Shayk @ 08.08.2021 15:51Lenkai apaksa viens zobs izskatas tumss, varbut parklajums nokrita.
Shayk @ 08.08.2021 15:51Lenkai apaksa viens zobs izskatas tumss, varbut parklajums nokrita.
Ārena ieliktajiem zobiem ir dzīves ilgums aptuveni 10 gadi. Tad tās zobu plāksnes (Veneers) jāmaina, kad izkrīt un lūzt. 200-300 EUR gabalā. Tādas naudas Kivim nav pat priekš savām meitām.
jaa ir gan fake Madarai, nedabiigi zirga zobi. Man ir kronji un es speciaali neliku baltaakos. Izskataas maneejie, cilveeki shokaa, ka kronji vispaar.Shayk @ 08.08.2021 17:36Tie nav veniri, tas ir kaut kads parklajums ko vina sava laika esot USA uzlikusi. To vina kkad storijos bija teikusi.
Bet nu nekas nav muzigs, ne parklajums, ne veniri, ne kroni.
Man liekas, ka Madarai ari kkads parklajums zobiem.
ganesha @ 08.08.2021 17:21
Apakšējiem arī viņai plāksnes? Likās, ka augšā tikai.
Nodzērusi bus zobus. ?
Shayk @ 08.08.2021 17:44Ja, Madarai zobi loti nedabigi izskatas. Tos, cik saprotu, Kiva nosponsoreja sava laika, tapec tagad cepas par to un baz acis.?
Susurrrrrs @ 08.08.2021 17:55
Diez vai tas kapeikpiseejs ko sponsoreeja, vismaz 2017.bildees es vinjai tos zobus veel neredzu. Un visaas bildees, kur veel Kivas laikaa, ljoti vienkaarshas nebrendu deerbes. Nu taaaaaaaaa Kiva teereejaas, ka vai manu vai. Man shkjiet, ka tie zobi un leetaakaa gala brendi (Guess, CK, Hilfigers) vinjai paraadiijaas, kad Kiva aizvaacaas un vinja pati saaka darboties.
Tas skopdirsis naudu nezheelo tikai alkoholam un, iespeejams, kokaiinam, ko ieshnjauc ar ļenu. Shis tak pat njerksteeja, ka Madara paaraak daargas zekjubikses meitaam peerkot.
Ļenka ar Ārenu gan taadaa glamuuraa dziivoja, ja paskataas bildes, tagad gan kaa stacijas bomzene, ha ha. Nu bet Kiva šai sniedz 13 orgasmus ar savu mazpinciiti. Ko tik seksa deelj nepacietiisi,ha, smadzenes shai nevis galvaa, bet piizdaa.
Alazani @ 08.08.2021 17:53Kivis savos storijos pats melo, tāpēc tik pieticīgi tie uzbraucieni Madarai, jo parasti jau viņš daudz skarbāk pasaka. Ja Madara saņem no UGF minimālos uzturlīdzekļus, viņa nedrīkst pieņemt papildus uzturnaudu bērniem un par to neziņot UGF. Ja tā būtu taisnība, viņš būtu pirmais, kurš nosūdzētu Madaru, ka viņa apkrāpj UGF. Bet viņš uzbrauc tikai pa pusei, lai Madara nesprēgātu pretī. Bet vispār vēmiens nāk, ka mēnesī pāri 20 koncertiem par 200-500 EUR katrs, bet MINIMĀLIE uzturlīdzekļi jāmaksā valstij viņa vietā ?
Madaras ieliktais storijs ar to parādu arī tāda puspatiesība- kāpēc lai viņai būtu izziņa tikai par diviem no Andra bērniem? Ja tā info ir publiska, tad jau pilnais indivīda parāda apjoms būtu uzrakstīts... Kāpēc jāliek retoriskais jautājums par dēlu?
Ja, Madarai zobi loti nedabigi izskatas. Tos, cik saprotu, Kiva nosponsoreja sava laika, tapec tagad cepas par to un baz acis.😆