MikaR @ 16.02.2022 14:56Jā, ja labi ieskatās tad degunam ir tāda zilgana vieta un man šķiet pierei virs kreisās acs arī ir zils
Zinna @ 16.02.2022 14:37jā, es arī tā sapratu. Bet Kivim jau viss ir sameloja. Ja pasaka, apslimis - sameloja utt.. Jo viņš pats muld vienā laidā un viņam tāpēc liekas, ka visi citi arī.
Es at ildi rakstiju citai meitenei.Ber es atceros kā toreiz rēcām pār to. Notiek izrāde,nez no kurienes parādās Kivis un piesit Lieni.Tusnelda @ 16.02.2022 14:53
Tas teksts ir apmēram no tiem laikiem, kad Kivičs draudēja Valmieras teātra aktierim, jo aktieris bija publicējis bildi, kur Ļenka ar izkapti staigā no viena Andra pie otra.
ko māte atbildēja?efeja35 @ 16.02.2022 14:50Kur tu tādu tekstu izrāvi? Izlasi FB visu un arī Kivja mātes atbildi.
Es neprotu te neko ielikt,nesaprotu kādēļ pat foto nevar? Uzrakstīšu viņas rakstīto.Zinna @ 16.02.2022 15:07ko māte atbildēja?
Labojumu vēsture https://failiem.lv/f/zm2q3vpjjefeja35 @ 16.02.2022 15:26Tusnelda lūdzu atvaino,mans komentārs nebija Tev domāts. Saputrojos drusku.? Es neprotu te neko ielikt,nesaprotu kādēļ pat foto nevar? Uzrakstīšu viņas rakstīto.
Kas tas par txt ko Tu raksti Sandrim Gruuśteins.Ko Tev Tava mamma sameloja,varbūt paskaidro? Ko viņa Tev uz Ziemassvētkiem solija,koo?
Un. Iespējams tad Kivis rediğēja savu rakstu,kaut gan man nerāda ka rediğēts,bet tur ir rakstīts ka mamma Madarai nav ok vairs.
perfekti, iegrāmatots viss. Paldies. Bet tas tad ir tā, kā es sapratu. Ka mamma nav Madarai pieņemama. Pirmkārt, neviens nevienam neko nav parādā un ko nozīmē palīdzēja, tie taču viņas mazbērni. Un, nezinu, ja Kivja māte aizstāv savu cukurdupsi nevis mazbērnus, es saprotu, ka Madarai negribas tur braukt. Vai arī jebkāds cits iemesls, kaut vai tas pats, ka bērni vai Madara apslimuši.. Ja Ome grib redzēt mazbērnus aizbrauks līdz Siguldai. Nav taču nekas neiespējams..zaciic @ 16.02.2022 15:31Labojumu vēsture https://failiem.lv/f/zm2q3vpjj
Zinna @ 16.02.2022 15:41perfekti, iegrāmatots viss. Paldies. Bet tas tad ir tā, kā es sapratu. Ka mamma nav Madarai pieņemama. Pirmkārt, neviens nevienam neko nav parādā un ko nozīmē palīdzēja, tie taču viņas mazbērni. Un, nezinu, ja Kivja māte aizstāv savu cukurdupsi nevis mazbērnus, es saprotu, ka Madarai negribas tur braukt. Vai arī jebkāds cits iemesls, kaut vai tas pats, ka bērni vai Madara apslimuši.. Ja Ome grib redzēt mazbērnus aizbrauks līdz Siguldai. Nav taču nekas neiespējams..
teberebe @ 16.02.2022 15:51Nav Madarai pienākums bērnus nekur vest. Gribi satikt - pats/pati domā transportu. Lidzigi kā vasarā, kad Kivis čīkstēja, ka madara pārvācās un negrib bērnus pie viņa vadāt. Atvainojos, bet nafig Madarai būtu viņam vai viņa mammai par šoferi jākalpo?
efeja35 @ 16.02.2022 15:26Tusnelda lūdzu atvaino,mans komentārs nebija Tev domāts. Saputrojos drusku.? Es neprotu te neko ielikt,nesaprotu kādēļ pat foto nevar? Uzrakstīšu viņas rakstīto.
Kas tas par txt ko Tu raksti Sandrim Gruuśteins.Ko Tev Tava mamma sameloja,varbūt paskaidro? Ko viņa Tev uz Ziemassvētkiem solija,koo?
Un. Iespējams tad Kivis rediğēja savu rakstu,kaut gan man nerāda ka rediğēts,bet tur ir rakstīts ka mamma Madarai nav ok vairs.
iespējams viņš saprot, bet viņam izdevīgi ir žēloties un raudāt kāda briesmone ir Madara.vivii @ 16.02.2022 16:17Ja runa ir par saskarsmes tiesībām, tad parasti tajās ir atrunāts (standartā), ka visus bērna satikšanas izdevumus sedz tas, kuram ir jātiekas ar bērnu. Respektīvi, ja bērns dzīvo citā pilsētā, Kivim būtu pašam jāatmaksā autobusa biļete, lai meitas pie viņa atbrauktu. Madarai nav pienākums vest meitas pie tēva vai apmaksāt viņām ceļa izdevumus - vai nu pats brauc pakaļ, vai pats maksā.
Protams, var jau vienoties citādāk, bet standartā pie saskarsmes tiesībām iekļauj tādu punktu.
Kivis to nesaprot…