bembij0 @ 06.08.2021 22:46
Sāku skatīties šovam pirmo sēriju. Andris Kivičs “skaidrs, ka viņa nav pamanījusi, kāds es esmu rakstnieks”. ČIIIVOOOO ? KAAAAAS ? Kāds vēl rakstnieks :D
Nu Kivis tak divas savas autobiogrāfiskās grāmatas sarakstījis, kā nekā. :D
Bet, godīgi sakot, pirmā grāmata tiešām bija normāla, ātri lasījās, jo interesanta, par daudzām tēmām ļoti sakarīgi spriedumi, viedoklis, aprakstīti dažādi viņa dzīves notikumi, karjera, cilvēki. Otra grāmata... nu, jā, uzreiz varēja just, ka Kiviča dzīvē ienākusi Liene, jo grāmata ļoti sekla, dominēja tēmas par seksu, par Lieni. Jau esmu vairākkārt teikusi, ka nedomāju, ka Kivičs ir stulbs. Tieši pretēji, jo viņš, ja nelamājas un nekļūst agresīvs, viņš spēj spriest normāli, uz mutes nav kritis, diskutē par dažādām tēmām, agrāk, kad vadīja raidījumu TV, viņā bija tiešām interesanti klausīties. Kā satikās ar Lieni, tā panesās. Līdz ar to mans uzskats joprojām ir tāds, ka pie 99% notikušā (attiecības ar Madaru, bērniem, agresivitāte, dzeršana utt.) ir vainojama tieši Liene, jo, lai gan Kivis ir dzēris un tusējis vienmēr, ja blakus ir pareizā sieviete, kā tas bija ar Madaru, viņš tomēr spēja savākties un būt adekvāts. A kas notiek tad, ja blakus ir kāda, kurai pofig uz visu, lūk, redzam rezultātus.