Kukuuu @ 06.06.2022 08:53Vispār. Baigi skumji, divi dīvaini tipiņi ar pavisam noteikti kādām nopietnām diagnozēm var jau gandrīz gadu aktīvi publiski nepārtraukti apmelot un nomelnot citus, pat ne svešus cilvēkus. Sava bērna māti, ne jau kaimiņieni, bet savu bērnu māti un jā, pagājušajā vasarā arī savu meitu apsaukāt. Bet neviens neko nevar izdarīt, reāli skumji. Un principā neviens cits instagramieris neko vairs nesaka un nekādīgi viņus nemēģina apklusināt. Es saprotu, ka viens nav cīnītājs, bet ja vairāki cilvēki skaļi mēģinātu šo beigt, tad varbūt viņi apklustu. Re, Dzenīte, tev darbiņš, tāpat nav vairs ar ko nodarboties. Vismaz palīdzi citai mammai. Un nesaprotu kā Graudiņai nav kauns ar šitiem tusēt, fui. Tādas man pirmdienas pārdomas par garīgi nelīdzsvarotiem cilvēkiem.
neviens negrib to sūdu ventilatoru savā virzienā dabūt. Taču sabiedrība pati viņus jau kancelē, vai ir redzēts,ka Kirpičus kāds aicinātu uz prezentācijām vai citiem vipu pasākumiem? Ne taču. Kamēr Madara un Sniedzāns pa ballītēm vien dzīvojas. Kviecim, protams, skauž, tāpēc gānās.Kukuuu @ 06.06.2022 08:53Vispār. Baigi skumji, divi dīvaini tipiņi ar pavisam noteikti kādām nopietnām diagnozēm var jau gandrīz gadu aktīvi publiski nepārtraukti apmelot un nomelnot citus, pat ne svešus cilvēkus. Sava bērna māti, ne jau kaimiņieni, bet savu bērnu māti un jā, pagājušajā vasarā arī savu meitu apsaukāt. Bet neviens neko nevar izdarīt, reāli skumji. Un principā neviens cits instagramieris neko vairs nesaka un nekādīgi viņus nemēģina apklusināt. Es saprotu, ka viens nav cīnītājs, bet ja vairāki cilvēki skaļi mēģinātu šo beigt, tad varbūt viņi apklustu. Re, Dzenīte, tev darbiņš, tāpat nav vairs ar ko nodarboties. Vismaz palīdzi citai mammai. Un nesaprotu kā Graudiņai nav kauns ar šitiem tusēt, fui. Tādas man pirmdienas pārdomas par garīgi nelīdzsvarotiem cilvēkiem.
amoreamore @ 06.06.2022 10:14es tiešām nesaprotu, tas kirpič tiešām ir tik debīls, un pilnīgi atsakās saprast, ka viņa izgājieni tieši atspēlējas uz viņa super mīļajām meitiņām? vai arī svētdienas saldējumtētuks to nesaprot? nabaga meičuki, bērni tagad tik nežēlīgi, gan jau skolā kāds ieņirdz par viņu tētuka izgājieniem.
Mathilde @ 06.06.2022 10:19
diezvai tīņi seko tādiem korpičiem. Piem mani bērni un pat vīrs vispār par tādiem
nezin un nedomā. Par viņiem interesējas maza daļa cilvēku al’a no dievietes vai cāļa
Mathilde @ 06.06.2022 10:19
diezvai tīņi seko tādiem korpičiem. Piem mani bērni un pat vīrs vispār par tādiem
nezin un nedomā. Par viņiem interesējas maza daļa cilvēku al’a no dievietes vai cāļa
protams, ja tas notiek ar Jūliju Ventspilī, tas tak nav interesanti, jo es dzīvoju Siguldā. Līdz ar to interesantak, ja tas notiek ar to Madaru, kas dzīvo manā pilsētā.Kukuuu @ 06.06.2022 10:25
Tā pat kaut kur izlec kādi raksti vai kādas bildes. No sērijas "oo šitās tak mācās mūsu skolā" vai "tās meitenes dzīvo pretējā mājā", jā, ja nav nekāda saistība, tad noteikti ir pie vienas vietas, bet ja mācās vienā skolā, mamma varbūt mājās skatās stv, nu tad tā arī uzzina. Siguldā tā vidusskola noteikti nav nekāda mazā.
Dzidra Zupa @ 06.06.2022 10:31Par Ļenku jau grāmata sarakstīta? ?
kuranavliene @ 06.06.2022 13:16TV kanāls
2022. gada 17. Mai. 13:42
You sent
Gribas pajautāt,ciktālu taisaties degradēt slavinot tādus cilvēkus kā Kiviči!Ceru ka jūs drīz aizklapēs.
STV
Hei! Paldies par iesūtīto ziņu - atbildēsim uz to jau tuvākajā laikā! ?
2022. gada 19. Mai. 08:51
You sent
Nu,kādēļ neatbildat? Es gribu zināt,kādēļ Kiviči skaitās jums paraugģime?
STV
Hei! Paldies par iesūtīto ziņu - atbildēsim uz to jau tuvākajā laikā! ?
STV
Sveika, Sandra! Aicinām sekot līdzi citu slavenību gaitām, jo bez Andra Kiviča šovā piedalās arī Felipe Gabriels, Magone Šutoviene un Olga Kambala.
Patīkamu skatīšanos vēlot,
STV pirmā! ?
2022. gada 20. Mai. 23:32
You sent
Kādā vietā Kivičs ir slavenība? Kādēļ mani neaicinat,vai kaimiņu kurš viens audzina bērnus? Netaisam mēslus?