nebūtu slikti😄 Ļenka noteikti pēc tā tiktu ievietota psihenē.🤣C00L Dzipsy @ 15.02.2022 20:34
Varbūt jāievieto Kiviča profils Norvēģijas iepazīšanās saitā. ?
Atradīs sev kādu Vikingu dāmu kas viņu savāks.. ?
Enazenaz @ 15.02.2022 20:35Un es neesmu sarunu šovu fane, bet vakardien noskatījos “Kad viņas satiekas” epizodi, kur bija Madara un man viņa atstāja ļoti pieklājīgas un gudras sievietes iespaidu.
Kad manas draudzenes laulības gultā ielīda cita un šķiršanās process jau bija uzsākts, ex atbrauca apciemot bērnus. Viņa neredzēja pagalmā viņa auto un saprata, ka viņu atvedusi ir jaunā “brūte”. Mana draudzene klusām uzvilka labāko, vīra dāvināto kažoku, izgāja ārā un pieklauvēja pie brūtes auto stikla un tā muļķe to logu arī atvēra. Mana draudzene paņēma viņu aiz matiem un seju ietrieca stūrē, tad pagriezās un aizgāja kā nekas nebūtu noticis :D Tā kā Ļenkai vēl ir ļoti paveicies ar to, ka mati lūza tikai no ļaunuma :D
Mazaa15 @ 15.02.2022 20:53
Man viena druška, vīram mīļāko, sagaidija kāpņutelpā un nolidināja pa trepēm, protams ne no augstākajām un vēl iegrabās matos un pateica, nu ko vēl līdīsi svešā ģimenē. ?No tā laika klusums, un druška ģimeni saglaba, piedeva un laimigi dzīvo Norvēģijā nopirkuši savu māju, skaistā vietā.
Kad manas draudzenes laulības gultā ielīda cita un šķiršanās process jau bija uzsākts, ex atbrauca apciemot bērnus. Viņa neredzēja pagalmā viņa auto un saprata, ka viņu atvedusi ir jaunā “brūte”. Mana draudzene klusām uzvilka labāko, vīra dāvināto kažoku, izgāja ārā un pieklauvēja pie brūtes auto stikla un tā muļķe to logu arī atvēra. Mana draudzene paņēma viņu aiz matiem un seju ietrieca stūrē, tad pagriezās un aizgāja kā nekas nebūtu noticis Tā kā Ļenkai vēl ir ļoti paveicies ar to, ka mati lūza tikai no ļaunuma
Es rikotos tieshi ta pat ka Madara,jo nepatik scenas.Aizietu prom bez dramas ar augsti paceltu galvu. Bet prieks,ka ir sievietes,kuras ta auksasinigi parada tadam suchkai savu vietu. Ljenkai reali ir noveicies,ka Ilze un Madara ir sievietes ar iedzimtu inteligjenci. Butu vinju vieta Sauliete vai ta pati vinjas draudzene Olga Kambala,manuprat Ljenka ne tikai bez matiem,bet ari bez zobiem paliktu. Ari man paradas smaids,kad redzu Madaru ar Jani kopa. Janis bija minejis,ka bija kaut kada trauma un nesanaca ilgi sportot. Ar Madaru pieversies veseligam un aktivam dzivesveidam,riepinja uz vedera praktiski pazudusi. Ljoti skaists paris! Un Kivich ir izteikts Narcists. Man nekad nav paticis un nebija velmes vinju zelot,ka nonacis Ljenkas nagos. Manuprat ari vinji ir ideals paris tikai cita nozime. Viens otru pelnijushi.Enazenaz @ 15.02.2022 20:35Un es neesmu sarunu šovu fane, bet vakardien noskatījos “Kad viņas satiekas” epizodi, kur bija Madara un man viņa atstāja ļoti pieklājīgas un gudras sievietes iespaidu.
Kad manas draudzenes laulības gultā ielīda cita un šķiršanās process jau bija uzsākts, ex atbrauca apciemot bērnus. Viņa neredzēja pagalmā viņa auto un saprata, ka viņu atvedusi ir jaunā “brūte”. Mana draudzene klusām uzvilka labāko, vīra dāvināto kažoku, izgāja ārā un pieklauvēja pie brūtes auto stikla un tā muļķe to logu arī atvēra. Mana draudzene paņēma viņu aiz matiem un seju ietrieca stūrē, tad pagriezās un aizgāja kā nekas nebūtu noticis :D Tā kā Ļenkai vēl ir ļoti paveicies ar to, ka mati lūza tikai no ļaunuma :D
Piekritu. Abus nolidinatu.blacke @ 15.02.2022 20:59
Man laikam būs nepopulārs random viedoklis,bet vot šito nekad nesapratīšu! Sieviete vainīga,jānolidina pa trepēm un vecis jāņem un jāmīl tālāk, jo viņš jau neko? Vai "cita ielīda viņa gultā", tas vecis ķipa nabadziņš, ka viņa ielīda,pats jau to nepieļāva,ne? Tāds bullshits.
Divina di vino @ 15.02.2022 21:01Es rikotos tieshi ta pat ka Madara,jo nepatik scenas.Aizietu prom bez dramas ar augsti paceltu galvu. Bet prieks,ka ir sievietes,kuras ta auksasinigi parada tadam suchkai savu vietu. Ljenkai reali ir noveicies,ka Ilze un Madara ir sievietes ar iedzimtu inteligjenci. Butu vinju vieta Sauliete vai ta pati vinjas draudzene Olga Kambala,manuprat Ljenka ne tikai bez matiem,bet ari bez zobiem paliktu. Ari man paradas smaids,kad redzu Madaru ar Jani kopa. Janis bija minejis,ka bija kaut kada trauma un nesanaca ilgi sportot. Ar Madaru pieversies veseligam un aktivam dzivesveidam,riepinja uz vedera praktiski pazudusi. Ljoti skaists paris! Un Kivich ir izteikts Narcists. Man nekad nav paticis un nebija velmes vinju zelot,ka nonacis Ljenkas nagos. Manuprat ari vinji ir ideals paris tikai cita nozime. Viens otru pelnijushi.
LaikamGarlaicigi @ 15.02.2022 20:59Ehh, in before Andris lidinās miskastē abas.
blacke @ 15.02.2022 20:59
Man laikam būs nepopulārs random viedoklis,bet vot šito nekad nesapratīšu! Sieviete vainīga,jānolidina pa trepēm un vecis jāņem un jāmīl tālāk, jo viņš jau neko? Vai "cita ielīda viņa gultā", tas vecis ķipa nabadziņš, ka viņa ielīda,pats jau to nepieļāva,ne? Tāds bullshits.
Facebook izdzesa,kur tika kritizets. Komentars bija ljoti salaikots starp citu.C00L Dzipsy @ 15.02.2022 21:11
Vai nu Kivičs Ļenku klapē, vai nevar šampi attaisīt, vai skatās un laiza ekrānu ar Madaras interviju. Komentāri jau ilgu laiku stāv un netiek dzēsti. ?
Miss Dee @ 15.02.2022 21:32Bet viņš to insta postu pārlaboja. Teksts bija ļoti naidīgāks. Sāku lasīt, piezvanīja telefonus, pēc tam, kad atgriezos insta - jau bija labots.
C00L Dzipsy @ 15.02.2022 21:34Paskatījos tos Kiviča atbalstītājus, kurus var saskaitīt uz abu roku pirkstiem.
Visi kā viens - intelekta neskartas sejas.
Vēl tur daļa beigusi kopā ar Ļenku datordizaina kursus ar sirdīm un baloniem ap fotogrāfijām.
McSara @ 15.02.2022 21:37
Bonusa tā Jelgavas tetovetaja, tikpat intelekta neskarta! Nez no kurienes tādas rodas!?