Rockabilly @ 06.08.2021 14:15
Cilvēki šķiras, cilvēki satiekas, reizēm tā arī notiek, ka satiekas, kas precēti ar citiem. Bet lielākoties tomēr kaut kā spēj cieņpilni risināt attiecības arī pēc šķiršanās, ja kopīgi bērni. Šie primāti uz to nav spējīgi.
Turklāt skaidri redzams, ka Kivim skauž, kā Jānim tagad ir lieliskā dzīve ar skaisto Madaru un viņa divām meitām, pats zina, ka galdā tiek liktas mājās gatavotas vakariņas, ir visādi pasākumi ar bērniem, braukā ceļojumos. Jo viņam tas bija.
Kas ir tagad? Novecojusi skaistule, kas ar katru dienu izskatās arvien šaušalīgāk, gatavās maltītes no Maximas. Internets, telefons uz diviem, vienīgā izklaide - piestrādāt par klaunu turīgu cilvēku mājas ballītēs. Ne jau dejošanai viņu tur aicina, bet gan ieņirgšanai.
bembij0 @ 06.08.2021 14:40Pēdējais Lienes storijs - apsveikusi Aiju Strazdiņu. Ajh, kurš pēc šitā visa vispār ņemsies ar viņiem..
woman_wonderland @ 06.08.2021 15:33Kivim jau 2019.gadā bērnus nedeva, jo šmigoja. '(no šova).
Tā kā nevajag muldēt, ka šī bērnu nedošana ir ''pēkšņi'', ka iepriekš viss bija super. Un Madaras atbilde visur viena - lai beidz dzert, uz ko Lenka atbild, ka M pati visu laiku ir šmigā. Really? :D
bembij0 @ 06.08.2021 16:19Man vienīgajai liekas, ka šis ir klusums pirms vētras? ?
bembij0 @ 06.08.2021 16:19Man vienīgajai liekas, ka šis ir klusums pirms vētras? ?
Wonder woman @ 06.08.2021 16:22
Drošvien māksliniekam ir kāds koncerts šodien ,kā jau pie 5dienas,vakar varbūt jau sāka lēnam attiet,lidz ar to tie story ar palika mazāk,šodien jabut uz strīpas ja nu kāds koncerts vakarā!
Wonder woman @ 06.08.2021 16:55Par to būšanu bagātiem runājot,lasiju vienu interviju ar Madaru,kur Protams tika pieminēts,ka Kivis negrib maksåt alimentus,kaut kad biski atmet ,bet ne jau regulari tiek maksāts,bet ne par to ir stāsts ,kas mani visvairāk izbrīnīja bija tas ,ka pieprasītākajam muzikim nemaz nekā isti nepieder,mantu dalot šis panēma 2 datorus un Madarai atstaja Tv un divanu,ka ari 12 gadus veco mašīnu!
Tajā laikā 40 gadīgs vīrietis,bet Reali nekas pat nepieder,bet tagad gvelž ,ka visi citi esot nabagi,kamēr pats gulj mammas dīvānā,ja Lienai agrak kaut kas piederēja,Tad noteitki tagad viss nopārdots!
Un tā jaunā bilde Lienei Instagram-hmm ceru ,ka Es tikai neredzu kartigi ,bet man liekas ,ka to bernu vajag vanna ielikt un tos garos,melnos nagus beidzot nogriezt,bet es ceribu,ka man tikai tā “izskatās “
Wonder woman @ 06.08.2021 16:55Par to būšanu bagātiem runājot,lasiju vienu interviju ar Madaru,kur Protams tika pieminēts,ka Kivis negrib maksåt alimentus,kaut kad biski atmet ,bet ne jau regulari tiek maksāts,bet ne par to ir stāsts ,kas mani visvairāk izbrīnīja bija tas ,ka pieprasītākajam muzikim nemaz nekā isti nepieder,mantu dalot šis panēma 2 datorus un Madarai atstaja Tv un divanu,ka ari 12 gadus veco mašīnu!
Tajā laikā 40 gadīgs vīrietis,bet Reali nekas pat nepieder,bet tagad gvelž ,ka visi citi esot nabagi,kamēr pats gulj mammas dīvānā,ja Lienai agrak kaut kas piederēja,Tad noteitki tagad viss nopārdots!
Un tā jaunā bilde Lienei Instagram-hmm ceru ,ka Es tikai neredzu kartigi ,bet man liekas ,ka to bernu vajag vanna ielikt un tos garos,melnos nagus beidzot nogriezt,bet es ceribu,ka man tikai tā “izskatās “