jamaika @ 17.02.2022 12:58
Tajā pašā laikā es kura lasa Tavu komentāru dzerot kafiju tikko pēc vitamīniem. ??
Kivičš atpakaļ darbā. Fonā var dzirdēt zāģus un Liene uzreiz no istabas ārā un atpakaļ ierindā.
Parasti šādi cilvēki pazūd kad ir bijis plosts un lai atietu pavisam ir jāpaiet kā minimums 2dienām.
jamaika @ 17.02.2022 12:58
Tajā pašā laikā es kura lasa Tavu komentāru dzerot kafiju tikko pēc vitamīniem. ??
Kivičš atpakaļ darbā. Fonā var dzirdēt zāģus un Liene uzreiz no istabas ārā un atpakaļ ierindā.
Parasti šādi cilvēki pazūd kad ir bijis plosts un lai atietu pavisam ir jāpaiet kā minimums 2dienām.
Man bija viena radiniece, kas, kad dzēra visu laiku teica, ka slimo. Un šis arī ir Lienes variants neapšaubāmi. Viņi abi ir lielā, dziļā bedrē.LilyLady @ 17.02.2022 14:59
Tieši tā. Un klasiskie meli, ar ko VISI alkāni pamato savu nozušanu, ka bija slimi. Sākumā līdzcilvēki tam tic, bet vēlāk jau pēc sejas un uzvedības kļūst skaidrs, ar ko ir darīšana. Un sievietēm dzērājām degradācija norit krietni straujāk.
Un klasiskie meli, ar ko VISI alkāni pamato savu nozušanu, ka bija slimi. Sākumā līdzcilvēki tam tic, bet vēlāk jau pēc sejas un uzvedības kļūst skaidrs, ar ko ir darīšana. Un sievietēm dzērājām degradācija norit krietni straujāk.
vivii @ 17.02.2022 15:34Kivičam story rakstīts “Pilnīgs miers”, domāju gan, ka visur citur, izņemot mājas ir pilnīgs miers. ?
Kivis labāk ēd ugunskura kartupeļus nekā Lienes samazgas ???
vivii @ 17.02.2022 15:55Nu kaut kas tur nav tīrs, Kivja māte komentē, arī tevs iekomentējis… Māte noteikti to ar sarkasmu domāja, tikai Kivis neuztvēra - par mieru un balto skaudību…
Dzidra Zupa @ 17.02.2022 16:15Ļenkai 100% ir uzsista acs. Zilums lien ārā par ar visu kosmētikas kārtu un filtriem. Storijos baigi lec ārā šī acs daļa.
Dzidra Zupa @ 17.02.2022 16:15Ļenkai 100% ir uzsista acs. Zilums lien ārā par ar visu kosmētikas kārtu un filtriem. Storijos baigi lec ārā šī acs daļa.