Shayk @ 18.02.2022 06:43
LaikamGarlaicigi @ 18.02.2022 06:58Ū, kāds iebaksta actiņās Andrim par UGF atkal.
tāpēc, ka ir iebērta saldēto dārzeņu paka 😄😄😄 viņa pat nav sapirkusi svaigus un sagriezusi, bet gan prosta iebērusi no paciņas.Zinna @ 18.02.2022 08:07jā, grūbas ar puķkāpostu un brokoli reizē ieliek vārīties.. vāks.
Bet galvenais - burkāns gan rīvēts, gan šķēlītēs. Kolosāli. Ko jūs, lesbietes, no zupas vārīšanas saprotiet?
Bjork @ 18.02.2022 08:40tāpēc, ka ir iebērta saldēto dārzeņu paka ??? viņa pat nav sapirkusi svaigus un sagriezusi, bet gan prosta iebērusi no paciņas.
ou, jā, ir darzeņi. Man viņas storiji jau liekas tiiik garlaicīgi, ka slinkums kārtīgi skatīties.Dzidra Zupa @ 18.02.2022 08:48
Dārzeņus gan viņa vienmēr liek svaigos, ne saldētos. Bet viņa, ar savu gatavošanas veidu, tos dārzeņus vienkārši sadirš. Ne tur vairs uzturvielas paliek, ne aldente mīkstums/cietums. Pretīga virca! Gan jau, ka bērnu ar šo baro! ?
Galvenais visam klāt vegeta!!! Nafig dārzeņu buljonam jābet klāt vegeta!!! Ir tak sāls, pipari, pētersīļi, lauru lapas, par citām garšvielām nemaz nerunājot!
Bjork @ 18.02.2022 09:21ou, jā, ir darzeņi. Man viņas storiji jau liekas tiiik garlaicīgi, ka slinkums kārtīgi skatīties.
Shayk @ 18.02.2022 06:41Kapec vinai visi edieni ir 'atrie'? Kur vina steidzas?
Lenka, protams, lasa forumu un doma, ka ir baigi aspratiga. ?
LilyLady @ 18.02.2022 09:37
Visi ēdieni ir fiksie, jo Ļenka ir slinka kā govs un viņai riebjas gatavot, tuklāt viņa to nemaz neprot darīt. To pierāda visas tās šausmu receptes, acīmredzamā neprasme, kuri produkti kad vārāmi, Viņa nezina, ka rukola nav cepama, ka jēlu vistu neliek kopā vienā pannā ar kartupeļiem cepties, ka vegeta ir vnk pretīga garšviela, kas sabojā ēdienu nevis to uzlabo.?
Kad Lienei vēl bija attiecības ar ģimeni - mammu, māsu - viņa vispār ēst negatavoja, meitenes gāja ēst pie vecmammas vai tantes. Turklāt vecākā meita ļoti agri pati sāka gatavot sev un māsām, pieskatīja māsas un ņēma ārā no bērnudārza, veda mājās, un slinkajai mātītei tas bija ļoti ērti, tāpēc viņa vienmēr uzsver, ka bērnam maksimāli agri jākļūst patstāvīgam. Mia arī noteikti ātrāk iemācīsies ēst taisīt nekā tiks vaļā no mūžam pilnajiem pamperiem.
jenna @ 18.02.2022 10:34Lienes delīrijs beidzies? Vai varam gaidīt turpinājumu pēc “Mīla burbulī” pirmās sērijas? ? Man pat bail iedomāties kādi sū*i no viņas mutes gāzīsies ārā pirms bestsellera publicēšanas maijā!??♀️
P.s. Bet jāatzīst, ka pirmo reizi skatījos “Mīla burbulī” un tieši Madaras dēļ. Var redzēt, ka viņiem vēl nedaudz rozā briļļu periods un abu smaids ir lipīgs. :)
Nav_vispar @ 18.02.2022 10:00
Vai esat ar Lieni paziņas? Jo man izklausās, ka Tu viņu pazīsti, ja tik daudz zini. :)
LilyLady @ 18.02.2022 10:54
Rīga ir maza. Tādas lietas jau ātri pamana, sevišķi, ja runa ir par slavenībām, kas gozējas presē kā baigi perfektie un pareizie, bet reālā dzīvē izpildās citādi. Ja Lienes un Kivas radi, draugi, paziņas sāktu VISU stāstīt, tur vēl daudz interesantāki fakti nāktu gaismā.
Shayk @ 18.02.2022 10:29Lenka no Kivja nekad neaizies, jo zin, ka vinas ziedu laiks ir garam. No skaistules, kas bija agrak pari palicis nav pilnigi nekas, tapec ari slepjas aiz filtriem.
Lenka nemaz nevaretu izdzivot viena, pat kadu naudu? Cik sapratu, vinai tak ari ir paradi par bernu pabalstiem, €400 menesi vinai ir jamaksa. Vel bija raksts, kur Kivis teica, ka Lenka sava dzivokli nebija maksajusi elektribu 2 gadus un parads bija €470.
Susurrrrrs @ 18.02.2022 11:05Zupa voblas gaumee - sagriezham burkaanu nr 1 ripinjaas, burkaanu nr 2 - zvaigzniitees, burkaanu nr 3 - sariiveejam, blje, uzberam vegetas pus kilo.
P.S. Man skauzh, ne visi maak taadu zupu pagatavot.