Adele4 @ 17.02.2023 19:16apskatījos. Man tāda dežavū sajūta, ka kkur redzēts konts.
vai tik tas nav tas konts, kurā viņa savulaik centās savas parpalas no melnā maisa notirgot?
Cāļa forumā kko iesmēja par to liene.store.
Nomainījusi nosaukumu tad jau un izdzēsusi ierakstus.
Bet nu tā 100% ir Liene!
Lai kā tur būtu,bet esmu pārliecināta par 100% ka Madara nav rakstījusi nevienu komentāru ne no sava ne viltus profila.Viņai reāli nav laika,jābauda laime pilniem malkiem! Liene gan to dara,tāpat kā savas drukātas glupības uzdot par meitu rakstīto! Tāpat kā sev raksta slavinošos tekstus.Kurpīte @ 17.02.2023 18:30Birste katrā otrā Q&A kviec, ka Madara viņu stalko no viltus profiliem, kamēr pati drukā komentārus, zem Madaras bildēm. Cik slimi tas ir?
kuranavliene @ 17.02.2023 19:27Lai kā tur būtu,bet esmu pārliecināta par 100% ka Madara nav rakstījusi nevienu komentāru ne no sava ne viltus profila.Viņai reāli nav laika,jābauda laime pilniem malkiem! Liene gan to dara,tāpat kā savas drukātas glupības uzdot par meitu rakstīto! Tāpat kā sev raksta slavinošos tekstus.
amoreamore @ 17.02.2023 19:23
Jēziņ, man likās, ka man vienīgajai ir sajūta, ka kaut kur es esmu kaut ko tādu redzējusi. Jaaaaa, man arī šķiet, ka tas ir planckas parpalu pārdošanas profils
un lenka nonstop maļ par skaudīgajam pelēkām pakaļām, kas slēpjas aiz viltus profiliem un svešām bildēm un tikai tā ķengājas par citiem internetā, ne ar īsto seju.cmykk @ 17.02.2023 20:13
nesekoju Madarai, bet tagad biju spiesta iet paskatīties tos ļenkuča komentārus. no sākuma smieklīgi, kāri meklēju vēl kādu komentu pie citām bildēm, lai ierēktu. bet patiesībā nenormāli skumji, ka cilvēkam pusmūžā jānodarbojas ar tādu hui*u.
un tur vispār nav nekādas šaubas par identitāti-ļenka vnk nemāk paslēpt savu āža kāju un pēc tekstiem uzreiz saprotams, ka viņa. paldies Madarai, ka neizdzēsa?
BellaCiao @ 17.02.2023 18:57
Pēc kādiem likumiem šitais ir? ? Valsts likumdošanas priekšā kaut kāda baznīcas krustmāte ir tāda pati sveša tante, kā kaimiņiene Vaļa.
Madara malacis, nereaģēja uz Lienes tupajiem komentāriem un neidzēsa, kā to parasti dara Liene. Cik Liene ir nožēlojama!cmykk @ 17.02.2023 20:13
nesekoju Madarai, bet tagad biju spiesta iet paskatīties tos ļenkuča komentārus. no sākuma smieklīgi, kāri meklēju vēl kādu komentu pie citām bildēm, lai ierēktu. bet patiesībā nenormāli skumji, ka cilvēkam pusmūžā jānodarbojas ar tādu hui*u.
un tur vispār nav nekādas šaubas par identitāti-ļenka vnk nemāk paslēpt savu āža kāju un pēc tekstiem uzreiz saprotams, ka viņa. paldies Madarai, ka neizdzēsa?
To pašu nodomāju. Jau trešais pasākums, kur vienas un tās pašas drēbes. Es arī esmu par minimālismu. Bet viņai tad ir smieklīgi, jo zinām, ka neko jau nevar atļauties.ZapeNape @ 17.02.2023 22:23Lieņukam atkal tas pats padsmitgadnieces bruncītis, tas pats džempītis un zābīši ar tie paši. Mīļotais vīriņš nemaz nelutina lieņuku. Ak vai, aizmirsu, viņa jau nav pērkama sieviete, kurai kaut kas jāpērk. Pat telefonu tikai parādīja???
Pinky winky @ 17.02.2023 23:04Izskatās, ka klondaikā tik pāris cilvēki atnākuši un tie paši, ka gan jau ka raustīt kloķus?
Bet var jau būt, ka dižais mākslinieks vēl nav sācis maukt, un tauta tikai pēc tam plūdīs?