LaikamGarlaicigi @ 23.03.2022 21:36Andrim FB video. Var redzēt ka dzēris.
iemetis pa lampu, sirds pilna, viņš ir emocionàls, tad nu spļauj ārā.LaikamGarlaicigi @ 23.03.2022 21:36Andrim FB video. Var redzēt ka dzēris.
Bjork @ 23.03.2022 21:43iemetis pa lampu, sirds pilna, viņš ir emocionàls, tad nu spļauj ārā.
Tagad krieveļi šo noēdīs, būtu zem kāda nika nācis lesbiešu rozā lapās paklačojies un tvaiku nolaidis, jo nu Ļenka jau nav nekāds sarunu biedrs.
Mazaa15 @ 23.03.2022 21:48
Video jau pazuda. Kaut kāda taisnība jau arī ir. Pati esmu piedzīvojusi, ka mani nosauc par fašisti, jo esmu pateikusi, ka neprotu krievu valodu. Savos pusaudžu gados tantuks normāli nolamāja mani. Un jā Latvijā.
vari iekopēt?Tokyo @ 23.03.2022 21:10Ka var ielikt šeit bildi! Es uzrakstiju Lienei komentāru storijos un Jēzus Marija kādu vājprātu man atbildēja! ?
ieliec kaut caur failiem un tad meitenes pārkopē pa taisno šeitTokyo @ 23.03.2022 21:10Ka var ielikt šeit bildi! Es uzrakstiju Lienei komentāru storijos un Jēzus Marija kādu vājprātu man atbildēja! ?
Bjork @ 23.03.2022 21:56Nu pateica jau latviešu lielākās daļas domas. ? kurš latvietis Latvijā nav nosaukts par fašistu. Pat ne par nacistu, bet par fašistu. Vēl ļoti daudz dažādi veidi, bet krievs vienmēr pratis katra viņa virzienā vērsto frāzi izkliegt skaļi, kamēr,ja latviets kaut ko pateiks, citi bakstīs ar pirkstu, ka tā nav smuki runāt! Vai, a ko runāji/dziedāji krieviski? Es arī ļoti daudziem ārzemniekiem stāstīju tik daudz laba, par kultūru, valodu. Šobrīd pat nožēloju, jo tanī brīdī tomēr nezināju, ka tur ir tāāāda vate viņiem galvā ?
Aij, negribu šajā diskusijā ieslīgt, jo blakām ir ar konkrētāku nosaukumu.
vivii @ 23.03.2022 21:51
O jā, es esmu nosaukta veikalā pie kases par fašisti, par to, ka palūdzu pārdevējai runāt ar mani latviski!
(Tā mani nosauca blakus stāvošais vīrietis, es viņam nekautrējoties pateicu, ka gāzīšu ar sulas paku, ja viņš vēl atļausies kaut ko man teikt un nosaukāt ???? - mērs bija pilns)
Hanah @ 23.03.2022 21:58Ja es būtu Madaras vietā un tāda veca pakulu blozga Ļenka savos soc. tīklos liktu manu bērnu bildes (!!!), es momentā viņai sataisītu sūdus. Kāds sakars pilnigi svešai, galvā slimai voblai likt ne-savu bērnu bildes publiskai apspriešanai? Esmu uzvilkusies, jo pat negribu iedomāties, kā jūtas M.
Turklāt tas screen, kur pakula nosauc.Madara Kiviča - reāli ar to ietu un taisītu augšā neslavas celšanu, tāpat kā par pārējiem storijiem, kur Madarai piešūtas narkotikas un kas tik vēl nē.
Ļenka vecā uzblurotā pakula, zaebal izmazgā vienreiz savu rižo kušķi un pashol na*uj
LaikamGarlaicigi @ 23.03.2022 22:16