pieteikums tiesai vai VP, tur atšķiras nosacijumi, gadijumos, kad pieškir nošķiršanu. Esmu saskārusies ļooooti daudz, manuprāt, liegumu var dabūt nenormāli viegliLaikamGarlaicigi @ 09.08.2021 10:09Visu zināšanai - par lamāšanos Whatsapp ziņās un zvanīšanu nakts vidū ar lamāšanos vien Tiesas Liegumu tuvoties Nedod. Zinu cik daudz cilvēks var čakarēt dzīvi un tik un tā nedabūt liegumu tuvoties un kontaktēties. -.-
es arī esmu saskārusies, ka liegumu var dabūt viegli.Bjork @ 09.08.2021 10:22pieteikums tiesai vai VP, tur atšķiras nosacijumi, gadijumos, kad pieškir nošķiršanu. Esmu saskārusies ļooooti daudz, manuprāt, liegumu var dabūt nenormāli viegli
ok. Toreiz likās, ka tika izsmeltas visas iespējas. Paldies par labojumu. Cerams, ka nevajadzēs pielietot šo info nākotnēBjork @ 09.08.2021 10:22pieteikums tiesai vai VP, tur atšķiras nosacijumi, gadijumos, kad pieškir nošķiršanu. Esmu saskārusies ļooooti daudz, manuprāt, liegumu var dabūt nenormāli viegli
vai ne? Un tad storijos saka:”Madarai bailC00L Dzipsy @ 09.08.2021 09:57Kivičam ar steigu uz Ģintermuižu jābrauc! Šitāda cilvēku aicināšana vērot un sekot Madarai ar bērniem. Pizģec! Policijai viņu arī vajdzētu savākt, lai mazliet atsēž bez interneta.
Siiiintija @ 09.08.2021 10:35Vismaz viens mini pozitīvais fakts ir tas, ka Kuiļvičs vispār interesējas par savām meitām. Manam tēvam bija un ir pilnīgi vienalga par mani, kad palika 23, tad caur omi apsveica mani 18 gados ? Bet tā pieeja ir tik nepareiza, visu laiku nonāk pretrunās ar sevi, kuļas vienos tajos pašos teikumos un domās. Sarkano mapju sektants. Grēcīgais Kļerbačs, izjauc savu laulību un ģimeni, publiski apvaino Madaru nu jau 2 gadus vai vairāk un uztaisa sevi par nabadziņu. Vai viņam nav kādas psiholoģiskas novirzes? Izņemot asins pārvērtībās alkoholā...
Satori @ 09.08.2021 11:00Cerams saprotat, ka tas seriāls bija iestudēts
Satori @ 09.08.2021 11:00Cerams saprotat, ka tas seriāls bija iestudēts
Madara viņam piedāvāja satikties neatkarīga eksperta klātbūtne, bet labāk ir ķērkt pa visu internetu kā vistai, ka mAn aiZliEdZ mEiTaS sAtIKt. Madara piedāvāja stingru grafiku ar tikšanās reizēm , kivičs saka - mEItAS prET mAnI sAkŪdA.Mercury6 @ 09.08.2021 11:55Bet domājat meitas patiešām negrib satikt tēvu? Var jau būt, ka tomēr gribētu, mierīgos apstākļos. Nav jau uzreiz nedēļu jādzīvo vienā guļamistabā ar visu to famīliju, varēja jau Kivičs un Madara piekāpties un noorganizēt vienu pēcpusdienu piemājas parkā uz soliņa, bez tās trakās Lienes. Vai visi 4, ar Madaru, parunāties. Nu labi, Kivičam interesantāk varētu šķist cepties un neiziet uz kompromisu - ja nevar dabūt uz vairākām dienām pie sevis, tad nevajag nemaz, tad jāķēzās pa internetu. Bet ja viņš tiešām gribētu satikt, tad tomēr nāktu pretī, satiktu meitas kaut vai neatkarīga cilvēka klātbūtnē to vienu vai pāris reizes un tad viss aizietu atkal ok un atļautu ņemt pie sevis. Bet tik tālu laikam ir par grūtu izdomāt. Patiesībā to situāciju atrisināt ir diez gan elementāri.