ganeša @ 15.02.2022 19:13Kur ir Liene???
Viņa taču sen būtu 101 storijus taisījusi par šo farsu ar meitenēm un šovu. ???
Shayk @ 15.02.2022 19:14Ja vins maksatu alimentus, varetu vel kaut ko blaustities. Par cik neko nemaksa, lai iet ieskrieties. Tevins atradies.
MikaR @ 15.02.2022 19:30Tam tēviņam vienkārši vajag atņemt tēva tiesības uz abàm meitenēm. Nemaksā ne centa un pukst, jo sirdī grauž otra laime..
LaikamGarlaicigi @ 15.02.2022 19:58Siguldas policija un bāriņtiesa ir "fašistiskas organizācijas"?
Kur tik daudz pret izlietni atsitušies indivīdi aizstāv to kuili?
Padalies!C00L Dzipsy @ 15.02.2022 20:27Ja kāds nokavēja Kiviča telefona numuru, varu padalīties. Varbūt kādai ir vēlme ar Kiviču uzsākt flirtu sauc sms, vai vienkārši naktīs papīkstināties! ???
Aizsūtīt savu dandāli vannā, piemēram?👀C00L Dzipsy @ 15.02.2022 20:27Ja kāds nokavēja Kiviča telefona numuru, varu padalīties. Varbūt kādai ir vēlme ar Kiviču uzsākt flirtu sauc sms, vai vienkārši naktīs papīkstināties! ???
Hortenze @ 15.02.2022 20:31Aizsūtīt savu dandāli vannā, piemēram??
Enazenaz @ 15.02.2022 20:35Un es neesmu sarunu šovu fane, bet vakardien noskatījos “Kad viņas satiekas” epizodi, kur bija Madara un man viņa atstāja ļoti pieklājīgas un gudras sievietes iespaidu.
Kad manas draudzenes laulības gultā ielīda cita un šķiršanās process jau bija uzsākts, ex atbrauca apciemot bērnus. Viņa neredzēja pagalmā viņa auto un saprata, ka viņu atvedusi ir jaunā “brūte”. Mana draudzene klusām uzvilka labāko, vīra dāvināto kažoku, izgāja ārā un pieklauvēja pie brūtes auto stikla un tā muļķe to logu arī atvēra. Mana draudzene paņēma viņu aiz matiem un seju ietrieca stūrē, tad pagriezās un aizgāja kā nekas nebūtu noticis :D Tā kā Ļenkai vēl ir ļoti paveicies ar to, ka mati lūza tikai no ļaunuma :D