Madaras nostāja šobrīd arī saprotama, ko viņi runāja storijos un live iepriekš, par māti - meiteņu mammu, kāds šeit sakars par zobiem, dibenu kurš neesot. Šausmas! Tēviņš paņēma jaunu meiteni, kurai vēl bij jāmācās, bet viņa visu sevi atdeva bērniem un šim tēviņam. Kā nesaprot arī pats Andris, kad Madara arī viņu pacēla. Savstarpēji viens otru, bet tagad sievieti, ko mīlēji-aprecēji, deva divas burvīgas meitas šādi gādīt. Un vispār, Lienei ar nav dibens, un zobus ielika kāds cits, lai priecājas pašam nav jādomā, kā ielikt šai "izglītototajai" kuras zināšanas no tālajiem gadiem jau vairs nav nekas.
Man arī nav saprotams kā var būt tāds naids un nicinājums pret savu bērnu māti, kuru pats vēl pie tam pameta. Tak ej un esi laimīgs, kā var kā 14 gadīgs puišelis zākāt, izsmiet un runāt visādas preteklības par to kas, kā bijis, kas runāts esot attiecībās. Pretīgi. Vārdu sakot, Kivis ir pelnījis tādu bezsmadzeņu radījumu kā Liene sev blakus. Kas var būt labāks par sievieti, kura visam māj ar galvu, bez sava viedokļa un vēl iedzer sīvo kopā ar vīriņu. Ehh, daudziem večiem tāda patiktos.
Kivis nav pilnīgs idiots. Ja viņam blakus būtu normāla sieviete, tad varētu būt sakarīgs vecis. Bet, nu, nodzēries ir krimināli tagad, līdz ar to arī visas šitās dziesmas un viss ko runā - izklausās tikpat lēti un drausmīgi, cik Liene izskatās.
Par meitenēm runājot - es viņu vecumā pati uztaisītu sencim histēriju, ja mana puskailā bilde atrastos kādā sociālā portālā. Prātiņ nāc mājās. Visi klasesbiedri jau būs noscreenojuši un izņirgs meitenes. Ne jau par lieko svaru, bet par pašu ideju, ka bez augšiņām dzīvojas.
Par lieko svaru man arī ir viedoklis - nemaz jau TIK apaļa neviena no viņām nav. Apģērbtas vispār normāli izskatās. Visi nav vienādi. Manos treniņos bija meitenes, kuras sportoja katru dienu, taču līdz vidusskolai bija nedaudz apaļākas par citām. Toties šobrīd, pat pēc bērniem - tievas, slaidas un izskatīgas sievietes.
Labāk lai paskatās kāds Kivičs liels teftelis, ticu, ka meitenes varbūt miesasbūvē viņā atsitušās, lai paši vaktē savu mazo meitu, ka ar neizplūst miesās.. bet gan jau arī pie tā atradīs kur Madarai bumbas piesiet. 🤣🤣🤣
Tiešām jūtu līdzi Madarai. Neviens mēs neesam bez grēka, bet nezinu kā jāizpelnas tāds ex vīrs, kurš visādas preteklības apkārt jau kuro gadu runā un mierā neliekas. Viņai tiešām vajadzētu labu advokātu un beidzot aizbāzt tiem diviem alkāniem mutes ciet.
Liene ir vienkārši prātā apdalīta. Ticu, ka viņa nav ļauna, bet vienkārši stulba. Viņa vispār nesaprot neko, kuļas pa vidu tā kā peļu sūds pa putraimiem, brīžiem liekas, ka pat Kivis viņā neklausās.