cmyk @ 26.05.2022 01:09
var jau būt. man pašai pirmie bija piebīdīti par ciešu un smaganas vietām kļuva zilganas. nācās mainīt. Sarkanas, iespējams, liecina par iekaisumu. varbūt Lenai jāsāk kaut ar zobu diegu un listerīni un jā, jaunu zobu birsti. vienu birsti var lietot tikai 3 mēnešus
Mathilde @ 25.05.2022 09:55
ko nu muldi- līdz 2 g vecumam??? Zīdaiņu ieliktņi normāli pat nevelk līdz gadam, parasti pirmos mēnešus, kamēr galvu nenotur.
Un nav redzēts Miai rokā neviena rotaļlieta, ūdens pudele, ēdiena boxiņš un mitrās salvetes līdzi, kas pirmā vajadzība ārpus mājas. Par podiņmācību klusēšu.
Neaizstāvi pat, Lenkai mājkopība tādā pat līmenī kā viņas pilotprasmes.
arguments par ko? Varu pateikt atklāti ja pati automātiski nesaprati, rupji cilvēki, kuriem tādi vārdi kā bl*d ir norma, ir prasti un dumji.Bjork @ 25.05.2022 11:07kas argumentu aptrukās?
amoreamore @ 25.05.2022 11:25
gudrā pakaļa, atslābini uzacis, visi cilvēki vairāk vai mazāk lamājas, un šeit tas tiešām iederējās. ja es mājās lamājos, esmu sūdīgs cilvēks? :D
LiepaShmiepa @ 26.05.2022 01:04Fuj, es to kaut kad nesen noskatījos un viņš ir tik pretīgs vecis. Baigais varonis aizbraucis uz ne pārāk turīgu māju un izpaužās, nu tāds lieliskais vīrietis atradies. Visi tie izteikumi, kur viņš caur glaimiem nodirš to ģimeni, fuj. Ar slapju dvieli pa seju viņam vajadzētu. Fuj fuj fuj.
Tagad skatoties Magones sēriju es tur redzēju atblāzmas no tās pašas attieksmes.
smart_ass @ 26.05.2022 09:27
Tu speciāli izliecies stulba lai uzturētu intrigu? Es burts burtā rakstīju, jāizņem zīdaiņa paliknis. Manam dēlam bija šāds autokrēsls. Izņem zïdaiņa daļu, paliek daidz lielâks krēsls un lieto lidz apm 2 gadu vecumam.
tak nomierini uzacis gudrā mātīte atradusies! Piesējies vienam vārdam bet pašu kontekstu manam tekstam nesaprati jo tu esi tāda pati kā Liene vai arī pat viņa pati!smart_ass @ 26.05.2022 09:29arguments par ko? Varu pateikt atklāti ja pati automātiski nesaprati, rupji cilvēki, kuriem tādi vārdi kā bl*d ir norma, ir prasti un dumji.
smart_ass @ 26.05.2022 09:27
Tu speciāli izliecies stulba lai uzturētu intrigu? Es burts burtā rakstīju, jāizņem zīdaiņa paliknis. Manam dēlam bija šāds autokrēsls. Izņem zïdaiņa daļu, paliek daidz lielâks krēsls un lieto lidz apm 2 gadu vecumam.
Klaviere @ 26.05.2022 13:17A kā visi ir tik informēti, ka Kivičs nemaksā alimentus, bet iet caur UGF? Tīri gribu ar iebāzt degunu ? Tagad taču ir, kāds nu darbs. bet oficiāls , un Norvēģijā tak arī bija. Un vismaz nodokļu administrēšanas iestādes Latvijā un Norvēģijā sadarbojas, kā ir ar alimentu lietām hz. Bet tā, tīri interesei kā to dabū gatavu un nav kauns, ka pat alimentus nemaksā
Dzidra Zupa @ 26.05.2022 13:22
UGF parādnieku saraksts ir publiski pieejams jebkuram.
Gan Liene, gan Andris, līdz šim brīdim ir tajā sarakstā, tas nozīmē, ka UGF maksā alimentus Andra un Lienes vietā. Tālāk jau tiesu izpildītāji piedzen šo naudu no Andra un Lienes. Par koncertiem viņi naudu prasa tikai skaidrā naudā.
kur var publiski apskatīt šos parādniekus? Jo es neatrodu😁 tīri intereses pēc.Dzidra Zupa @ 26.05.2022 13:22
Gan Liene, gan Andris, līdz šim brīdim ir tajā sarakstā, tas nozīmē, ka UGF maksā alimentus Andra un Lienes vietā. Tālāk jau tiesu izpildītāji piedzen šo naudu no Andra un Lienes. Par koncertiem viņi naudu prasa tikai skaidrā naudā.
Publiski pieejams jebkuram, kas zin tā cilvēka personas kodu, tad jau šie arī to nav pratuši paturēt aiz zobiem, pffDzidra Zupa @ 26.05.2022 13:22
Jāiet caur latvija.lv , bet ir jāzina tā potenciālā parādnieka personas kods.AnnijaB @ 26.05.2022 13:32kur var publiski apskatīt šos parādniekus? Jo es neatrodu? tīri intereses pēc.
AnnijaB @ 26.05.2022 13:32kur var publiski apskatīt šos parādniekus? Jo es neatrodu? tīri intereses pēc.