Es Lienei un Andrim IG sekoju, bet ne jau tāpēc, ka fanoju. Tas ir tīri intereses pēc.
Vispār šis pārītis ir, teiksim, nedraudzējas ar loģisko domāšanu. Viss, ko viņi dara, nedara...izskatās, izklausās šiziski, slimi utt...
Žēl mazās meitiņas. Te diskusijās pavīdēja, ka bērnam ir problēmas ar attīstību???? Es mēģinu paskatīties IG bildes, īsfilmiņas...Nevar saprast, kas tur ir...bet, kaut kas nav tas....
Saka, ka tāds tādu atrod....
Kivičs raidījumā Rampas ugunī pašos sākumos bija tīri normāls vadītājs. Nekāda vaina.
Madara - njā - es arī neesmu viņas fane. Sekoju, bet...kaut kas reizēm man nepatīk viņā. Bet, nu tas ir mans viedoklis.
Kiviču pāra slēpšanās LV, komentālu filtrēšana...izklausās pēc dzīves anekdotes. Protams, nezinu, ko viņi tai Norvēģijā sastrādāja...Nav nekādas informācijas??? Arī ne no turienes latviešiem?
Man ir pāris draugu Norvēģijā, bet viņi dzīvo pie Oslo...un tai galā, kur Kiviči dzīvoja, nav....un arī nav dzirdējuši neko par Kivičiem. Pat nezināja, ka šie bija Norvēģijā 🤣🤣🤣🤣🤣
Sūdi visiem gadās, bet Kiviču sūdi ir ... šiziski, ja ne savādāk var nosaukt.
Varbūt agrāk biju teiksim pozitīvi noskaņota pret Kivičiem, tagad....domas par 100grādiem mainījās....