Dzidra Zupa @ 18.02.2022 08:38
Kivičs, iespējams, domā, ka aizmūkot no Valsts viņa parāds dzēšās. ? Viņš tak savu mūžu nevarēs neko uz sava vārda nopirkt vai bankas kontu atvērt, visu uzreiz atņems tiesu izpildītājs.
Nu vai nav viens pimpausis!! Man kā nodokļu maksātājai jāuztur viņa bērni, bļ*! Kiviču vajag deportēt atpakaļ uz Latviju, lai atstrādā kādā vircas grāvī savu parādu!
Anīle līne @ 18.02.2022 11:45Kivičs taču pārmeta Lienes radiem, ka tie nav izremontējuši Lienes dzīvokli Saldus ielā. Tas jau kārtējais apliecinājums, ka viņi abi uzskata, ka "viņiem pienākas".
Anīle līne @ 18.02.2022 12:52Gada māte nejēdz pat mīlestības bērniņam rociņas sakopt. Sušķe, ne māte. Ja tādi ir bērna nagi, tad slikti paliek domājot kāda "bagātība" ir zem viņas zilajiem nagiem.
Shayk @ 18.02.2022 13:07
Cik vinai sausi matu gali.?
Nemierīgā @ 18.02.2022 12:471,7 mēneši un baro ar burciņu biezeņiem… Varēja novārīt brokoli 8 min , oliņu , sagriezt svaigu gurķīti, un dot lai Mia ēd, kož, žļembā… Māte…
Makroo @ 18.02.2022 13:13Gandrīz 2 gadīgam bērnam dod burciņēdienu,kāpēc?
Man bērns tādā vecumā ēda visu ko mēs. Vienkārši piedomāju ko lieku klāt un vai nav par sāļu un asu.
EsFreija @ 18.02.2022 13:18
Bet nu tā kā viņa visam gāž klāt vegetas kaudzi, jo citādāk nemāk, tad varbūt pat labi, ka bērnam tās šausmas nav jāēd. Bet nu protams piekrītu, burciņēdiens šajā vecumā nav vajadzīgs. Bet nu labi, tā kā Ļenka neēd brokastis, līdz ar to arī tās negatavo, tad varbūt tā ir tikai brokastu ēdienreize un pēc tam dod arī kaut ko citu.
vivii @ 18.02.2022 13:30Pirmajā mirklī es nopriecājos, ka beidzot bērns ēd! Pēc tam es nodomāju, ka nē, nu tik lielam bērnam tāds burciņēdiens galīgi nav piemērots. Tādā vecumā var mierīgi dot auzu pārslu putru brokastīs, olu un gurķi, sieru utt.
Ja nemaldos, tad tie burciņēdieni bija līdz 12mēn., īsti vairs neatceros, būs intereses pēc jāpaskatās veikalā ?
Ļoti labi atceros, ka manam dēlam tajā vecumā garšoja pankūkas, visa veida, varēja cept bez maz vai katru dienu ??, bet no burciņēdiena viņš pats atteicās ap viena gada vecumu, jo bija daudz citu, garšīgāku ēdienu ko ēst.