Zinna @ 25.02.2022 10:28Viņai garlaicīgi, vakardien neviens pat neuzdeva jautājumus. ? Nekas nenotiek, tad nu taisa haipu.
Karš Ukrainā redz aktuālāks cilvēkiem, par Ļenkas S izmēra 20eur vērtajām biksēm.
un atceroties tos piedzerušās Lienes zvanus Madarai. Nu nemaz neinteresē. Tā ka nemaz*Cap @ 25.02.2022 10:53Saprotu, ka nav smieklīgi, bet tai pat laikā tā ironija, kur Liene saka, ka Madara nekad nav interesējusi, bet nu nevar beigt runāt par to Madaru nekādīgi. Apbrīnoju Madaras pacietību
*Cap @ 25.02.2022 10:52Es saprotu, ka lielai daļai jau kaklā sēž vakcīnu tēmas, bet nekad neesmu sapratusi to uzskatu, ka, ja vakcinējas, tad 100 % nav jāslimo ? (iepriekš Liene bija minējusi story, ka priekškam tad vispār tās vakcīnas ir)
Skaistslaiks @ 25.02.2022 11:03Liene Kiviča, tā ex Skulme, nevar saprast, nu kā, nu kā noziedzniece Madara vēl var smaidīt ekrānā? ???
Es atkal nevaru saprast, nu kā, nu kā tā dzeguze Liene Kiviča ex Skulme spēj smaidīt savos storijos, postos katru dienu, vairāku gadu garumā, atsakoties no saviem bērniem, pametot tos, neredzot gadiem, nu kā, Liene????
*Cap @ 25.02.2022 12:22Atceros, ka Liene iepriekš jau arī ir minējusi, ka strādāja ar onkoloģijas pacientiem (es gan tā arī nesapratu ko tieši darīja, ja kāds zin, apgaismojiet lūdzu), bet nesaprotu kāds sakars onkoloģijas pacientiem ar sapratni par slimošanu un vakcīnām?