc arī tagad? Uz Džiļa interviju bija manāmi sašņaucies un pielēja mūli ne pa jokam, kamēr bazarēja ?
Kas ir Petraviča, te mēs par liela mēroga zvaigznēm runājam 😂 Esi redzējusi Diānu Virsnieci? Vai Laumu Valeini- kāda viņai ir āda kà dermatoloģei?Enazenaz @ 20.02.2023 23:20Ļenka aizrāvusies ar savām injekcijām, izskatīsies drīz kā tie aizpampušie Centrāltirgus bomži, kuri dzer odekolonu.
Vēl viena tāda pati ir Monta Petraviča, kura citas špricē. Arī acis drīz neredzēs
Minelūše @ 01.03.2023 17:02Es teiktu, ka Graudiņa ir vai nu muļķe vai ļoti naiva, ka atvērusi Ļenkai savas mājas durvis un atļāvusi tuvoties savai ģimenei pat pēc visa, kas par Ļenku ir publiski zināms. Ar Ļenku normāla sieviešu draudzība nav iespējama. Tu nekad nevari zināt, kad šitā "draudzene" sāks līmēties klāt tavam vīram.
Es gan nezinu, kāda Graudiņa ir pēc rakstura. Ja nu līdz tam nonāktu, ļoti gribētos, lai vismaz viena sieva nav flegma un parāda Ļenkai, kur vēži ziemo.
Hanah @ 02.03.2023 09:30Vajadzētu sarosīties un kivim uzsūtīt kādus, lai pārbauda, vai maksā alimentus un vai oficiāli saņems naudu no STV, citādāk ja ZB, ka TV ko tādu pieļauj?
yay @ 02.03.2023 10:51
Es nesaprotu kāpēc visas iestādes ir tik bezspēcīgas pret viņiem. ?
Arī auto vadīt, Kivis 100% nedrīkst.
2) Kas tās par slavenībām, kuras ies pie viņa uz raidījumu? Es labprāt katrai Pārkerei nosūtītu degošu kaku pie namdurvīm, lai saprot kādu deģenerātu atbalsta. #cancelkivich
Tas gan. Reāli dzērājs, savu ex izvazajis pa medijiem un izlamajis, tagadējo sievu dauzījis un meitas pazemojis. Un vēl visi Lienes izgājieni. Un tv atbalsta, dzeltenie atbalsta, visi atbalsta. VID, UGF and sociālie neko nedara. Es nesaprotu tiešām.Knabsab @ 02.03.2023 11:00
Diemžēl ir tā, ka Piviči tiek tik ļoti heitoti, tāpēc viņu dalībai jebkur būs augsta statistika. TV tas ir ļoti izdevīgi
Hanah @ 02.03.2023 09:30Vajadzētu sarosīties un kivim uzsūtīt kādus, lai pārbauda, vai maksā alimentus un vai oficiāli saņems naudu no STV, citādāk ja ZB, ka TV ko tādu pieļauj?
krixis3 @ 02.03.2023 11:03Tas gan. Reāli dzērājs, savu ex izvazajis pa medijiem un izlamajis, tagadējo sievu dauzījis un meitas pazemojis. Un vēl visi Lienes izgājieni. Un tv atbalsta, dzeltenie atbalsta, visi atbalsta. VID, UGF and sociālie neko nedara. Es nesaprotu tiešām.
Fakts @ 02.03.2023 11:17
Diez vai STV vispār var nemaksāt oficiāli raidījuma vadītājam.
Fakts @ 02.03.2023 11:16
Vai ir kādi oficiāli pierādījumi tam, ka nemaksā UGF, ka vispār nemaksā nodokļus? Es neesmu par Kiviču tik prātoju vai tas ir tas ko visi domā vai tam ir pierādījumi.