MarieAntoinette @ 20.12.2024 20:05
Man abi bērni, es pati un abas māsas tekoši lasīj;am 3 gadu vecumā. Tu uzskati, ka lasīt jāmācās vidusskolā?
Tas tāpēc, jo meklēja auklīti par baltu velti. Domā - ka auklītes par šokolādi Miu skatīsies. 😁Rozāforums @ 21.12.2024 00:11galīgi ''neveicas ar aukles meklēšanu'',ja bērns jāstiepj līdzi uz pieaugušo pasākumu (dzerstiņu),bet kas tad šmarai tik pielikt kunģi nahaļavu un vārbūt vēl kāds atmetīs bērnam dāvanu...
BugsPony @ 20.12.2024 22:31
Trīs gadu vecumā gan lasītprasme nav standarts. Te jau dažas mātes sacenšas pēc moto - a mans bērns prot šo- a manējais jau prot to. Nu kā olimpiādē.
Katrs bērns attīstās savādāk. To, ka Mia nerunā, kad mutere filmē, nenozīmē, ka viņa pilnu teikumu neprot izveidot.
Neuzskatu, ka būtu pareizi apspriest bērnu prasmes un spējas. Bērns jau pietiekami sodīts ar tādiem vecākiem.
mani arī šis trigerē un uzvelk. Beidziet salīdzināt bērnus. Katram ir savi talanti, savas stiprās un vājās puses. Vienam tās parādās atrāk, citam vēlāk. Dažādībā ir tas skaistums.Incognito @ 21.12.2024 12:36
Tas ir supermammu stilā, mērīties ar mazulīšu “panākumiem”, piemirstot, ka dzīves griezumā tam visam nav it nekādas nozīmes un lasītprasme 3 gados vēl negarantē, ka izaugs slavens rakstnieks vai eiroparlamenta deputāts un tas, kurš 4os gados nerunā pilnos teikumos, būs sabiedrisko tualešu apkopējs. Atvainojos, bet uzvelk šitas.
Incognito @ 21.12.2024 12:36
Tas ir supermammu stilā, mērīties ar mazulīšu “panākumiem”, piemirstot, ka dzīves griezumā tam visam nav it nekādas nozīmes un lasītprasme 3 gados vēl negarantē, ka izaugs slavens rakstnieks vai eiroparlamenta deputāts un tas, kurš 4os gados nerunā pilnos teikumos, būs sabiedrisko tualešu apkopējs. Atvainojos, bet uzvelk šitas.
Izskatās, ka uz dievietes forumu pārvākušās cālenes. Tik daudz ņemšanās par bērnu tematu pēdējā laikā.Incognito @ 21.12.2024 12:36
Minelūše @ 21.12.2024 19:06Ļenka, tizlojoties sporta zālē - "44 gados nedrīkst atslābt!"
Kivis, stūķējot iekšā visu, kas nekustas un noskalojot to ar spaini alus - "Neko sev neliegšu, nav jau vairs 20".
Hermiine89 @ 21.12.2024 18:27Izskatās, ka uz dievietes forumu pārvākušās cālenes. Tik daudz ņemšanās par bērnu tematu pēdējā laikā.
Hermiine89 @ 21.12.2024 18:27Izskatās, ka uz dievietes forumu pārvākušās cālenes. Tik daudz ņemšanās par bērnu tematu pēdējā laikā.
Tik vēlu ?MarieAntoinette @ 20.12.2024 20:05
Man abi bērni, es pati un abas māsas tekoši lasīj;am 3 gadu vecumā. Tu uzskati, ka lasīt jāmācās vidusskolā?
galvenais ir filtri, Lenku ☺️ to mes sen ar tavu palidzibu sapratam. Tad neviens uz ielas neatpazist.Rumblerx @ 22.12.2024 02:13Jēziņ, Lieneee, tak beidz sev uzdot vienu un to pašu jautājumu - Kāds ir tavs skaistuma noslēpums? Nu jeibogu, cik var. Tak 100x jau esi sev atbildējusi, cik tu veseligi dzivo, kādā mīlestībā peldies, alko nelieto un vēl sporto un matus audzē. Nu zb jau.
Rumblerx @ 22.12.2024 02:13Jēziņ, Lieneee, tak beidz sev uzdot vienu un to pašu jautājumu - Kāds ir tavs skaistuma noslēpums? Nu jeibogu, cik var. Tak 100x jau esi sev atbildējusi, cik tu veseligi dzivo, kādā mīlestībā peldies, alko nelieto un vēl sporto un matus audzē. Nu zb jau.
Euclid @ 22.12.2024 09:11Lieņuks 3os naktī plosījusies, cik svarīgs ir veselīgs dzīvesveids un labs miega režīms ?
Incognito @ 21.12.2024 12:36
tad kāpēc vecā mandaloška nerūpējas par bērna miega režīmu, bet Miai jāiegriež ballītes?Euclid @ 22.12.2024 09:11Lieņuks 3os naktī plosījusies, cik svarīgs ir veselīgs dzīvesveids un labs miega režīms ?