Zinna @ 18.02.2022 19:01Eee, kas tad gramatikas karalienei noticis? Pilns ar komatu kļūdām un acis nevar sažmiegt..
Morning show. Kaut gatavoju vienmēr tikai pati vairakas reizes dienā, šorīt tikai šis biezenītis der Miai brokastīs, jo skaisti var nosmērēt muti! Sažmiedzam acis, visiem čau! Foršu dienu! #lienekivica #miakivica #morning #daughter #momdaughter #home #fun #smile #norway#beautiful
Nez kad Ļenka un Andris noskatīsies 1. epizodi šovam. Ir jau pieejams 1188 play.
LaikamGarlaicigi @ 18.02.2022 20:35Nez kad Ļenka un Andris noskatīsies 1. epizodi šovam. Ir jau pieejams 1188 play.
LaikamGarlaicigi @ 18.02.2022 20:35Nez kad Ļenka un Andris noskatīsies 1. epizodi šovam. Ir jau pieejams 1188 play.
Maza kaza @ 18.02.2022 17:13
Vai ne? Es arī par to padomāju, ka bērni šinī vecumā jau gāja bd, kur paši ēda. Un tas, ka Mia ir tik klusiņa ir tik dīvaini, man neviens no bērniem nav bijis tik kluss. Vienmēr troksnis, kustība, ja iestājās tāds klusums, tad bija skaidrs, ka kaut kas nav lāgā - vai nu ar flomāsteri uz grīdas krāso, vai tikusi klāt manai kosmētikai :) Paskatījos meitas video 1.7g vecumā, viņa visu laiku skraidelēja, dziedāja, dejoja. Tik daudz ar mantiņām spēlējās.
Lai beidzot nopērk meitai pirkstiņkrāsas, plastilīnu, krāsojamās grāmatiņas, kinētiskās smiltis. Jau jau reiz mantas nepatīk, neticu, ka bērnu kolas pudele interesē vairāk kā iepriekšminētais.
Zinna @ 18.02.2022 20:57Kā var redzēt? Nemāku atrast.
Tokyo @ 18.02.2022 21:31Nekad neesmu redzejusi, ka Liene gatavotu gaļu. Nav taču veģetārieši, Andris strāda fizisku darbu, viņam vajag normālu ēdienu, nevis ūdenī samestus dārzeņus. Nu nevar būt, ka nevar atļauties gaļas gabali reizi nedēļā nopirkt. Nu kaut vistas kājas, no kurām izvārīt buljonu un tad zupiņu.
Dollydoll @ 18.02.2022 13:35Ēdienu visādu var izdomāt, pat nevajag piepūlēt smadzenes. Auzu pārslu putra, banānu pankūkas bez eļļas (galvenais laba panna vajadzīga, ar ko viņa pirms kāda laika lielījās), tie paši vārītie dārzeņi BEZ garšvielām, kaut omleti un piegriezt klāt dārzeņus, tomātus vai gurķus. Nav taču pirmais bērns viņai…es neesmu māmiņa, bet nu izskatās, ka lielākas zināšanas nekā dažai labai. Viņa gribēja atrādīt cik ļoti tomēr rūpējas par bērnu, bet kā vienmēr kaut kas netā. Ka saka - gribēju kā labāk, sanāca kā vienmēr. ?
Bet par to bildi ar Mia rociņām, nu nav tur nekas traks par ko piesieties, bērni paliek bērni, esmu redzējusi trakākus gadījumus, bērniem rociņas mazgā, bet pēc stundas atskrien ar vēl melnākām nekā pirms mazgāšanas.
Tokyo @ 18.02.2022 21:31Nekad neesmu redzejusi, ka Liene gatavotu gaļu. Nav taču veģetārieši, Andris strāda fizisku darbu, viņam vajag normālu ēdienu, nevis ūdenī samestus dārzeņus. Nu nevar būt, ka nevar atļauties gaļas gabali reizi nedēļā nopirkt. Nu kaut vistas kājas, no kurām izvārīt buljonu un tad zupiņu.
to viņai draudzene L. nahaļavu neatsūtīja..Love @ 18.02.2022 21:38
NL tak nenormāli laba auzu putra ???
LilyLady @ 18.02.2022 22:00Paskatījos mazliet to šovu. Madara ir tik svaiga, moderna un simpātiska, salīdzinot ar savītušo pakulgalvu. Patīkams balss tembrs, laba sejas āda, glīts augums. Nebrīnos, ka vecā rozīne jūk prātā, skatoties uz Kiviča ex. ?