domāju, ka gan jau Kivis ir pamanījis, ka Ļenka nav miss gada māte. Savukārt, pats ir par slinku/negrib kaut ko darīt. Viņš jau reāli nevienu savu bērnu nav audzinājis.. Tāpēc arī ir pieradis, ka sieviete izaudzina. Trakums tāds, ka Ļenka savas trīs meitas arī nav audzinājusi pati, bez citu palīdzības. Tāpēc, tas nabaga 4.bērns iztiek kā māk..Enazenaz @ 21.02.2022 11:50Vakardien uzrakstīju Andrim, ka esmu nokavējusi jautājumu lodziņu, bet pajautāšu privāti par Mias ēšanas paradumiem-ko ēd un kas viņai garšo, jo pamanīju Lienes postu ar burciņēdienu, kas nav Mias vecumam atbilstošs.
Protams, ka pretī saņēmu jautājumu vai man ir bērni. Uzrakstīju, ka ir gan un tāpēc , vēl jo vairāk mani izbrīna fakts, ka mamma, kura ikdienā ir mājās ar bērnu nav spējīga bērnam uztaisīt paēst, bet dod burciņēdienu, kas paredzēts 8mēnešniekiem ?
Palika agresīvs, uzbrauca, lai beidzu dirst, ka man interesējot viņu bērns un lai audzinu savus ?
Atbildēju, ka neesmu neko rupju viņam pateikusi un neesmu arī kā aizvainojosi, normāls jautājums no vecāka vecākam, tāpēc nesaprotu agresivitāti.
Nobloķēja.
HannaAnna. @ 21.02.2022 12:03Kāpēc Kiviečiene filmē visu laiku savu dzīvokli? ? KOLOSĀLU nedēļu visiem ???
tas dzīvoklis ir kaut kur redzams? Varbūt tajā viņu vecajā šovā?Anta2021 @ 21.02.2022 12:42
Jo tik tīrā un normālā sen nav dzīvojusi. Tas viņas bomžatņiks Saldus (?) ielā tak bija bēdu ieleja, kā pie bomžiem viss nolaists, netīrs. Vecs vorsalīns uz grīdas un virtuvē Queen plakāts, lai nosegtu caurumus vai netīrību. Tik nolaistu ūķi esmu redzējusi tikai pie alkašiem, vai vecām tantiņām (bet tur saprotams); normāli cilvēki tādā sračā nedzīvo.
HannaAnna. @ 21.02.2022 12:49Bet tagad Kiviečiene labāk izskatās. Tajā šovā vispār drausmīga ??
Es tagad skatos šovu, arī šokā 😱 Likās ka tagad savākusies vairāk, bet jau jau filtri... Tad žēl viņasElvīra458 @ 21.02.2022 12:56Tie filtri pat noņem dubultzodu. Biju šokā,kad paskatijos šovu. Pavisam cits cilvēks
HannaAnna. @ 21.02.2022 13:05Vispār tas šovs ir debils ????
šovam tika noīrēts cits dzīvoklis, jo tas Saldus ielā bija sliktā stāvoklī.HannaAnna. @ 21.02.2022 12:48tas dzīvoklis ir kaut kur redzams? Varbūt tajā viņu vecajā šovā?
protams ka skauž, arī gribu būt tāda slavenība 🤣🤣🤣🤣Tusnelda @ 21.02.2022 13:27
Skauž, ja? Kivičs ir vēstījis, ka viņu šovs esot bijis pats pats pats krutākais un skatītākais!!??
Nekas,drīzi arī šis būs pārvērsts par bomžatņiku.Dīvāns jau ir kā cūkām,nospeķots.Var dzīvot nabadzīgi,bet tīri.Anta2021 @ 21.02.2022 12:42
Jo tik tīrā un normālā sen nav dzīvojusi. Tas viņas bomžatņiks Saldus (?) ielā tak bija bēdu ieleja, kā pie bomžiem viss nolaists, netīrs. Vecs vorsalīns uz grīdas un virtuvē Queen plakāts, lai nosegtu caurumus vai netīrību. Tik nolaistu ūķi esmu redzējusi tikai pie alkašiem, vai vecām tantiņām (bet tur saprotams); normāli cilvēki tādā sračā nedzīvo.