Lienes ļaunums spraužas ārā pa visām "vīlēm" , ir tikai vēlams, ka bērna vecāki pēc šķiršanās nokārto savas attiecības, lai pēc tam tiktos normālos apstākļos, jo es nesaprotu kā tas vispār rakstās kopā, sūta bērnus pa pastu pie otra vecāka, lai viņu nesatiek, ja arī pats aizved, tad pat nesasveicinās🤔? Netiekās, lai kopā svinētu bērna Dzimšanas dienas, skolas pasākumos, sacensībās, lai parunātu bērna saistītās lietas? Es tiešām nesaprotu kā viņa to pasniedz, es ar bijušo vīru tiekos jau pieminētos pasākumos, kas sanāk 1-2x mēnesī, es iedomājos, ja ir vēl 2-3 bērni, tas notiktu vēl biežāk, un jā, ja vajadzētu varētu mierīgi arī gaļu cept kopā, jo esam saglabājuši cieņpilnas attiecības bērna dēļ, un, lai bērns dažreiz arī izjūt abus vecākus kopā, pie tam, vēlāk tak sekos izlaidumi, kāzas, mazbērni, par ko tā stulbene runā?! Bet ok, es ar savu bijušo šķiros normālos apstākļi, neviens sevi neuztaisīja par upuri, un neviens nepazemoja otru. Tagad tiešām skaidrs no kurienes aug kājas no viņu abu puses pret Madaru, un Liene tiešām dzīvo vienā lielā panikā, jo redz viens Andrītis pat pēc vairākiem gadiem atrada ceļu atpakaļ pie savas sieviņas, bet nu ok tas Andris ir cits līmenis, tādu varbūt vēl daudzas sievietes paņemtu atpakaļ, Kivičs hmmm, ir jāpameklē tādu kam šis būtu vajadzīgs, bet noteikti ne tādai kā Madarai jaunai, svaigai, veiksmīgai, kas dzīvo tagad savus labākos gadus.