C00L Dzipsy @ 10.08.2021 23:35Dažas dienas klusums medijos par Kivuļiem Čivuļiem, pat raksts par Andra alimentiem nebija. Ehh.. tad jau drīz jābūt kādam emociju izvirdumam…
Diamond- @ 11.08.2021 08:25Ak dieniņ, kā nu cenšas pierādīt, ka tomēr prot angliski runāt/rakstīt. Vēl uzkrītošāk nevarēja?! ? Un apraksts vispār ir 100% par pašiem. Cik glupi??
Lienes postā var redzēt #sadarbība, #reklāma. Tas tak bija skaidrs jau uzreiz, ka viņi paši par saviem līdzekļiem nevarētu atpūsties ne kempingos, ne brīvdienu mājās.
woman_wonderland @ 11.08.2021 10:15Jeibogu. Trīssaliņas nav Smiltenē, Liene. ??? Ļoti labi pazīstu to apkaimi, kauns.
Susurrrrrs @ 11.08.2021 12:35Kad Ļenka straadaaja kaut kaadaa ar tv vai zinju portaaliem saistiitaa amataa, shai kaut kas bij stiepis saali un beeris pie kabineta durviim, tad Ļenka bij skreejusi pie tantinjas, lai nonjem laastu. Es tagad domaaju, liidz kam bija novestas taas vinjai blakus esoshos viirieshu sievas, lai skrietu burties ar saali. Parasti tas nav raxturiigi Riigai, visaadi pestelji vairaak tiek organizeeti ciemos un mazpilseetaas. Ļena noteikti pleta kaajas un kaaraas kaklaa visiem viirieshu kaartas koleegjiem vai interveejamajiem, sievas bij izmisumaa, taadaa izmisumaa, ka no aaca liidz saals beershanai.
P.S. Par to saali pati staastiija vienaa intervijaa. Tas bij iisi peec taa Bulja skandaala.
Susurrrrrs @ 11.08.2021 12:35Kad Ļenka straadaaja kaut kaadaa ar tv vai zinju portaaliem saistiitaa amataa, shai kaut kas bij stiepis saali un beeris pie kabineta durviim, tad Ļenka bij skreejusi pie tantinjas, lai nonjem laastu. Es tagad domaaju, liidz kam bija novestas taas vinjai blakus esoshos viirieshu sievas, lai skrietu burties ar saali. Parasti tas nav raxturiigi Riigai, visaadi pestelji vairaak tiek organizeeti ciemos un mazpilseetaas. Ļena noteikti pleta kaajas un kaaraas kaklaa visiem viirieshu kaartas koleegjiem vai interveejamajiem, sievas bij izmisumaa, taadaa izmisumaa, ka no aaca liidz saals beershanai.
P.S. Par to saali pati staastiija vienaa intervijaa. Tas bij iisi peec taa Bulja skandaala.
es domāju, ka viņa ir no tām, kas pačuposies ar vienu un noliks pārējās, tad ar citu kolēģi un nodirsīs pārējās un tā uz riņķi.Alegorija @ 11.08.2021 12:49
Nedomāju, ka Liene kopumā ir tas "foršais" kolēģis ar ko kopā gribās strādāt un ir viegli sastrādāties, nebrīnītos, ka sāls bērta, lai vienkārši no viņas atkratītos.
Un man neliek mieru KitijaQueen, kas tā tāda bija, iztaisīja diskusiju un pazuda