Mazaa15 @ 18.02.2022 15:35
Nē, tev vienai tā neliekas. Man skatoties ir tāds pats viedoklis. Vienmēr skatos un tā bērniņa žēl arī attīstības ziņā, liekas savāda. Nav kā dzīvespriecīgs bērns savam vecumam.
gan jau ka nē, jo tad Lenkai būs galds jātīra un Mia jāpārģērbj.Nav_vispar @ 18.02.2022 16:21Nez Mia vispār māk pati ar karoti paēst?
Nav_vispar @ 18.02.2022 16:39Un trakākais tas, ka Miai pat nav iespēja iet dārziņā, kur varētu tās prasmes attīstīt. Ja vismaz vecāki ar to nedarbojas, tad pedagogi darbotos.
Nesaprotu, kapēc Barnevert nereaģē uz sūdzībām.
LilyLady @ 18.02.2022 14:29Es saku, ka Liene ir viena neticami slinka mātīte: tup mājās caurām dienām, vāra kaut kādas vircas, bet teju 2 gadus vecam mazulim dod ēst pa taisno no burkas ar karoti aukstu zīdaiņēdienu. Un pa virsu noteiktu vēl no pudeles iebliež maisījumu, jo tā NAN burka visu laiku redzama virtuvē fonā.
Bērni Mias vecumā bieži vien jau iet dārziņā un ēd normālu ēdienu, prot sēdēt pie galda, turēt rokā dakšu un krūzi ar dzērienu. Nu, nav tā pakulgalva normāla māte, nav.
Maza kaza @ 18.02.2022 17:13
Vai ne? Es arī par to padomāju, ka bērni šinī vecumā jau gāja bd, kur paši ēda. Un tas, ka Mia ir tik klusiņa ir tik dīvaini, man neviens no bērniem nav bijis tik kluss. Vienmēr troksnis, kustība, ja iestājās tāds klusums, tad bija skaidrs, ka kaut kas nav lāgā - vai nu ar flomāsteri uz grīdas krāso, vai tikusi klāt manai kosmētikai :) Paskatījos meitas video 1.7g vecumā, viņa visu laiku skraidelēja, dziedāja, dejoja. Tik daudz ar mantiņām spēlējās.
Lai beidzot nopērk meitai pirkstiņkrāsas, plastilīnu, krāsojamās grāmatiņas, kinētiskās smiltis. Jau jau reiz mantas nepatīk, neticu, ka bērnu kolas pudele interesē vairāk kā iepriekšminētais.
Tici man, ja viņa pat elementāru nemāk uzvārīt, tad neies tak čakarēties ar bērna brokastīm.Zinna @ 18.02.2022 17:49Nu pieņemsim, ka tā burciņa, bija izņēmums. Bet šādā vecumā bērnam ir jau kā sen pašam jāēd un jāsēž pie galda. Viņiem nav pat bērnu krēsliņš..
Ziiiiile @ 18.02.2022 18:00Haha. Postam ar burciņu jau nomainīts apraksts, jo Ļenka nemaz nelasa šo forumu ?
creamy80 @ 18.02.2022 17:48Tas ir traki, ja gandrīz divgadniekam jāēd burciņēdieni. Viņa kādreiz ir mēģinājusi olu viņai uzvārīt, kādu gurķīti pagrauzt? (brokastīs). Skumji.
Shayk @ 18.02.2022 18:11Slinkaku sievieti par Lenku es nezinu, goda vards!